- 8 Ocak 2014
- 735
- 289
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce de yazmıştım ailem diyet yüzünden saçlarımın döküldüğünü düşünüyor bu yüzden dermatologa goturecek diye bugün gidicez ve dün baya sigara içtim, sorum kanda nikotin çıkar mi çıkarsa pasif içicilik diyip yırtabilir miyim erkek arkadaşım çok içiyor çünkü.
cildiyeciler kanda nikotin oranını ölçmüyorlar. bakacakları bir kaç şey var hemogram, biyokimya hormonlar. nikotinle ne alakası var?Daha önce de yazmıştım ailem diyet yüzünden saçlarımın döküldüğünü düşünüyor bu yüzden dermatologa goturecek diye bugün gidicez ve dün baya sigara içtim, sorum kanda nikotin çıkar mi çıkarsa pasif içicilik diyip yırtabilir miyim erkek arkadaşım çok içiyor çünkü.
cildiyeciler kanda nikotin oranını ölçmüyorlar. bakacakları bir kaç şey var hemogram, biyokimya hormonlar. nikotinle ne alakası var?
Bende yıllarca korkup saklamıştım :) Keşke yakalansaymışım, o zamanlar korkup bırakırdım, şimdi bırakmak daha zor :)ailesi sigara içtiğini öğrenecek diye korkmuş sanırım hihi
hahahaha bir anım aklıma geldi , lise zamanlarıydı bende yüksek derece anemi vardı yine birgün okulda bayılınca soluğu doktorda aldık kan testleri vs herşey yapıldı, doktorun odasına girdik annemle ben annemde biliyor sigara içtiğimi, babamda gelecek ha geldi ha gelecek yani.. doktor sigara içiyormusun dedi bende evet dedim ve babam girdi odaya doktor..evet değerler baya düşük dedi bana baktı babam üniformalı başımda duruyor endişelendi sanırım birşey yapar diyedoktor: sibel sigara içilen ortamdan uzak dur.. ama gözümün içine bakıyor içme diyo yani
babam: doktor bey ortamı kendi yaratıyo içiyo -aslında ağız arıyo babam o an..
ben doktora kaşlarımı kaldırdım ama anlamadı
doktor: ooO Demek biliyorsunuz,evet sibel içme sakın..
ben:sadice hı hı diyebildim..eve gelene kadar çıtım çıkmadı ben önde annemle babam arkada.. eve girdik babam eşşoğlu eşşek dedi küstü
![]()
Evet ama çook sonraahhaahaahahhahaa benimki olsa gebertene kadar dover herhalde..yine iyi yirtmissiniz birakabildinizmi???