Gebeliğe Hazırlık Kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendikten sonra kan sulandırıcı iğneye ne zaman başladınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kmrb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kmrb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2025
10
1
1
30
Merhaba. İlk bebeğim 6 haftalıktı kalbi durdu. İlk kontrole gittiğimde bebek kesedeydi ama kalp atışı hiç yoktu beklettiler düzelmedi. Kürtaj oldum. 7 ay geçti. yeniden bebek planı için bi doktora kontrole gittim. her şey yolunda çıktı ama doktor hemen pıhtılaşma testi istedi 10 tüp kan verdim çok detaylı bakıldı. Trombofili risk paneli de yapıldı. Pıhtılaşma testim pozitif çıktı. (Dosyayı ekledim) doktor sonuçları görünce kesin bir dille sen adetin gecikir gecikmez hemen hap ve kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlıcaksın dedi. Ben de bi de sonuçları kürtajımı yapan doktora götürdüm. O ise keseyi görünce iğneye başlatıcam hapa pek gerek yok dedi. Hematoloji bölümüne de bi gitmen iyi olur dedi. Daha öncesinde başka sıkıntılar doğurmasın diye keseyi görmeyi beklicez, böyle istiyoruz biz dedi. Yani kafam karıştı. iki doktor biraz farklı zamanlarda iğneye başlamamı söylüyor. İğne için Keseyi görmeyi beklemek bebeğe zarar verir mi yine kalbi durur mu endişeleniyorum. Sizin tecrübeniz nedirr? Yine de bi hematoloji doktoruna gidip onun da fikrini almak istiyorum
Screenshot_20250701_121712_Gallery(1).webp

Başka bilgisi tecrübesi olan var mı acaba

Çocuk düşünürken kan sulandırıcı hap kullandım hamilelik olunca da hem hap hem iğneyle devam ediyorum şu an.

Ben ilk testi yaptım baktım çift çizgi önceki dusugumden kalma oksapar vardı evde onu kendim vurmaya başladım sonra doktora gittim coraspin ve oksapara başlattı canım

Keseyi gördüğümüz gün başladım

Ben hemen başladım

Keseyi gördüğümüz gün başladım
Bir sıkıntı yaşamadın değil mi canım? Doğum oldu mu veya kaç haftalkk hamilesin? Sonuçlarından hangisi heterozigot hangisi homozigottu hatırlıyor musun. Ben test sonucumu burda paylaştım.hematolojiye de sorayım diyorum endişelendim. Keseyi bekleyene kadar bebeğe zarar gelmesin. Geç kalmaktan korkuyorum 😢

Bir sıkıntı yaşamadın değil mi canım? Doğum oldu mu veya kaç haftalkk hamilesin? Sonuçlarından hangisi heterozigot hangisi homozigottu hatırlıyor musun. Ben test sonucumu burda paylaştım.hematolojiye de sorayım diyorum endişelendim. Keseyi bekleyene kadar bebeğe zarar gelmesin. Geç kalmaktan korkuyorum 😢

pai olandı homozigot çıktı. Ben hamile kalmadan coraspirine başlamıştım. Öğrenir öğrenmez iğneye başladık ben dha 4 haftalık hamileyim

20 haftalık olduk 5 tane genim heterozigottu faktör 5 dahil. O yüzden doktor kesinlikle hamilelik boyunca kullancaksin demişti tüp bebek için yaptırmıştık o genetik testi. Keseyi görmeye gittigimiz gün söyledim doktora başladık o şekilde bende bir sorun olmadı ama herkes icin aynısı geçerli değil tabi. Sağlık ocağındski doktora Danış belki kan sulandırıcı hap verir o zamana kadar canım.

20 haftalık olduk 5 tane genim heterozigottu faktör 5 dahil. O yüzden doktor kesinlikle hamilelik boyunca kullancaksin demişti tüp bebek için yaptırmıştık o genetik testi. Keseyi görmeye gittigimiz gün söyledim doktora başladık o şekilde bende bir sorun olmadı ama herkes icin aynısı geçerli değil tabi. Sağlık ocağındski doktora Danış belki kan sulandırıcı hap verir o zamana kadar canım.
Bende de faktör 5 heterozigot çıktı. bu da sanırım iğneyi şart kılıyor. Evet biraz daha doktorlara sorayım fikir alayım. Ve en son artık Allaha bırakacağım tabi. İnşallah sıkıntısız sorunsuz bi hamilelik ve doğum nasip olur. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸🙏😊

Bende de faktör 5 heterozigot çıktı. bu da sanırım iğneyi şart kılıyor. Evet biraz daha doktorlara sorayım fikir alayım. Ve en son artık Allaha bırakacağım tabi. İnşallah sıkıntısız sorunsuz bi hamilelik ve doğum nasip olur. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸🙏😊
İnşallah canım hepimiz. Ama ihmal etme iğneyi kullan

Back
X