Çocuk Hastalıkları Kanda İltihap

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selale0101

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
1.876
1.587
Deneyimli annelerin bilgisine ihtiyacim var.3 gün önce 37+6 da doğum yaptim sezeryanla bebegimun kalp atisi yuksek ciktigi için kuveze aldiar.kalp ritimleri takip ediliyor bugünde kanunda iltihap olduğunu antibiyotiğe baslandigini söylediler.kizlar sizinde basinizdan gectimi boyle bir şey kanda iltihap cikmasi sikintili bir seymi daha kizimi emziremedim sürekli serum ve mamala besliyorar

ayy canım bebeğine kavuşmuşsun öncelikle hayırlı olsun Rabbim anneli babalı büyütsün. Bebeğinin durumu hakkında malesef bir bilgim yok inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

Allah acil şifalar versin

ayy canım bebeğine kavuşmuşsun öncelikle hayırlı olsun Rabbim anneli babalı büyütsün. Bebeğinin durumu hakkında malesef bir bilgim yok inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

Allah acil şifalar versin
mrhb betlcugum yeni gördüm mj ni.kizin 9 gün sonra hastaneden cikti daha 3-4 gün oldu kavusali çok şükür antibiyotik tedavisi bitti kalp filmler de temiz cikti ve taburcu ettiler sonunda kavustum bebeğine.darisi sana olsun canim. en kişa zamanda melegin içine düşer inşallah canimm

X