Kandırıldım aldatıldım

Seni eşin aldattı ve aynısını sen başkasına mı yaşatıyorsun? Bi müddet sonra mide genişleme mi yapıyor ? Pes !
Bende sanmazdım yapcamı ama hayat insanı yapmam dediği seylerle sınıyomuş yuvam yıkılmaz sandım yıkıldı evli adamla olmam sandım oldu demekki başa herşey gelebiliyo bu dunyada

Zamanında evli ama defalarca aldatıldığı için ayrılmış kocasını bırakmış onsuzda yaşayabilen gururlu bir kadın olarak // senden farklı olarak
Gururdan bahsedenlerin gurursuzluguna hastayim. Gercekten gururlu olsaydin seni sevmiyorum adamin masum karisini arayipta belki cocugu belkide sevgisine yenik düşüklüğü yüzünden kocasıyla(altini ciziyorum kocasiyla)barismasina engel olmaya calismazdin. Bende senin gibi bir kadin yüzünden yuvamı yikmazdim. Yıkacağım varsada gıcıklık değil mi yikmazdim. Sen defolup gidince yapacağımı yapardim

Kim sana oku diyor ki sus sen

Baska birini once defettim aonra o guvensizlikle devam edemediğim icin eşimle onu bıraktım cunku ona guvenmiyodum hep suphe hep kusku o sekilde yasayamadım daha fazla

Kim sana oku diyor ki sus sen
Sen bu konudan okadar rahatsız olduysan neden okuyorsun? Diyorum ya yarana tuz olmuş bu konu
Bide eşiyle beraber o Kızla dalga geçtiğini anlatıyor gururla. Aha buraya yazıyorum, bu iğrenç davranış sana geri dönecek....... evrene güveniyorum

Universe We are calling you f these mthrfckrs

Bu neeeeeeeeeee
Midem bulandı
Ne biçim ilişkileriniz var ya
Bu terbiyesizi koca diye yanınızda tutuyorsunuz bir de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…