- 25 Şubat 2016
- 7.696
- 12.755
- 248
- 31
Kan testinde cikar canim ama istersen bi kac gun daha bekle bebek bekliosan ve stres falan yaptysan oyuzdende geckms olabilirkızlar selam adete 8 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 1,9 çıktı negatif yani. Bugün adet olmam gerekiyordu ama bu ay ne kasık ağrım oldu ne adet belirtim sadece 1 2 gündür belim ağrıyor ince ince ve 3 4 gündür göğüslerim patlıcak gibi sanki. adetim normalde beklediğim gün gelir bugün gelmesi gerekiyordu idrar testi yaptım sabah negatif çıktı gidip kan testi yaptırsam çıkar mı ki ?
Canim ne yaptin nasilsin hamilelik devam ediomu ameliyat faln olacaktin ne olduHamileymisim cnm 255.60 cikti 2haftadan kucukmus ama cok hareketli sonuc yuksek bir kac gun sonra kntrole gel dedi
Hala bi umut var yani :) bi kaç yerde adete 10 gün kala bile belli oluyor diye okuyunca moralim bozuldu.Çıkmaması çok normal 6 gün kala yaptırmışsın biraz sabret cnm biliyorum insan çok merak ediyo ama napcan beklicen
İnşallah 6 günün geçmesini sabırsızlıkla bekliyorumYok cnm hiç moralini bozma adete 10 gün kala zaten yumurtlama dönemin olabilir herkesin yumurtlama dönemi farklıdır onun için bekle bence hamişsin
Heerhangi bi test yapmadin mi tekrar canim yarin sabah idrar testi sonra kanda gebelik testi yaptir canimKIzlar bende adetime 1 gün kala yaptırdım 0.5 çıktı. 4gün gecikti hala olmadım. Böyle olanlar var mı sizce hamile olabilir miyim
Buyuk ihtimal hamissin canim oyle gozukuyo adetin gecincede bak kana artmis mi yada bi kac gun sonra baktir tekrar artis var mi igneden 12 14 gun gecmeli ki ignedeki hormonda gecsin daha net cikarMerhaba bende aramıza yeni katıldım kızlar 2 yıldır bebek istiyoruz son aydır yumurta takibi çatlatma iğnesi oluyorum adetime bir hafta var kanda gebelik testi yaptırdım 4.20 çıktı daha önce yaptırdığımda hep sıfırın altında veya bir falan çıkardı var mı böyle bir durumla karşılaşan
Canım inş öyledir rabbim isteyen herkese versin bu sürecler o kadar zor ki psikolojisi kalmıyor insanın ama öyle sancılarım var ki Sol kasıgımda adet olcam patlayacak gibi işten izin aldım bunun için.bu siteyi hayranlıkla takip ediyorımBuyuk ihtimal hamissin canim oyle gozukuyo adetin gecincede bak kana artmis mi yada bi kac gun sonra baktir tekrar artis var mi igneden 12 14 gun gecmeli ki ignedeki hormonda gecsin daha net cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?