- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
Dogrudur canim yerlesiyodur belki cnmCanım inş öyledir rabbim isteyen herkese versin bu sürecler o kadar zor ki psikolojisi kalmıyor insanın ama öyle sancılarım var ki Sol kasıgımda adet olcam patlayacak gibi işten izin aldım bunun için.bu siteyi hayranlıkla takip ediyorım
Inş canım öyledir inşDogrudur canim yerlesiyodur belki cnm
Hayır yapmadm hala boşa ümitlenmiyim diye perşembe kanda çıkmadı ama yine deHeerhangi bi test yapmadin mi tekrar canim yarin sabah idrar testi sonra kanda gebelik testi yaptir canim
Gebelik varsa kanda mutlaka çıkar.merhaba arkadaşlar ben iki tane düşük yaşadım ikiside günüm geçtikten uç dört gün sonra kanama başlayarak oldu normalde her ay duznli olurum ikinci düşükten bu yana on ay geçti henüz birşey yok bu ayda beş gün günüm geçti kan tahlili yaptırdım 0.1 yani gebelik yok kanda çıkmama gibi bi durum olabilir mi bilgisi olan var mı
çok erken dayanamayıp yaptıranlar ( ben gibi:) sonra büyük bi bekleyişe giriyorlar maalesef. şimdi değerim sağlıklı artacak mı acaba, kese gözükecek mi, kalp atışı duyulacak mı derken sanırım beklerken insan stresten bayılacak gibi oluyor.. değer yüksekken en azından kese gözüktüğünde öğrenme şansını elde edemeyeceğim hiç heralde.. hep bir bekleyiş..
Kizlar merhaba adetime 9 gün var ama ben meraktan catliycam kan testi yaptirmak istemiyorum adetime kadar bekliycem imsaAllah...bariz bi belirti yok adetten 1hafta once ne yasiyosam aynisi tek güvendiğim bu ay hic olmadığı kadar verimli gecti..Allahim bende mutluluktan aglamak istiyorum artik nolurrrrrrrr[/QUOT
Merhaba kan testi yaptırdın mı acaba benim de şu an adetime 9 gün var ve kan testi yaptırmak istiyorum. Yaptırmalı mıyım acaba
Hadi yaaa. İnşallaj bi dahakine Allah nasip edermerhaba yaptırmadım çünkü regli oldum
Sonraki günlerde de kan verip Yükselmesini beklemelisiniz. Eğer artış devam ederse hamilesiniz. Hayırlı olsun inşallahAdetime 1 hafta var bugün kan testinde beta hgc 10,3 çıktı sizce hamilemiyim
Bugün tekrar gidicem bakalım değerim ne olacak çok tsk ederim inşallah hepimiz bu duyguyu yasarizSonraki günlerde de kan verip Yükselmesini beklemelisiniz. Eğer artış devam ederse hamilesiniz. Hayırlı olsun inşallah
Idrar icin erken ama kanda cikabilir Allah gonlune gore versin .ben hamileligimde adet olacak gbi oldum oldum ama hamileymisimKizlar merhaba.
Adetime 1 gun kaldi :) ama ne yazikki adet olucam sanrm cnku siddetli bir gaz sancisi ve kasik agrisi var :/
Yarinda adet olmazsam kan testi yaptrym diyorum erken mi olur kan testi icin. Birde cok akintim ve bel agrm var yani sira kalp carpntimda oluyor bunlar belirti olablrmi acaba ilaveten 2 3 gun onc3 evde test yaptm negatf cikti.
Kafam karisik. Ne diyorsunuz ?
Amiin Allah razi olsun. Hepimizin insallah.Idrar icin erken ama kanda cikabilir Allah gonlune gore versin .ben hamileligimde adet olacak gbi oldum oldum ama hamileymisim
Idrar icin erken ama kanda kizla
[QUOTE="EFfatmagul, post: 51850668, member: 741274"
Ayin 16 si yumurtlama zamanimdi doktor 23 unde tekrar cagirdi yani yarin acaba gebelik varsa kanda ultrasyonda veya muanede belli olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?