Merhaba. İlk bebeğim 6 haftalıktı kalbi durdu. İlk kontrole gittiğimde bebek kesedeydi ama kalp atışı hiç yoktu beklettiler düzelmedi. Kürtaj oldum. 7 ay geçti. yeniden bebek planı için bi doktora kontrole gittim. her şey yolunda çıktı ama doktor hemen pıhtılaşma testi istedi 10 tüp kan verdim çok detaylı bakıldı. Trombofili risk paneli de yapıldı. Pıhtılaşma testim pozitif çıktı. (Dosyayı ekledim) doktor sonuçları görünce kesin bir dille sen adetin gecikir gecikmez hemen hap ve kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlıcaksın dedi. Ben de bi de sonuçları kürtajımı yapan doktora götürdüm. O ise keseyi görünce iğneye başlatıcam hapa pek gerek yok dedi. Hematoloji bölümüne de bi gitmen iyi olur dedi. Daha öncesinde başka sıkıntılar doğurmasın diye keseyi görmeyi beklicez, böyle istiyoruz biz dedi. Yani kafam karıştı. iki doktor biraz farklı zamanlarda iğneye başlamamı söylüyor. İğne için Keseyi görmeyi beklemek bebeğe zarar verir mi yine kalbi durur mu endişeleniyorum. Sizin tecrübeniz nedirr? Yine de bi hematoloji doktoruna gidip onun da fikrini almak istiyorum