- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.456
- 448
- Konu Sahibi LivreAmour
- #161
Şunu düşünüyorum ben bilmiyorum diğer arkadaşlarda bana katılır mı?aslında onun annesinde ve eski sevgilinde olmayan o yürek,o güzellik sende var buna inaniyorum ben.Seni kaybettiklerine yansınlar. Sen aslında kendini şanslı olarak gör ucuz atlatmışsın.Eminim yüreğinin bu güzelliğiyle karşına öyle biri çıkacak ki o zmn çok mutlu olacaksın.Bu hep böyledir.:kedi:
Evet ben katılıyorum. Çoğu zaman bazı cümleler teselli gibi geliyor insan için ama Allah herzaman dualarımıza karşılık veriyor sadeze zamanını bekle. Öyle bir durum oluyor ki gözünle görüyorsun seni üzeni mutlaka bir üzen çıkıyor ve o kişi daha çok kötüsü yaşıyor.
Bir örnek en basitinden ben bir iş görüşmesine gittim adam resmen benimle dalga geçti sen bu işi yapamazsın diye. Bende öyle bir dua ettim ki sen ilerde mutlaka bana muhtaç olacaksın işde o zaman ben sana yapacığımı bilirim dedim. Evet öyle bir gün geldi ben o adamın beni aradı. Daha doğrusu ben zaten o iş yerinin müşterisiydim iş görüşmede de belirtmiştim. Yapılan bir hata oldu diye bizi ikna için aradı. Hatadan çok tuzaktı yaptığı bende farkındayım acayip kızgınım yapılana!!! Ama onnlar bilmeden yapmışlar yani tecrüben olduğunu bilseler yapamazlar!!!
ben eski iş tecrübelerime güveniyordum ama o kişi beni tel. telefonda kandırmaya çalıştı affedermiyim hayır!!!
İstanbul bölge müdürlüğü iş takibi yapar ve beni aradılar bende bana yapılanı aktardım bende aynı görevde çalıştım sizin bu bölgede çalışan arkadşlarınız bu şekilde benim isteğim dahilinde bana sormadan işlem yaptılar dedim :)))Buda affedilir gibi birşey değil tabiki bölge bu tarz işleri affetmez soruşturma alır :))))
En son ne mi oldu? ben şubeyi aradığımda o müdür orada çalışmıyordu :))))
Yani tamamen yaptığı oyun ayağına dolandı o kaybetti ben değil!