Kanda gebelik testi en erken ne zaman belli olur ?

slm kızlar adetime 6 gün var kanda gebelik baktırdım sonuç <1,00 yani negatif çıktı adete 6 gün kala kanda gebelik varsa kesin çıkarmı yoksa adet gecikmem olursa tahlili tekrarmı yaptırayım

Selam arkadaşlar,

Bugün aşılamamın 15. günü, dün 2 kere idrar testi yaptım ikisinde de silik kırmızı çizgi çıktı, bugünde kan testine gittim, degerim 102 cıktı, doktor tebrik ederim dedi ama burada yazan değerlere bakınca bende bir problem olabilir mi diye düşündüm..Fikirlerinizi öğrenebilir miyin..Bana yardım eder misiniz? bilmiyorumkismile

canım değerlerinde bir anormallik yok kapı gibi hamilesin.. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah.. Darısı tüm bekleyenlere... Hamilenin duası kabul olurmuş sende bekleyenler için dua et olur mu....

arkadaşlar merhaba;eşim şehir dışında olduğundan adete 6-7 gün kala yoğun bi şekilde çalışma yaptık.bu gün yarın adet olmam gerekiyor ama acaba olmayabilirmiyim diye düşünüyorum.adet günün hiç gecikmez ve 30 günde bir oluyorum.adet olmazsam idrar yada kanda kaç günde çıkar?bilmiyorumkismile

2 aşılamam olumsuz sonuçlanınca korktum açıkcası.. çünkü eşimde de bende de sorun yoktu.. içimi rahatlattın teşekkür ederim..güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim.. :)amin.. allahım tüm isteyenlerin kalbine göre versin inş..allahım herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın..

bnmde adet günüm 4 ağustosdu bugün kan testi yaptırsam çıkarmıki? inşallah hamileyimdir ALLAH bütün herkezin gönlüne göre versin....

hamilemiyim acaba deyip erken test yaptıran ve günü geçip test yapan arkadaşlar sonuçlarınızı yazsanızda görsek :)
bi meraktan çıksak.. :) hamile olanlara hayırlı olsun desek :)
sizde darısı başınıza deseniz :) :hulya::ecrin_bebek:sengözlerimebaksanab

merhaba, forumu uzun süre takip ediyordum ve yeni üye oldum. ben son adetimi 22 ağustosta gördüm. normalde bu ay 19 eylülde olmam gerekiyordu ve olmadım. 3 gün önce kan tetsti yaptırdım, B hcg 30.0 çıktı. Doktorum tebrik ederim 3 haftalık hamilesin dedi ve doğal olarak eşim de ben de çok sevindik. fakat dün adet gibi kanamam başladı, çok korktum,doktorumu aradım, bebek için verdiği folik asite devam etmemi, yarın tekrar test yapacağını, sakin olmamı söyledi. kanamam bugün çok azaldı, yani hiç adetimin 2. günü gibi yoğun değil.
ne yapacağımı bilmiyorum,kendimi herşeye alıştırmaya çalışıyorum.. çok üzülüyorum ama, Allahım herşeyin hayırlısını verir diye avunuyorum..

öncelikle tebrikler canım..İnşallah uzun ömürlü sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuz güzellikle kucağına alırsınız bebeğinizi...Bence korkma yerleşme kanaması olabilir..
kılcaldamar çatlaması olabilir..zaten 2. gün azalmış düşük olsa devam eder..dinlenmeye bak uzan iş falanda yapma.. rahat ol..insan çok korkuyor haklısın ama folik aside
devam et doktorun gerekli önlemleri alacaktır..inşallah yarın testlerinde güzel çıkar
hayırlı haberlerini bekliyorum canım habersiz bırakma.. duacınım canım..:Saruboceq:

canım geçmiş olsun.kötü şeyler düşünme inşallah bişey olmayacak.
seninle adet tarihlerimiz aynı bende 22 agurtosta oldum ve 19 eylulde olmam lazımdı olmadım hala.ama idrar testi falan yapmadım hala bekliyorum.ama her an adet olucakmısım gıbı karın ve kasık agrım var belkide adet olucam yanı oyuzden test falan yaptırmadım.sızce normalmı?

Lenutsa çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. yarın öğlene doğru gidip testi yaptırıcam. yerleşme olabilir ama kimyasal gebelik de olabilir diye düşünüyorum.. sanırım evde oturup düşündükçe iyice karışıyor aklım..
Barsed bence test yapmadan 1-2 gün daha bekle, eğer adet olmazsan kan testi yaptır net sonucu al.. doktorum adet döngüsünü 28 değil 30 gün olarak almamızı, 30 günden sonraki gecikmeleri önemsememizi söylüyor. her ne kadar biz 28.gün olmazsak "gecikti" die düşünsek de doktorlar 30.günden sonrasını dikkate alıyor..

evet canım bende oyüzden idrar testine bile yeltenmedim.30 gün olarak sayarsak adet döngüsünü benim daha 2 gün geçmiş.bu arada benim gün içinde sürekli ara ara karın ve kasık agrılarım oluyor adet olucakmıs gıbı sendede boylemıydı??

evet cnm, benim normalde kasık ve belimde ağrı olur adet olmadan önce,yine belim ağrıdı, kasıklarda da ara ara batma kramp gibi bşyler oldu, göğüs ağrısı da cabası...zaten hamilelik ve adet belirtileri aynı olur ilk etapta. istiyormusun bilmiyorum ama umarım hamilesindir :))

valla her ağrı hissettiğimde tamam kesin adet oluyorum diyorum ama 4 gündür bişey yok.belkide sıradan bir gecikme bilmiyorum.istiyormuyum istemiyormuyum inan bende bilmiyorum:))bikaç ay sonra olsa daha iyi olurdu aslında:))bakalım bekleyip görücez.
sen hayırlısıyla sağlıkla kucağına alıp büyütürsün bebeğini inşallah canım...

Allah hepimize sağlıklı, uzun ömürlü bebişler nasip etsin cnm.. :) ben de aynen senin hissettiklerini hissediyordum test yaptırmadan önce. dr test sonucunu söylediği andan itibaren de bşy olmasın die dua ediyorum.. :)

kızlar az önce doktordan geldim.. malesef bebişimiz tutunamamış.. doktor, bebek sağlıksızsa progesteron işe yaramaz vücut onu tutmaz diyor. kan testim negatif çıktı, kimyasal gebelikmiş. kadınların birçoğu kimyasal gebelik geçirdiğinden ve geçirbeilceğinden, adet üzerinden 15-20 gün geçmeden test yaptırmayın diyor doktorum.. bundan sonra isterse 1 ay geçsin, yaptırmam da zaten..

çok üzüldüm canım ya
geçmiş olsun
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yeniden yaşayacaksın bu duyguyu üzme kendini.
bebişinin gelme vakti daha gelmemiş demekki zamanı var daha...
kendini sıkma üzme sakın dikkat et kendineolumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim cnm.. zaten hep Allah hayırlıysa sağlıklıysa versin diye dua etmiştim ben de..umarım hepimiz en güzel şekilde, sorunsuz yaşarız bu duyguyu.. sen naptın, adet oldunmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…