Kanda gebelik testi en erken ne zaman belli olur ?

yok olmadım canım
bu aksam dayanamadım idrar testi aldım akşam geldim evde yaptım direk 2.çizgi belirgin bi şekilde çıktı.hala şoktayım inanamıyorum.yarın sabah doktoru arayacağım gidicem bakalım

Çok sevindiiim :) süper bi haber :)) bize de mutlaka haber ver olur mu? :)) işte öyle şok etkisi yaratıyolar insanda bu mercimekler :)

arkadaşlar bende karın ağrısı ve halsizlik şikayetleri ile gittim adetime 4 5 gün vardı kan tahlilleri sonucu hamile olduğumu söyledi beta hgc hormonuna bakıyorlar kesin anlaşılıyormuş

sümeyracım aynı test bana da yapıldı ve hamile olduğum söylendi. fakat daha sonra kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim. doktorum kan testinin çok hassas olduğunu ve adet günün en az 15 gün geçmeden yapılması takdirinde yanıltıcı sonuçlar verebileceğini söyledi.. keseyi görmeden hayatta alıştırmam artık kendimi.. senin kaç çıktı cnm beta hcg??umarım sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına :))

merhaba arkadasım benımde aynı olaylar basıma geldıgı ıcın sana yazmak ıstedım bende agustos ayında adetıme 4 gun kala kan testi yaptırdım hamile oldugumu ogrendım doktora gıttım hamıle oldugumu soyledı ama degerım cok dusuktu 44 du cok yenısn dedı 2 gunde bır benden kan testı ıstedı artıyomu dıye 2 katta arttı 2 gunde bır ama fakat 1 hafta sonra kanama basladı ve dusuk yaptıgımı ogrendık cok uzuldum allah kımseye yasatmasın bunu anca yasayan bılır ama doktorum cok moral verdı sagolsun vucut saglıksız bebegı atar dedı sukret dedı hamıle kalabılıyosun ınsalah en yakın zamanda hamıle kalabılırız arkadasım. sımdıkı aklımla hayatta adetım 10 gun gecıkmeden ne test yaparım nede doktora gıderım en guzelı adetın gecıkmesını beklemek sabretmek cunku bırcok ınsan kımyasal geblık yasıyo ama farkında bıle olmuyor

arkadaşlar merhaba benimde son adet günüm 21 ağustostu ve adet günlerim hep 28 gün sürer.3aydır korunmuyoruz ve ben hiç gecikme yaşamamıştım.18 eylülde regl olmam gerekirken hala olmadım.3 gün önce evde idrar testi yaptım negatifti.ancak bizim bu ay döllenme olduysa bile ayın 10 unda sadece ilişki oldu ona göre gerçekleştiyse zaten geç döllenme dediğimiz olay oldu.şimdi kan testi yaptırmayada korkuyorum.sizce biraz dahamı beklemeliyim

Çok sevindiiim :) süper bi haber :)) bize de mutlaka haber ver olur mu? :)) işte öyle şok etkisi yaratıyolar insanda bu mercimekler :)

apyas canım c.tesi gittim doktora.evet haber doğru ama çok küçük daha 3,5 mm:)))sadece keseyı görebildik daha kalp atısı bebek gozukmuyor tabıkı.
4-5 haftalık bişi dedi.ben hala şoktayım :)benim dışımda herkes havalara uçtu ben daha ne hissettiğimi bilmiyorum:)))

ya ben kan testi yaptırmaya gittim 9 ile 10 arası yapıoruz dediler yaptıramadım yine eczaneden test aldım ve yine negatif.ya napıcağımı şaşırdım kaldım hiç adetim gecikmekn 8 gün gecikti ve hala bişey yok benim durumumda olan yokmu ya

arkadaşlar 1 hafta var beklenmeyen regl günüme idrar testi negatif çok merak ediyorum kan için hastaneye mi saglık ocagına mı gideyim

arkadaşlar 1 hafta var beklenmeyen regl günüme idrar testi negatif çok merak ediyorum kan için hastaneye mi saglık ocagına mı gideyim

Merhaba...
Geçen ay aynı durumu yaşadım. İdrar testi negatifti, ama dayanamadım adet tarihine 1 hafta varken gittim sağlık ocağına kan tahlili yaptırdım. Bu meyanda da en az 7-8 doktora sordum. Hepsinin ortak fikri kan tahlilini en erken adet günü yaptırmam gerektiği, ya da geciktiğinde. Erken testlerde pozitif çıkarsa evet gebelik var, ama eğer negatif çıkarsa gebelik olmadığının garantisi yok...
Ben yine de dinlemedim gittim yaptırdım. Negatif çıktı zaten 2 gün sonra da erken bi şekilde regl oldum...
Bence gecikmeyi bekle derim.
Ben bi daha erken test yapmam...
Burda kaç kez okumuştum bu cümleyi ama başıma gelince anladım.

kızzlarr banada cevap verin lütfen. sat 29 agustos ve adetim bitiminde dra gitmiştim. ozaman usg ile baktı yumurta var dedi daha küçük ovulasyonuna 7 8 gün var dedi.onun dediği ve benim hesapladığım gün arasında3 4 gün fark var. ben normalde 28 günde bir oluyorum adetimi. kendi hesaplarıma göre olan adet tarihimde kan tahlili yaptırdım negatif çıktı tabi çooook üzüldümm.şimdide daha adet olmadım üstünden 3 gün geçtii hala adet olmadım ve adet belirtilerimde yokkkk.sadece kasık agrılarım oluyo ara ara ki bu bir haftadır varrr ve gögsümde şişti hassaslaştı. sizce bu kan testi için erken olmuş olabilirmi hala bi ümidim olmalıı yoksa kesin sonuç mudurr((((

dokturum bana ılac yazıcak yalnız erken tahlıl yapmalıyız dedı bı hafta once kan testı yaptır dedı bellı olurmus bende 1 hafta kala yaptırcam bellı olmasa heralde dr soylemezdı dıye dusunuyorum

bende adetden bir gün önce yapdırdım 10.2 çıktı. adetden 1 gün sonra yaprdırdım 12.71 çıkdı. az artış olmuş. Doktor 1 hafte bekle sonra test yaptır dedi o zaman bakılacak bende her zaman 25 günde bir adet oluyorum ama adetten 3 gün geçdi daha olmadım. bekliyorum bende :) hayırlısı

ben adet gunumden 4 gun önce yaptırmıştım... pozitif çıkmıştı.. ama bır süre inanamadım.. takı keseyı görene kadar.. tabı ertesı gun doktora gıttım... doktor gerı gönderdı 15 gun sonra gel diye... ve o zaman kızımı gördum kesesınde...

peki sizde kan değeri kaç çıkrı bende buğün adetimin üstünden tam 4 gün geçti ama 1 hafta geçmeden yapdırmak istemiyorum. 1 ğün geçti yapdırdım 12.71 çıkdı doktorum 1 hafta olsun bekle dedi bende bekliyorum. Umud etmek istemiyorum üzülürüm diye kendi sanki adet olacakmışım gibi hiss ettirmek istiyorum ki üzülmeyim...ama bu yaşıma kadar hiç adet gecikmesi yaşamadım şu anda düşünmek istemiyorum. bilmiyorum ne düşüneyim

Son düzenleme:

Kesin olması için adet gününden sonra 1-2 gün beklemek gerekiyor sanırım.

bayanlar ben eylülün 25 inde ilişkiye girdim çok pişmanım tabi duygularımı yazmak istemiyorum ekim 5 te de adet oldum hamile miyim değil miyim bilemiyorum çok korkuyorum ne zaman kan testi yaptırmalıyım gebeysem eğer artık belli olur mu lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…