Hurafeye din mi diyorsun?
Sana göre çapta bağlama türbeye gitme ölünün arkasından 40 okutma da dindir kesin.
Okuyup öğrenip geleceksin...
Bu arada sadece Arapça değil Türkçe de oku!
ben türbeye fln gitmem ölünün arkasından 40 . günede bişi yapmam ama kandillere inanıyorum hurafeyle gerçekleri ayırt ediyorum merak etme
Ben kimseyi aramıyorum, gereksiz geliyor. Bayram, kandil dediğin gidersin elini öpersin halini hatrını sormazsın, gidip yerinde görürsün ne durumda olduklarını. İhtiyaçlarını görürsün, iki sohbet edip gönüllerini alırsın. Bütün bunların yerine mesaj atmak hiç samimi gelmiyor bana.
Demek ki her bildiğin gerçek değilmiş. Islamı kulaktan dolma değil araştırarak öğrenmek gerekiyormuş demek ki
Demek ki her bildiğin gerçek değilmiş. Islamı kulaktan dolma değil araştırarak öğrenmek gerekiyormuş demek ki
ben kulaktn duyma şeylere inanmıyorum araştırıp okuyorum zaten her kezin kendi düşüncesi sizin o çıkışınız bana doğru gelmediği için yazdım biraz saygıı
sanane ben heskez yazmak istiyorum
Türkçeye de din gibi kendine göre yorumlar getiriyorsun.
Neyse kal sağlıcakla
ben dini kendime göre yorumlamıyorum o başkalarının işitürkçe yide evet kendime göre yorumluyorum çok hoşuma gidiyo
Hurafeye din mi diyorsun?
Sana göre çapta bağlama türbeye gitme ölünün arkasından 40 okutma da dindir kesin.
Okuyup öğrenip geleceksin...
Bu arada sadece Arapça değil Türkçe de oku!
bende buradaki imla hatalarınızı beğenmedim mesela
birilerini aşağılarken kendimiz yapmayalım lütfen
Kuran'ın indirildiği gece elbetteki özel ve önemlidir ancak kandiller bağdaştıramayız
Zaten her kandil denilen gecenin bir anlam ve önemi var ancak bunu dinimize bir farz gibi sokmanın amacı nedir?
Bunlar Bidattir ve bu benim yorumum değil hanfendi islamda kandilin yeri varmı diye araştırırsanız işin aslını öğrenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?