- 20 Ocak 2010
- 48.775
- 188.445
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi eylultamer
-
aramazsanız aramamış olur arasanız gelmemiş olur bu bitmez hiç canınızı sıkmayın sizde soğuk davranın
görümceniz niye kendi kaynanasına gitmemiş annesinde ne işi varmış o zaman ay çok sinir oldum ya ben de çalıştığım için seni çoook iyi anlıyorum aman boşver tek derdin bu olsun enişteye bile laf düşüyor ya nolur canını sıkma ya mesafeli olmaya karar vermekle iyi yapmışsın
aramazsanız aramamış olur arasanız gelmemiş olur bu bitmez hiç canınızı sıkmayın sizde soğuk davranın
Arayip kutlamissiniz daha ne olsun.
Telefondaki o azarlamadan sonra sen misin bana böyle davranan diye
gitmezdim, herkes nerede durmasi gerektigi yeri bilecek.
Sizin tavriniz iyi niyetli olmus ama anlayana..
Ne kadarlik evlisin ama daha cok cekersin bu gidisle…
Sen iyi oldugun icin onlar iyilermis sanki…anlamazlar guzelim anlamazlar…senin onlarin arayip hallerini sormani nimetten bilmeyip afedersin g.tleri havaya kalkar birde..kaldiki gorumcenin kocasi..kimin iti oluyorda seni azarliyor? Agzinin payini vermen gerekirdi bence..birde ustune ustluk kalkip gitmeyecektiniz oraya…gittinizde iyimi oldu sanki? Sogukluk mesafe…cok istiyorlarsa oyle olsun…sende mesafeni koru bundan sonra…kaldiki esinde ayri bi antika, hem soylemiyor hemde birde ustune ettigi lafa bak…sen iyi olma bak o zaman herkesin gercek rengi nasil ortaya cikiyor.
ya olay daha fazla büyümesin tatsızlık çıkmasın diye gittim , inanın ki tüm iyi niyetimle ,
e tabii yüzüme de yansıdı ister istemez olanlar , ama napiim elimde değil ,
kandil günü kalp kırmaya değdi mi şimdi yani !
çok gereksiz yere kırmışlar kalbini hemde kandil günü
aramışsın işte daha ne istiyorlar kocanın yaptığıda çok ayıp bide üstüne laf sokuyor sana
Benim kaynanada bi yılbaşında aramadım diye bir sürü insan içinde yazıklar olsun kimse aramadı o kadar bekledim diye direkt bana laf çarpmıştı o lafından sonra bende inadına bayramlar dışında aramıyorum (bu arada bayramlarda gidiyorum yanlarına)
İnşallah eşinle aranız en kısa zamanda düzelir
iyilikten maraz doğar demişler işte, doğru demişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?