kızlar az önce doktordan geldim.. malesef bebişimiz tutunamamış.. doktor, bebek sağlıksızsa progesteron işe yaramaz vücut onu tutmaz diyor. kan testim negatif çıktı, kimyasal gebelikmiş. kadınların birçoğu kimyasal gebelik geçirdiğinden ve geçirbeilceğinden, adet üzerinden 15-20 gün geçmeden test yaptırmayın diyor doktorum.. bundan sonra isterse 1 ay geçsin, yaptırmam da zaten..
Çok sevindiiim :) süper bi haber :)) bize de mutlaka haber ver olur mu? :)) işte öyle şok etkisi yaratıyolar insanda bu mercimekler :)
arkadaşlar 1 hafta var beklenmeyen regl günüme idrar testi negatifçok merak ediyorum kan için hastaneye mi saglık ocagına mı gideyim
arkadaşlar 1 hafta var beklenmeyen regl günüme idrar testi negatifçok merak ediyorum kan için hastaneye mi saglık ocagına mı gideyim
çok teşekkür ederim cnm.. zaten hep Allah hayırlıysa sağlıklıysa versin diye dua etmiştim ben de..umarım hepimiz en güzel şekilde, sorunsuz yaşarız bu duyguyu.. sen naptın, adet oldunmu??[/QUO
aypas geçmiş olsun canım..Rabbim sağlıklısını nasip etsin..hamilelik ilerleyipte kaybetmek daha zor oluyor
yanlış anlama ama başında yaşamak daha az kötü kötünün iyisi gibi bir durum..yani en azından kürtaj düşük vs ile uğraşmıyor daha az yıpranıyorsun..
en kısa zamanda Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bekleyen isteyen herkese ve sana...
güzel haberlerini bekliyoruz.. yalnız bu forumlarda çok takılma bence aklın karışır
burada herkes birşeyler paylaşıyor bu çok güzel ama bu sefer herkes kendini buradaki anlatılanlara göre dinlemeye başlıyor..bilgilenmek güzel ama beklenti bebek gibi hassas
bir konu olunca kasılıyor insan ister istemez..birazda ruhumuzu beynimizi psikolojimizi rahat bırakmamız lazım..bu yüzden bende ara ara bakıyorum..
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?