Ay insallah bu ay olur yumurtlamadan bir gun once calismaya basladik yoruldum artik her ay umitlenip bosa cikmasindanKanda belli olur muayenede de belki kese belli olabilir ama kalp atisini daha duyamazsiniz sanirim 7 haftalikken yada ili haftalikken duyuluo die biliorum tabi teknoloji farkiyla degisirse bilemem
Merhaba sizi şimdi okudum adetime 6 gün var ve bu gün kan verdim <1.20 çıktı negatif yani sizin sonradan değer yükseldi mi cevap yazarsanız sevinirimSelam kizlar nasilsnz gorusmeyeli yeni hamilelerimizi tebrik ediorum Rabbim olmayanlarada nasip etsinnn....adet tarihim 6 subat ve 2 martta kan testi yaptim 1.20 ckti szce erken mi davranmsm yukselme ihtimali var mi ? Birde gogus ucndaki koyu alanda kabarcklar olusmstu onlarda artmis biraz belrti olablrmi
Ben o msjı ne zaman yazmısım yıl olarakMerhaba sizi şimdi okudum adetime 6 gün var ve bu gün kan verdim <1.20 çıktı negatif yani sizin sonradan değer yükseldi mi cevap yazarsanız sevinirim
Kimyasal olup olmadığını değerin artışından anlarsın canım lekelenme normal doktoruna muhakkak söyleHanimlar son iliski 15 nisan beklenen adet tarihi 29 nisan kanda beta 26 nisanda 16.6 cikti doktor tekrarla iki.gun.sonra dedi yarin tekrarlayacagim ama dun hafif kahve lekem.geldi iliskiden 10_12 somra kanda cikar diyorlar ben 11. Gun baltirmis oldjm bir yandan da korkuyorum acaba kimyasal mi diye
Üstünden 9 gün geçtiArkadaşlar bir şey soracaktım adetime 3 gün kala birliktelik oldu ama adete girmedim hamile kalma şansım var mı. Hamilelik ne zaman kaç günde belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?