Kanda gebelik testi en erken ne zaman belli olur ?

Kan testinde cikar canim ama istersen bi kac gun daha bekle bebek bekliosan ve stres falan yaptysan oyuzdende geckms olabilir

Kızlar üç düşük sonucu yaptırdığım genetik test sonucu pıhtılaşma çıktı adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı birdaha test yaptirmalimiyim benim dumumda olan varmı bide eşim ve bende bir sorun olmamasına rağmen senede yada iki senede bir hamile kalabiliyor ne yapmam gerekiyor

Selam kızlar sat 18 temmuzdu 27 sinde doktora gittim çatlamak üzere yumurtan var haftasonuna kadar değerlendir dedi. Uyguladım ama sabırsızlanıyorum. Bat 18 ağustos kan tahlili yaptırsammı ?

Arkadaşlar adetime altı gün kala kan testi yaptırdım ama sonuç negatif çıktı acaba belli olması için erken mi? Aynı durumda olan var mi baştan negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen?

Çıkmaması çok normal 6 gün kala yaptırmışsın biraz sabret cnm biliyorum insan çok merak ediyo ama napcan beklicen

Çıkmaması çok normal 6 gün kala yaptırmışsın biraz sabret cnm biliyorum insan çok merak ediyo ama napcan beklicen
Hala bi umut var yani :) bi kaç yerde adete 10 gün kala bile belli oluyor diye okuyunca moralim bozuldu.

Yok cnm hiç moralini bozma adete 10 gün kala zaten yumurtlama dönemin olabilir herkesin yumurtlama dönemi farklıdır onun için bekle bence hamişsin

Yok cnm hiç moralini bozma adete 10 gün kala zaten yumurtlama dönemin olabilir herkesin yumurtlama dönemi farklıdır onun için bekle bence hamişsin
İnşallah 6 günün geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum

benim adetim de 10 kasım dı her ay 27 günde bir olur 7 aralıkta olmam lazımdı ama hala olmadı 10 aralık ta kan testi yaptım 0,1 çıktı ... offf ya keşke hamile olsam ....

KIzlar bende adetime 1 gün kala yaptırdım 0.5 çıktı. 4gün gecikti hala olmadım. Böyle olanlar var mı sizce hamile olabilir miyim

Merhaba bende aramıza yeni katıldım kızlar 2 yıldır bebek istiyoruz son aydır yumurta takibi çatlatma iğnesi oluyorum adetime bir hafta var kanda gebelik testi yaptırdım 4.20 çıktı daha önce yaptırdığımda hep sıfırın altında veya bir falan çıkardı var mı böyle bir durumla karşılaşan

Buyuk ihtimal hamissin canim oyle gozukuyo adetin gecincede bak kana artmis mi yada bi kac gun sonra baktir tekrar artis var mi igneden 12 14 gun gecmeli ki ignedeki hormonda gecsin daha net cikar

Buyuk ihtimal hamissin canim oyle gozukuyo adetin gecincede bak kana artmis mi yada bi kac gun sonra baktir tekrar artis var mi igneden 12 14 gun gecmeli ki ignedeki hormonda gecsin daha net cikar
Canım inş öyledir rabbim isteyen herkese versin bu sürecler o kadar zor ki psikolojisi kalmıyor insanın ama öyle sancılarım var ki Sol kasıgımda adet olcam patlayacak gibi işten izin aldım bunun için.bu siteyi hayranlıkla takip ediyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…