- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
Merhabalar,
Ben yurt dışına doktora yapmaya geldim. Hocayla ilk internette görüştüğümüzde işte sana yılda 25bin dolar veririm dedi
Ben de olur dedim
Okul masraflarını kendin ödersin dedi - büyük meblağ değil 4.500ü gidiyor
Ben de ben cebimden ödeyemem dedim
Tamam öderiz onları dedi
Şimdi bundan siz 25bin + okul masrafı anlamaz mısınız?
Bugün bana bir çek geldi, okul masrafı, asistana attım işte bunu ödemeniz gerekmiyor mu diye
O da X ile konuştum artık bursun yattığı için sen ödeyebilirsin dedi
(x, hocanın adı olsun)
Ben de gittim konuştum odasına, biz dedim okul masrafı + 25bin diye anlaşmıştık
O da hayır biz 25bin diye anlaştık dedi
Seni tam olarak ne panik yaptırdı diye sordu
Diyemedim size güvenim sarsıldı, ilerde de böyle bir şey yapar mısınız diye de masraf vs dedim
En yüksek maaş alan öğrencim sensin dedi (benle eşit alan bi kız daha var onu söyledi) - bu parayla arabasını alan rahat yaşayan bir sürü öğrencim oldu dedi eğer yetmezse, bir şeye ihtiyacın olursa sana sağlarız, konferans, bilgisayar biz onları alırız dedi
Arkadaşlar beni paranın miktarı germedi, burası ufak kasaba zaten harcanacak şey belli, o parayla rahat tek başıma bir evde yaşarım ben
Ama kenara attığım para çok olmayacak tabi, birikim yapamayacağım
Bir de en çok geren mevzu bu adam beni oyuna mı getirdi şimdi buraya gelene kadar?
Annemle babam da çok kötü niyetli düşünüyorsun, adam cebinden çalmamış ki paranı, kötü niyetli olsa uğraşmaz seninle böyle fırsat sunmaz dedi
Her şeyi bırakıp gelesim var kafam çok karışık, bir de oturdum azcık ağladım, içim üzgün, çok mu abartıyorum
Ben yurt dışına doktora yapmaya geldim. Hocayla ilk internette görüştüğümüzde işte sana yılda 25bin dolar veririm dedi
Ben de olur dedim
Okul masraflarını kendin ödersin dedi - büyük meblağ değil 4.500ü gidiyor
Ben de ben cebimden ödeyemem dedim
Tamam öderiz onları dedi
Şimdi bundan siz 25bin + okul masrafı anlamaz mısınız?
Bugün bana bir çek geldi, okul masrafı, asistana attım işte bunu ödemeniz gerekmiyor mu diye
O da X ile konuştum artık bursun yattığı için sen ödeyebilirsin dedi
(x, hocanın adı olsun)
Ben de gittim konuştum odasına, biz dedim okul masrafı + 25bin diye anlaşmıştık
O da hayır biz 25bin diye anlaştık dedi
Seni tam olarak ne panik yaptırdı diye sordu
Diyemedim size güvenim sarsıldı, ilerde de böyle bir şey yapar mısınız diye de masraf vs dedim
En yüksek maaş alan öğrencim sensin dedi (benle eşit alan bi kız daha var onu söyledi) - bu parayla arabasını alan rahat yaşayan bir sürü öğrencim oldu dedi eğer yetmezse, bir şeye ihtiyacın olursa sana sağlarız, konferans, bilgisayar biz onları alırız dedi
Arkadaşlar beni paranın miktarı germedi, burası ufak kasaba zaten harcanacak şey belli, o parayla rahat tek başıma bir evde yaşarım ben
Ama kenara attığım para çok olmayacak tabi, birikim yapamayacağım
Bir de en çok geren mevzu bu adam beni oyuna mı getirdi şimdi buraya gelene kadar?
Annemle babam da çok kötü niyetli düşünüyorsun, adam cebinden çalmamış ki paranı, kötü niyetli olsa uğraşmaz seninle böyle fırsat sunmaz dedi
Her şeyi bırakıp gelesim var kafam çok karışık, bir de oturdum azcık ağladım, içim üzgün, çok mu abartıyorum
Son düzenleme: