• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.ben bugün kan testine gidiyoruuuuum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ınsallah canım ınsallah:):) hele senınkını ogrenelım senın bebıs buyurken ben de hamıle haberımı vereyım ınsallah:) cok cok 3 ay olur ınsallah aralarında degılmı:)

aynen bana yetişirsin sonrada bi yerde buluşur bebeklerimizi tanıştırırız ,onlar özel bebkler dimi,aynı kaderi paylaşan süper bebekler.hepsinin annesiyiz teyzesiyiz,ablasıyız...:16:

aynen bana yetişirsin sonrada bi yerde buluşur bebeklerimizi tanıştırırız ,onlar özel bebkler dimi,aynı kaderi paylaşan süper bebekler.hepsinin annesiyiz teyzesiyiz,ablasıyız...:16:

:):) evet ya ınsallah Aziz mubarek gun duy sesımızı rabbım!! özel bebekler ve bu kadar seye katlanan super anneler:):) bu arada hangı sehırdesın ben mersın

hrc çok sevindim senin adına inşş allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder.. darısı da bize..

Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine seni vede tüm bebek isteyen güzel anne adaylarini hayirli vede saglikli evladlarla

müjdelesin.........

Canim bu Mübarek günde Rabbim bana mucizemi verdi 931 cikti bhcg sonucum mutluluktan cildirmak üzereyim darisi basina gülüm

fitil almis uzanirken sen aklima geldin ve hemen sonucu yazmak icin kalktim tekrar uzanayim cok cabuk akiyor fitil sonra tekrar yazisiriz...

canımmm çok sevindim allah ahyırlı ömürlü sağlıklakucağına almak nasiip etsin inşşş

Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine seni vede tüm bebek isteyen güzel anne adaylarini hayirli vede saglikli evladlarla

müjdelesin.........

Canim bu Mübarek günde Rabbim bana mucizemi verdi 931 cikti bhcg sonucum mutluluktan cildirmak üzereyim darisi basina gülüm

fitil almis uzanirken sen aklima geldin ve hemen sonucu yazmak icin kalktim tekrar uzanayim cok cabuk akiyor fitil sonra tekrar yazisiriz...

mubarek gunun mucize bebeyi tebrik ediyorum rabbim kucaginada almayi nasip etsin hrc icin duamiz oda mujdeli haberi versin isallah

:):) evet ya ınsallah Aziz mubarek gun duy sesımızı rabbım!! özel bebekler ve bu kadar seye katlanan super anneler:):) bu arada hangı sehırdesın ben mersın

istanbul canım ya ne fark eder.yıllardır mersini görmek istemişimdir arkadaşım var mersinli öve öve bitiremiyor yaa.

hrc çok sevindim senin adına inşş allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder.. darısı da bize..

ya nasıl sevindim sanki benmişim gibi tebrik etmişin içine doğdu inşallah ay bi tuhaf oldum ben:5:..bakalım tuba cım yarın inşallah tekrar tebrik etmeyi allahım nasip eder sana..ve tabiki sizin içinde bana..

mubarek gunun mucize bebeyi tebrik ediyorum rabbim kucaginada almayi nasip etsin hrc icin duamiz oda mujdeli haberi versin isallah

ahh allahım arkadaşlarımın bu mübarek gününde benim için ettikleri duaları kabul eyle..
çook çok saol allah razı olsun mübarek günde seninde bebeşin yoksa bu ay hamile kal inşallah..amiiiin:49:

müjdelesin.........

tebrik ederim inş. sağlıklı br gebelik sonucu bebeklerini sağsalim sağlıkla kucağın alırsın inş.

Allah tamamına erdirsin hrc ve darısıda isteyen herkesin başına, bak yeni güne 2 kişi uyandın, günaydınnnn... :) :49:

canlarım hamileyim hamile sonuç 237...bu arada tek hissettiğim acayip adet sancısı kasıklarımda yanma acı diken batması.göğüsler eh işte çok az acı var.başkaaaa bide bacak ağrısı ay kızşar bacaklarımda romatizma ağrısı çektim halada var..

müjdelesin.........

Haskız Allah tamamına erdirsin canım gerçekten çok sevindim :) Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

canlarım hamileyim hamile sonuç 237...bu arada tek hissettiğim acayip adet sancısı kasıklarımda yanma acı diken batması.göğüsler eh işte çok az acı var.başkaaaa bide bacak ağrısı ay kızşar bacaklarımda romatizma ağrısı çektim halada var..

hrc canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin .
Ne tuhaf ya şurada okudum hamilelik haberlerini sanki kendim miş gibi sevindim :) Darısı isteyenlerin başına :)

Back
X