Kandil günü olanlar :(

aramazsanız aramamış olur arasanız gelmemiş olur bu bitmez hiç canınızı sıkmayın sizde soğuk davranın

elin adamına ne yapsan yaranamazsın bu her zaman için böyledir hiç canını sıkma bence sende bu kadar iyi olma yani onlar istiyor diye ne hemen çıkıp gidiyorsun yorgunsun yat dinlen işinde söylememiş bahanende o olurdu ilerde konusu açılınca birde hç bir zaman yaranamazsın zaten şu kaynana gelin olayından nefret ediyorum arıyorsun mutlu olacaklarına birde buz gibi davranıp insanın içini donduruyorlar pislikler :)

aramazsanız aramamış olur arasanız gelmemiş olur bu bitmez hiç canınızı sıkmayın sizde soğuk davranın

öyle tabiii canım hiççç sıkılma ,dün akşamda ben konuştum kv.ile, 2-3 günde bı arar nasılsın ıyımısın dıye, 20 gundur arayıp sormuypr bende aramıyorum,gerkelı oldugunda konusuyoruz,dün akşam mubarek gece eşim önce sonrada ben aldım teli kutladım bıttı ,

çalışıyorsun bıde kendı annen gıb anlayışlı olmasını bekleme kv. eşin hatalı bence söylememiş sana onla hallet bu can sıkıntını

sevgiyle kal

görümceniz niye kendi kaynanasına gitmemiş annesinde ne işi varmış o zaman ay çok sinir oldum ya ben de çalıştığım için seni çoook iyi anlıyorum aman boşver tek derdin bu olsun enişteye bile laf düşüyor ya nolur canını sıkma ya mesafeli olmaya karar vermekle iyi yapmışsın

Çok sinir oluyorum bu gelme gitme muhabbetlerine..karıları bittide şimdide enişteler çıkıyor başımıza ..bu ne ya..birde çocuk gibi azarlıyor..bak sen bazı damatlar kv yalakalık yapmak için yapıyor böyle..bak biz seni çok düşünüyoruz gibilerinden..
Şahsen ben kandillerde özel günlerde ararım, eşim gidelim derse giderim...gidelim demesse hiç sesimi çıkarmam..
Sen yeni evlisin galiba..takma ilk yıllar böyle oluyor sonra herşey yoluna girer..

ayy canım neden bu kadar takıyosun ki ...

bende hafta sonu perdeleri çıkardım yııkkandı taktım dolap içlerinin düzellttim derken kandil olduğunu bile unuttum adet dönemimdeyim normalde niyetli olurdum sonra da bi güzel duşumu alıp bende yattım eşim bi ara annesiyle konuştu şehirdışındalardı düğüne gitmişlerdi ortam gergindi anladığım kadarıyla eşim annesine bağırıp çağırıp kapaattı kv kp kavga etmiş yine akşam da yola çıktılar hiç aramadım daha doğrusu unuttum aramayı ...

beklemişlerdir belkide bilmiyorum ama onlar kavga ettilerse akıllarına ben gelmem galiba :) eşimde benim ailemi aramadı bi ara annesiyle sinirli konuştuktan sonra dışarı çıkmıştı yarım saat o ara aradım kendi ailemi eşiminde slmını söyledim o da kutluyo dedim :)

eşimde takmadı hiç akşamda hadi yoruldun bugün seni gezdiriyim biraz dedi lunaparka gittik geldik o namaz kıldı ben özel günde olduğum için biraz dua edip yaattım şimdilik bi sıkıntı yok dün eşim annesini aramış açmamış teli belkide küstü bize :)

Aynen cnm ya şimdi böyle enişteler türedi..görümcemin eşide öyle herşeye karışır..hep negatiftir..hiç sevmem kendisini..
görümcem iyidir ama o da çalıştığı için halimden anlar..

ben olsam gitmezdim....eğer gidersemde lafı ben sokardım içim rahatlardı?

ayrıca enişteye de laf söylemek düşmez.ben böyle bişeyle karşılaşsam önce enişteden başlardım sonra eşimden çıkardım heralde.herkes haddini bilmeli.

valla çok haklısın , beklentiler hiç bitmiyor .. arıyosun yetmiyo illa ki gideceksin .. ya ben gitmem falan da demedim hiç bu zamana kadar , bir aile olduk hep beraber güzelce geçinelim niyetimdeyim ama nafileymiş onu anladık ...
demek ki neymiş taviz tavizi getiriyormuş bunu çok iyi anladım ....
kendileri istediler böyle olmasını valla , bundan sonra nasıl hakederlerse öyle davranırım olur biter ....
ahhh işte hayatları boyunca çalışmamışlar etmemişler anlamazlar ki insan halinden ...

hem zaten dediğiniz gibi şu da var , kandil günü aradık bitti , hepimiz dua edip ibadetlerimizi yapsak ya evde ...
illa ne bir araya gelip te boş boş konuşalım , madem ibadet gecesi , anlamına uygun davranalım , onu bunu konuşacağımıza ...

Arayip kutlamissiniz daha ne olsun.
Telefondaki o azarlamadan sonra sen misin bana böyle davranan diye
gitmezdim, herkes nerede durmasi gerektigi yeri bilecek.
Sizin tavriniz iyi niyetli olmus ama anlayana..

Ne kadarlik evlisin ama daha cok cekersin bu gidisle…

Sen iyi oldugun icin onlar iyilermis sanki…anlamazlar guzelim anlamazlar…senin onlarin arayip hallerini sormani nimetten bilmeyip afedersin g.tleri havaya kalkar birde..kaldiki gorumcenin kocasi..kimin iti oluyorda seni azarliyor? Agzinin payini vermen gerekirdi bence..birde ustune ustluk kalkip gitmeyecektiniz oraya…gittinizde iyimi oldu sanki? Sogukluk mesafe…cok istiyorlarsa oyle olsun…sende mesafeni koru bundan sonra…kaldiki esinde ayri bi antika, hem soylemiyor hemde birde ustune ettigi lafa bak…sen iyi olma bak o zaman herkesin gercek rengi nasil ortaya cikiyor.

Arayip kutlamissiniz daha ne olsun.
Telefondaki o azarlamadan sonra sen misin bana böyle davranan diye
gitmezdim, herkes nerede durmasi gerektigi yeri bilecek.
Sizin tavriniz iyi niyetli olmus ama anlayana..

haklısın aslında , iyi niyetli olduk tepemize çıktılar , geç oldu ama anladım bundan sonra ..

aynen öyle imiş ne yazık ki geç de olsa anladım , ben iyi olduğum için iyilermiş gördük
valla ben kötülük kırgınlık olmasın diye hep olumlu yaklaştım ama iyi niyette bi yeree kadar , ama olsun gerçek yüzleri çıktı ortaya neyse ki

çok gereksiz yere kırmışlar kalbini hemde kandil günü
aramışsın işte daha ne istiyorlar kocanın yaptığıda çok ayıp bide üstüne laf sokuyor sana

Benim kaynanada bi yılbaşında aramadım diye bir sürü insan içinde yazıklar olsun kimse aramadı o kadar bekledim diye direkt bana laf çarpmıştı o lafından sonra bende inadına bayramlar dışında aramıyorum (bu arada bayramlarda gidiyorum yanlarına)

İnşallah eşinle aranız en kısa zamanda düzelir

iyilikten maraz doğar demişler işte, doğru demişler...

ya insanı soğutuyorlar işte böyle gel de şimdi gitmek bi yana bundan sonra aramak bile içimden gelmiyor ...
bir de bayılıyorlar laf sokmaya noluyosa sanki anlamadım gitti !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…