6 haftalık dıÇok geçmiş olsun ne kadarlıktı düşük yaptığınızda
Çok üzgünüm canım kalp atışı duymuş muydunuz? İstersen genetik test ver trombofili paneli diye geçiyor orda pıhtılaşman olup olmadığı genetiğinde net çıkar bende de var oksapar iğne kullanıyorum6 haftalık dı
Tıbbi genetikte yaptırttım ben araştırma hastahanelerinde varHangi bölüm istiyor bu testi
Merhaba sizin hangi genlerde mutasyon vardı acaba? Benim PAI homozigot, mthfr 677 heterozigot. Doktor hamile kalında asprin kullanırsın iğneye perinatolog karar verir dedi.Tıbbi genetikte yaptırttım ben araştırma hastahanelerinde var
Merhaba, mtfhr lerden ikisi de heterozigot, paı heterozigot ve faktör 8 miydi öyle bir şey daha heterozigot. Tranafer öncesi aspirin verdi ama kanama yaptı o bende, kullanmadım. Tranafer sonrası iğne kullandım gebelik oluşmadığı için nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum açıkçasıMerhaba sizin hangi genlerde mutasyon vardı acaba? Benim PAI homozigot, mthfr 677 heterozigot. Doktor hamile kalında asprin kullanırsın iğneye perinatolog karar verir dedi.
Transfer olumsuz mu oldu? Geçmiş olsun size de o zaman tüp bebek doktorunuz söyler gebelik oluşunca inşallah olur hayırlısıylaMerhaba, mtfhr lerden ikisi de heterozigot, paı heterozigot ve faktör 8 miydi öyle bir şey daha heterozigot. Tranafer öncesi aspirin verdi ama kanama yaptı o bende, kullanmadım. Tranafer sonrası iğne kullandım gebelik oluşmadığı için nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum açıkçası
Malesef sonuncu da negatifTransfer olumsuz mu oldu? Geçmiş olsun size de o zaman tüp bebek doktorunuz söyler gebelik oluşunca inşallah olur hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?