- 24 Temmuz 2025
- 30
- 2
- 1
- 33
Kaç geninizde pıhtı vardi bende iki genimde pıhtı vardı doktorum enox ve coraspin yazdı coraspini üç günde bir kullan dedi ama ben bebeğe bir şey olur diye korkuyorum ne yapayım hergun mu kullanayim sizce yardımcı olursanız daha önce iki düşük yaptım tekrardan yaşamak istemiyorum bu sıkıntıyıÇocuk düşünürken kan sulandırıcı hap kullandım hamilelik olunca da hem hap hem iğneyle devam ediyorum şu an.
Bende 5 haftalık hamileyim 2 genimde pıhtılaşma var iğne ve haplara keseden sonra başladımGenel olarak herkes öncesinde bi hap kullanmaya başlamış gibi veya betayı görür görmez iğneye başlamışlar. Doktorumdan memnunum onunla devam etmek istiyorum ama o keseyi görünce iğne vercem diyor o da benim kafama tam yatmıyor( Hematolojiye görünsem çok iyi olcak. Belki hap verirse hamilelk öncesi kullanmam iyi olabilir
Coraspinede başladınız mı birde kaç geninizde pozitif çıktıBana keseyi görmeden beta sonucumu görür görmez iğne başladı doktor çok şükür 7 haftaya girdim .
Kaç gende olduğu önemli değil hangi gende olduğu da önemli. Doktorunuza güveniyorsanız dediğini yapın bence . Benim 2 sinde sıkıntı vardı ama en önem verilen iyi gibi bir şey demişti genetik doktoru mesela, maalesef hangileri hatırlamıyorum ama.Kaç geninizde pıhtı vardi bende iki genimde pıhtı vardı doktorum enox ve coraspin yazdı coraspini üç günde bir kullan dedi ama ben bebeğe bir şey olur diye korkuyorum ne yapayım hergun mu kullanayim sizce yardımcı olursanız daha önce iki düşük yaptım tekrardan yaşamak istemiyorum bu sıkıntıyı
Siz hangi ilaçları kullandınız ve hergun mu kullandinizKaç gende olduğu önemli değil hangi gende olduğu da önemli. Doktorunuza güveniyorsanız dediğini yapın bence . Benim 2 sinde sıkıntı vardı ama en önem verilen iyi gibi bir şey demişti genetik doktoru mesela, maalesef hangileri hatırlamıyorum ama.
Oxapar 6000 ile ecopirin. 3 aydır kullanıyorum her gün doğuma kadar devam dedi doktorum. Ancak önceki doktorum iğneye gerek yok demişti şimdiki riske atmak istemedi bana da mantıklı geldi.Siz hangi ilaçları kullandınız ve hergun mu kullandiniz
Benim anlamadığım bebek büyüdükçe ilaç ml olarak artıyor mu sabit mi kaliyorOxapar 6000 ile ecopirin. 3 aydır kullanıyorum her gün doğuma kadar devam dedi doktorum. Ancak önceki doktorum iğneye gerek yok demişti şimdiki riske atmak istemedi bana da mantıklı geldi.
İlaç sabit bildiğim kadarıyla zaten rapor çıkardı mesela bana 2 3 aylık ilacımı aldım bile.Benim anlamadığım bebek büyüdükçe ilaç ml olarak artıyor mu sabit mi kaliyor
Siz iğneyi de hapıda kullandınız mı ben eczaneye gittim dedi neden ikisinide yazmış genelde iğne tek yaziliyo dedi beni korkuttu da zararı var mı kaniniz çok fazla pıhtılaşir dediKaç gende olduğu önemli değil hangi gende olduğu da önemli. Doktorunuza güveniyorsanız dediğini yapın bence . Benim 2 sinde sıkıntı vardı ama en önem verilen iyi gibi bir şey demişti genetik doktoru mesela, maalesef hangileri hatırlamıyorum ama.
Siz iğneyi de hapıda kullandınız mı ben eczaneye gittim dedi neden ikisinide yazmış genelde iğne tek yaziliyo dedi beni korkuttu da zararı var mı kaniniz çok fazla pıhtılaşir dedi
Bazen ne yapsak olmuyor işteMerhaba benimde mthfrc677t heterozigot , pai 4g/4g homozigot geldi ilk gebeliğimde (aşılama ile oldu) keseyi görünce oksapar 0.4 başladık ama yinede 8.hafta kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. Şuan tüp bebek transferi oldum 7.ağustosta ogün direk başlattı doktorum oksapara.
Merhabalar benimde pıhtılaşma bozukluğu var oxapar 6000 Lil kullanıyorum doğuma kadar eğer doğumdan sonrada olursa devam edeceğimKaç geninizde pıhtı vardi bende iki genimde pıhtı vardı doktorum enox ve coraspin yazdı coraspini üç günde bir kullan dedi ama ben bebeğe bir şey olur diye korkuyorum ne yapayım hergun mu kullanayim sizce yardımcı olursanız daha önce iki düşük yaptım tekrardan yaşamak istemiyorum bu sıkıntıyı
Umarımmmm çok teşekkür ederimmBazen ne yapsak olmuyor işte
Umarım bu sefer bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağlıklı bir şekilde
Aspirini bırakınca sorun yaşadınız mı? Banada 34 te bırak dedi doktor herhangi bir şey de vermedi iğne falan sizin nasıl olmuştu? İnternette okudum aspirin birden bırakılmaz pıhtı atar yazıyor çok korkuyorumGebelik öncesi coraspin başladım gebelik olunca ve kalp atışı duyulunca da aspirine ek oksapar başladık. 34 hafta itibariyle aspirini bıraktım Doğumdan 1 ay sonra da gerekirse iğneye devam denildi şimdi 2 hafta var doğuma
Yok canım Allah'a şükür bi sorun yaşamadım ben aspirini bırakınca . Doğumdan sonra elimde 20 adet iğne kalmıştı onları da kullan bitirelim artık demişti doktorum onları da kullanmıştım. Şimdi bebeğim 54 günlükAspirini bırakınca sorun yaşadınız mı? Banada 34 te bırak dedi doktor herhangi bir şey de vermedi iğne falan sizin nasıl olmuştu? İnternette okudum aspirin birden bırakılmaz pıhtı atar yazıyor çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?