Yerleşme kanaması olabilir ben Adetime 10 gün kala öğrendim yerleşme kanaması yaşayarak gene kontrol amaçlı görunmeni tavsiye ederim.Saglikla gelir inşallahArkadaslar merhaba benim gibi olan varmı adetime bir hafta kala kahverengi leke geldi.Tatile gidecektim test yaptım idrarda gölge kanda 15.50cikti doktoruma yolda yazdım gebesin dedi degerik düşük cunku adetim geçikmemişti.Simdi adetime 2gün kaldı pembe akıntım geliyor.Kanama degil.Doktorumda mesaji görmedi kimyasal mı diyorum acaba ama oda 5.haftada dusermis benim gibi olan varmi
Kac cikmisti degeriniz ve kanamaniz kqc gundu tatildeyim suan 3.4güne gozukebilirim zaten adet olmazsam pozitifim dogrudur ama bilemedim suanYerleşme kanaması olabilir ben Adetime 10 gün kala öğrendim yerleşme kanaması yaşayarak gene kontrol amaçlı görunmeni tavsiye ederim.Saglikla gelir inşallah
Adete on gün kala nasıl öğreniyorsunuzYerleşme kanaması olabilir ben Adetime 10 gün kala öğrendim yerleşme kanaması yaşayarak gene kontrol amaçlı görunmeni tavsiye ederim.Saglikla gelir inşallah
Canım her gebelik farklıdır bende hiçbir yerleşme kanaması veya başka şeyler olmadı. Ama çoğu insanın da oluyor. Bu kişiden kişiye değişen bir şey olduğu için maalesef ki bunu sadece hastanede öğrenebilirsinKac cikmisti degeriniz ve kanamaniz kqc gundu tatildeyim suan 3.4güne gozukebilirim zaten adet olmazsam pozitifim dogrudur ama bilemedim suan
Yerleşmede olabilir kimyasalda olabilir dış gebelikte olabilir her şey olabilir sonucun düşük çıkması korkutmasın bende 17 ile adetime iki gün varken öğrendim ama gün aşırı kan verip değeri takip etmenşz gerekliArkadaslar merhaba benim gibi olan varmı adetime bir hafta kala kahverengi leke geldi.Tatile gidecektim test yaptım idrarda gölge kanda 15.50cikti doktoruma yolda yazdım gebesin dedi degerik düşük cunku adetim geçikmemişti.Simdi adetime 2gün kaldı pembe akıntım geliyor.Kanama degil.Doktorumda mesaji görmedi kimyasal mı diyorum acaba ama oda 5.haftada dusermis benim gibi olan varmi
Dusuk cikmasi normal cunku 1 hafta vardı adetime suan katladimi bilmiyorum 1.2güne kanamam gelmezse belli olur adetse sökülmesi lazım bu biraz su gibi pembe birseyYerleşmede olabilir kimyasalda olabilir dış gebelikte olabilir her şey olabilir sonucun düşük çıkması korkutmasın bende 17 ile adetime iki gün varken öğrendim ama gün aşırı kan verip değeri takip etmenşz gerekli
Yumurtlamanız erken olmuş bir hafta varken öğrenmeniz için yumurtlamadan yedi gün geçmesi lazım oda henüz kana karışmamış idrara geçmemiş oluyor hcg.Dusuk cikmasi normal cunku 1 hafta vardı adetime suan katladimi bilmiyorum 1.2güne kanamam gelmezse belli olur adetse sökülmesi lazım bu biraz su gibi pembe birsey
Adetime bir hafta vardı ciktigimda idrarimdada silikti zaten cok az kan için uygun zaman ama değer icin erkenYumurtlamanız erken olmuş bir hafta varken öğrenmeniz için yumurtlamadan yedi gün geçmesi lazım oda henüz kana karışmamış idrara geçmemiş oluyor hcg.
Kanda ciktiAdete on gün kala nasıl öğreniyorsunuz
Belirtilerin neler suanArkadaslar merhaba benim gibi olan varmı adetime bir hafta kala kahverengi leke geldi.Tatile gidecektim test yaptım idrarda gölge kanda 15.50cikti doktoruma yolda yazdım gebesin dedi degerik düşük cunku adetim geçikmemişti.Simdi adetime 2gün kaldı pembe akıntım geliyor.Kanama degil.Doktorumda mesaji görmedi kimyasal mı diyorum acaba ama oda 5.haftada dusermis benim gibi olan varmi
Erken döllenme olmus ise olma şansı yüksek değil midirAdete on gün kala nasıl öğreniyorsunuz
Adete on gün kala nasıl öğreniyorsunuz
Adet olur gibi agrisiz kanamam var adet bence birden kesilirse kan ver dediler ama ilk gun baya aktı simdi kesildi bakalim takip ediyorum ama kimyasal benceErken gebelikte hafif lekelenme normal derler ama bi acile gitseniz testim pozitifti şimdi leke var diye bakarlar, hem güncel betayı da öğrenirsiniz anlatırsınız durumu
Kaç gün geçiyordu adetinizNe alakası var ben öğrendiğimde değerim 8'di. Şu an kucağımda 2,5 aylık. Stres olumsuz etkiler hep pozitif düşünün.
Belki kimyasal değildir sağlıklı gebeliktir ama düşük riskiniz vardır ve siz tatilde hareket halinde olduğunuz için rahim içi kanamalarınız oluyordur yani bunu bence riske atmadan bi kadın doğum aciline gidip kontrol ettirin. Riske atmaya değmez ki. Eğer düşük riskiniz varsa önlem alırlar en azındanAdet olur gibi agrisiz kanamam var adet bence birden kesilirse kan ver dediler ama ilk gun baya aktı simdi kesildi bakalim takip ediyorum ama kimyasal bence
4 gün vardı olmamaKaç gün geçiyordu adetiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?