Selam arkadaşlar,
Bugün aşılamamın 15. günü, dün 2 kere idrar testi yaptım ikisinde de silik kırmızı çizgi çıktı, bugünde kan testine gittim, degerim 102 cıktı, doktor tebrik ederim dedi ama burada yazan değerlere bakınca bende bir problem olabilir mi diye düşündüm..Fikirlerinizi öğrenebilir miyin..Bana yardım eder misiniz? bilmiyorumkismile
canım değerlerinde bir anormallik yok kapı gibi hamilesin.. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah.. Darısı tüm bekleyenlere... Hamilenin duası kabul olurmuş sende bekleyenler için dua et olur mu....
merhaba, forumu uzun süre takip ediyordum ve yeni üye oldum. ben son adetimi 22 ağustosta gördüm. normalde bu ay 19 eylülde olmam gerekiyordu ve olmadım. 3 gün önce kan tetsti yaptırdım, B hcg 30.0 çıktı. Doktorum tebrik ederim 3 haftalık hamilesin dedi ve doğal olarak eşim de ben de çok sevindik. fakat dün adet gibi kanamam başladı, çok korktum,doktorumu aradım, bebek için verdiği folik asite devam etmemi, yarın tekrar test yapacağını, sakin olmamı söyledi. kanamam bugün çok azaldı, yani hiç adetimin 2. günü gibi yoğun değil.
ne yapacağımı bilmiyorum,kendimi herşeye alıştırmaya çalışıyorum.. çok üzülüyorum ama, Allahım herşeyin hayırlısını verir diye avunuyorum..
Lenutsa çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. yarın öğlene doğru gidip testi yaptırıcam. yerleşme olabilir ama kimyasal gebelik de olabilir diye düşünüyorum.. sanırım evde oturup düşündükçe iyice karışıyor aklım..
Barsed bence test yapmadan 1-2 gün daha bekle, eğer adet olmazsan kan testi yaptır net sonucu al.. doktorum adet döngüsünü 28 değil 30 gün olarak almamızı, 30 günden sonraki gecikmeleri önemsememizi söylüyor. her ne kadar biz 28.gün olmazsak "gecikti" die düşünsek de doktorlar 30.günden sonrasını dikkate alıyor..
evet cnm, benim normalde kasık ve belimde ağrı olur adet olmadan önce,yine belim ağrıdı, kasıklarda da ara ara batma kramp gibi bşyler oldu, göğüs ağrısı da cabası...zaten hamilelik ve adet belirtileri aynı olur ilk etapta. istiyormusun bilmiyorum ama umarım hamilesindir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?