Kandırıldım. Ne olur çok bağlanmayın kimseye

Canımı en çok yakan da şişmansın diye hor görülmek ezilmek itilmek...Ne yüz güzelliğin, ne ailen, ne ahlakın, ne inancın, ne zekan, ne bitirdiğin okullar, ne sosyalliğin, ne insanlığın, ne vicdanın hiçbiri önemli değil...Kiloluysan eğer 2. sınıf insansın, hiçbirşeysin hatta, herkes böyle düşünüyor ...

Canımı en çok yakan da şişmansın diye hor görülmek ezilmek itilmek...Ne yüz güzelliğin, ne ailen, ne ahlakın, ne inancın, ne zekan, ne bitirdiğin okullar, ne sosyalliğin, ne insanlığın, ne vicdanın hiçbiri önemli değil...Kiloluysan eğer 2. sınıf insansın, hiçbirşeysin hatta, herkes böyle düşünüyor ...

Yanlış düşünüyorsun kimse şişman diye 2. sınıfı vatandaş değildir...
:umursamaz:
Ayrıca kiloluların yüzü daha güzel ve pürüzsüz olur.
Artısı bile var...
Eğer vereceksen kendin için ver....
İnsanlık vicdan sosyallik bunların hepsi de önemli... Lütfen böyle düşünme.... yerimseniben
Sen çok istedikten sonra olmayacak bir şey olduğunu sanmıyorum.... :olmaz:

sevdiğin erkek tarafından beğenilmemek .. ahh bu çok üzücü çok iyi anlıyorum seni boshayallersmile bir arkadaşım 8 yıllık sevgilisinin kendisine gargamel diye takılmasından bıktığı için kimseye haber vermeden estetik burun ameliyatı olmuştu.. :mymeka:
bizler sevdiğimiz tarafından beğenilmek , arzulanmak isteriz a.s ama senin durumunda bu olay biraz farklı, sen zaten sevdiğin erkek tarafından beğenilmişr 4 ay bir ilişki yaşamışsın.. o başkalarının lafıyla dolduruşuyla seni terketmiş yani zayıf karakterinden.. yoksa seninle tanıştığında krmüydü bu adam madem seni beğenmiyordu :umursamaz:

zayıflamak istersen kendin için, kilo almak istersen kendin için al, hiç kimse seni terkedicek yada senden sırf bu sebeple ayrılacak diye değil.. Tabi ki ilişkilerimizde kendimize özen gösterir partnerimizin dış görünüşümüzle ilgil fikirlerini alırız.. saçımızı sarı yaparız, yada giyim tarzımızı değiştiririz.. Ama bunlarla , sırf dış görünüş yüzünden terkedilmek birmi :olmaz:

zayıflamak istersen kendin için, kilo almak istersen kendin için al, hiç kimse seni terkedicek yada senden sırf bu sebeple ayrılacak diye değil.. Tabi ki ilişkilerimizde kendimize özen gösterir partnerimizin dış görünüşümüzle ilgil fikirlerini alırız.. saçımızı sarı yaparız, yada giyim tarzımızı değiştiririz.. Ama bunlarla , sırf dış görünüş yüzünden terkedilmek birmi :olmaz:

Elbette bir değil, kendimi de çirkin bulmuyorumki zaten...İnan barbie günlerce aylarca peşimde dolandı benimle beraber olabilmek için, o kadar çok uğraştıki...Taaa en başından sevdiğim insan bana karşı dürüst olabilseydi, ailem sorunlar çıkarıyor deseydi ve yanımda durup beni destekle deseydi bana, ve buna rağmen birlikte mücadele ettikten sonra daha fazla direnemeyip ayrılmamız gerektiğine karar verseydik...inan bukadar yıkılmazdım ben... dürüstlük ve güven aramıştım sadece... Çok yakışıklıydı, gerçekten... Belkide onun getirdiği özgüven bunu yaptırdı ama sen madem beni beğenmedinde aylarca neden bu kadar çok sevdin, ağladın bırakma beni diyebilmiyorumkismile

her aci zamanla azaliyor emin ol buna..4 ay ne ki insanlar yillarini veriyor ayriliyor bu cok daha aci emin ol buna..
birde yanildiginiz sey ibadetli diye inancli oldugunu,ibadetsiz diyede inancsiz oldugunu dusunmek..siz sevgilinize kiziyorsunuz ama sizde insan ayiriyorsunuz gibi konusmussunuz.onlar hayatlarini yasiyor,ibadeti yok ama yanlarindakiler cok iyi demissiniz.
( benim gibi inançlı biri bile isyan eder oldu, alemden aleme gezen, içkisiz günü geçmeyen, yalan söyleyen, alnı seccadeyle buluşmamış insanlar bile çok mutlu, yanlarında nasıl temiz güzel onları seven insanlar var, öyle üzülüyorumki, sanırım üzüntüden kanser falan olacağım )
amacin sizi yargilamak degil..sadece bu dusuncenizi dogru bulmadim.kimin nasil oldugunu bilemeyiz..dis gorunus bizi yaniltabilir..ameller niyetlere gore yazilir bunu unutmayin..
sizin de karsiniza mutlaka sevginiziz hak eden biri cikacaktir..her serde bir hayir vardir..hayatta kalbimize atilan her cizik tecrubedir..

her aci zamanla azaliyor emin ol buna..4 ay ne ki insanlar yillarini veriyor ayriliyor bu cok daha aci emin ol buna..
birde yanildiginiz sey ibadetli diye inancli oldugunu,ibadetsiz diyede inancsiz oldugunu dusunmek..siz sevgilinize kiziyorsunuz ama sizde insan ayiriyorsunuz gibi konusmussunuz.onlar hayatlarini yasiyor,ibadeti yok ama yanlarindakiler cok iyi demissiniz.
( benim gibi inançlı biri bile isyan eder oldu, alemden aleme gezen, içkisiz günü geçmeyen, yalan söyleyen, alnı seccadeyle buluşmamış insanlar bile çok mutlu, yanlarında nasıl temiz güzel onları seven insanlar var, öyle üzülüyorumki, sanırım üzüntüden kanser falan olacağım )
amacin sizi yargilamak degil..sadece bu dusuncenizi dogru bulmadim.kimin nasil oldugunu bilemeyiz..dis gorunus bizi yaniltabilir..ameller niyetlere gore yazilir bunu unutmayin..
sizin de karsiniza mutlaka sevginiziz hak eden biri cikacaktir..her serde bir hayir vardir..hayatta kalbimize atilan her cizik tecrubedir..

Ben kesinkes yasaklanan günahlardan bahsetmiştim, hala da söylediğimin arkasındayım, ben böyle düşünüyorum, katılmak durumundada değilsiniz elbette, sizin düşüncenizede saygım var... Haramdan sakınmayan insan, günahtan korkmayan insandır ve ben böyle insanlardan gerçekten korkuyorum, sevdiğim adamda böyleymiş demekki... İyi temenniniz içinde yürekten teşekkür ederim

canım çok üzüldüm yaşadıkların çok korkunçç zamanla acın hafifleyecek ama bence onu asla affetme sevgisi tam olsaydı herkesi karşısına alabilirdi kilo aldın diye seni suçlayacak sevmeyecek biriyse hc olmasın hayatında daha iyi böyle düşün. düşünsene çok zayfsın evlenince kilo aldın hamile kaldığında veya ozaman napçaklardı böle insanlarla işin olmasın zaten

canım çok üzüldüm yaşadıkların çok korkunçç zamanla acın hafifleyecek ama bence onu asla affetme sevgisi tam olsaydı herkesi karşısına alabilirdi kilo aldın diye seni suçlayacak sevmeyecek biriyse hc olmasın hayatında daha iyi böyle düşün. düşünsene çok zayfsın evlenince kilo aldın hamile kaldığında veya ozaman napçaklardı böle insanlarla işin olmasın zaten

Rabbim çok büyük ben allahıma havale ettim annesiyle kendisini

kilo bahanesidir.

"abi"leri ve "dindar" çevresi nedeniyle böyle gelişmiştir olaylar.
kendilerinden daha az dindar buldukları insanları aşağılamayı doğru görebilecek kadar düşen insanlar var.
fakat bakmakla görmek aynı şey değil.

Ben çok fazla soru soruyormuşum, kabullenme huyum yokmuş benim. Ters gelen olayları elbetteki sorgulayacağım ya!!! En çokta kul hakkından bu kadar korkan birinin bunu yapması beni paramparça etti... Ayrılırken ''kul hakkından bu kadar korkuyordun ya, beni nasıl bu kadar kandırabildin-nasıl bu derece kör olabildim- sana kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Şimdi bu dünyada gönlünce yaşa, ben ayaklarına bağlı olmayayım, beni istediğin gibi güdemedin değil mi? Sen aklı fikri kıt- sen höt dediğinde sinecek, pasif sadece evde söz dinleyen bir hizmetçi arıyormuşsun demek. yüce rabbim tüm kötülükleri yağdırsın üzerine ahirette hesaplaşana kadar'' dedim ve çantamı kaptığım gibi kalktım masadan...

Sevgililerimiz aynı değil dimi :)))))

Bende 44 kg yum erkek arkadaşım kilo alırsam benden ayrılacağını söylemişti ama onun mantığıda sizin sevdiğiniz adamla aynısı ve ben şimdi kurtulmaya çalışıyorum öyle acı çektiğim falanda yok yani.Zamanla insanlara çok bağlanıp acı çekmemeyi öğrendim heralde.Bizi sevdiğini sandığımız adamların ne aşktan ne sevgiden anladıkları yok.Kurtulmuşsunuz boşverin

Kiloda iyi bence sen mutluysan sorun yok bende gülünce her yerim kırışıyor zayıflıktan o yüzden gülmüyorum bile

Okurken nasıl hiddet doldum anlatamam ama sonlara doğru anladım ki siz büyük hem de çok büyük bi beladan kıl payı kurtulmuşsınız
Belki de böylesi pırlanta gibi bi insan olduğunuz için rabbim ilerlemeden göstermiş
Aldığınız dersi kar sayın,geçin
Rabbim kimsenin ahını yerde koymaz
Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Okurken nasıl hiddet doldum anlatamam ama sonlara doğru anladım ki siz büyük hem de çok büyük bi beladan kıl payı kurtulmuşsınız
Belki de böylesi pırlanta gibi bi insan olduğunuz için rabbim ilerlemeden göstermiş
Aldığınız dersi kar sayın,geçin
Rabbim kimsenin ahını yerde koymaz
Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Teşekkür ederim, bu mübarek günlerde rabbim herkesin gönlündekini versin, kimse üzülmesin mutsuz olmasın inşallah, güzel dileklerine sahiden yürekten teşekkür ederim, geçecek biliyorum bu günlerde geçecek ...

ay acayip uyuz oldum kötükedihüso

1.5 ay geçmiş ama, hiç mi rahatlama yok üzerinde canım yaa?
Şükür gene 4 ayda anlamışsın, ben 26 ayda anlamıştım ne mal olduğunu ve bi insanın ne kadar yalancı olabileceğini.. Yine de şükrediyorum, geç oldu ama canım sağolsun,
her zaman temiz bir sayfa açabilirsin hayatında.. a.s

Ve inan çok daha iyilerini bulmak zor değil a.s.

Kilo mevzusuna gelince, ben de çok zayıfım, hani sıska derler ya öyle işte, sevgilim daha çok yememi istiyor, verdiğim cevap hep aynı "bugüne kadar hiç açlıktan ölmedim :umursamaz:" onun ailesindeki bayanlar hep kilolu çünkü.. guclubacismile

Bence sağlağımı tehdit etmediği sürece zayıf ya da kilolu olmakta sakınca yok.. Sen de sağlığın yerindeyse o kadar dert etme canım :1hug:

kandırıldım fln diye bi başlık görünce evlenme vaadleriyle kandırdı da sonra kaçtı sandıydım öyle bi yazmışsınız ki
böyle adamlar var maalesef böyle anneler de var.
demekki sizi gerçekten sevmemiş yoksa 2 söze böle yamulmazdı.

Rabbimizin çok sevdiği bir kulmuşsun dört ayda anlamışsın. Ben on yıl sonra yeniden ayağa kalkmaya çalışıyorum. Çok zor olduğunu biliyorum ama gözyaşı gözyaşını getirir derler. Gönlünü ferah tut. Elbet bir gün bizim değerimizi bilen birileri olacak. Gerçi ben artık bundan da vazgeçmiş gibiyim. Allah sıhhat versin gerisi boş. Eğitimlisin,akıllısın ve hepsinden önemlisi bir ailen var. Aile nasıl büyük bir nimettir ancak benim gibi yalnız olanlar bilir. Yolunda yürü arkadaşım. Hiç bir acı ömürlük değil. Hele de bir annen varsa senden zengini yok inan.

ah canım benim bence senin duygularını çok incitmiş bu adam sen birazda buna çok takmışsın, burdaki yorumların hepsini okuyamadım çok uzunduda :D acaba en son kilolusun dedikten sonra hiç konuştunuz mu? geri dönmeyi istedi mi? bencede çok büyük bi beladan kıl payı kurtulmuşsun, allahın sevdiği kuluymuşsunki erken göstermiş sana bak ne kadar şanslısın :)
Ama benim fikrim biraz kötülükten yana, ama gözün kara olmalı bunu yapmak için, eğer olurda sana geri dönerse konuşmak isterse, onun birşeyine kulp bul, onu küçümse ve kabul etme. onun sana yaptığını sende ona yap. Ne bilim işte senin boyun çok kısa, omzun dar, çok bağnazsın ya da geri kafalısın, tipim değildin falan gibi bişey uydurki onunda canı yansın, Nasıl bir kibirdir bu beyfendideki ya, öbür dünyayı beklemene ne gerek var, şimdiden intikamını al bence, düşün taşın bir yolunu bul. Eğer sana dönmediyse geri seni hiç sevmemiş demektir. Ama istersen onu tekrar arayıpta kandırabilirsin, sonuçta kadınız biz isteyipte yapamıyacağımız hiçbirşey yok. yapamıyorum sensiz deyip barışıp sonra bir güzel ortada bırakabilirsin. ama bence eğer sana dönmüyosa hiç uğraşma çünkü o senin zayıf noktan, senin gene bir şekilde kanına girer kandırabilir.
Ama bence olurda sana geri dönerse onu alt etmelisin. İntikamını al canım benim. bu onun yanına kalmasın.
düşünsene arıyomuş seni, sende ay şekerim seninde boyun kısaydı zaten diyosun falan hiç üzülmemiş hiç dert edinmemiş gibi ohh :D nasıl içine oturur.
dönemzsede salla gitsin, nasılsa unutursun, hayat mecbur devam ediyo :) zaman geçtikçe acın diner nasılsa :):):)

Rabbimizin çok sevdiği bir kulmuşsun dört ayda anlamışsın. Ben on yıl sonra yeniden ayağa kalkmaya çalışıyorum. Çok zor olduğunu biliyorum ama gözyaşı gözyaşını getirir derler. Gönlünü ferah tut. Elbet bir gün bizim değerimizi bilen birileri olacak. Gerçi ben artık bundan da vazgeçmiş gibiyim. Allah sıhhat versin gerisi boş. Eğitimlisin,akıllısın ve hepsinden önemlisi bir ailen var. Aile nasıl büyük bir nimettir ancak benim gibi yalnız olanlar bilir. Yolunda yürü arkadaşım. Hiç bir acı ömürlük değil. Hele de bir annen varsa senden zengini yok inan.

Yanlız değildir kimse, herkesin bir kimsesi vardır. Elle tutulabilir , gözle görülebilir kimsemiz olmasa bile-kimsesizler kimsesi-rabbimiz var... Ellerimi olanca dostluğumla uzattım arkadaşım sana Şeniz

simerenya yazını okuyunca ben kendimi hatırladım. başıma gelen olayın aynısı anlatayım istersen.
sevgilimle 2 yıllık birlikteliğim vardı ünv bitti söz yapmaya karar verdik. ikimizde farklı şehirlerdeydik 8 saat mesafe sevgilim annesini babasını ve bir dostunu alıp beni istemeye geldi ben iki yılın son bir senesinde ailesiyle telefonda görüşüyordum herşey güzeldi. ama annesi öyle bir geldiki suratı asık babası beni istedi önce hayırlı olsun falan dedik ertesi günde akrabalar arasında yüzük takacktık neyse sabah kaltık kahvaltı çok güzel hazırladık annesinin kahvaltıda öle suratı asıktıki anladm kötü birşeylerin olacağını kahvaltı falan yapamadık zaten şuan 23 yaşındayım o tarihte 19 yaşndaydım neyse annesi oğlunu çağırıp bu işin olmayacağını eğer ısrar edersen hakkını helal etmeyeceğini söyleyerek tehditti etti. sevgilim okadar zor durumda kaldıki ne yapcağını şaşırdı o zamanlar ikimizinde iş güç yoktu karşıda gelemedik neyse sevgilim babamla konuştu herzaman benim yanmda olduğunu sööyledi zaman istedi herşeyi halledeceğini daha güzel olacak diye söz verdi ve sevgilim elimi tutarak ağladı söz verdi bana bende yeterki sağlıklı olalım güç olmasın geç olsun dedim ve yolcu ettim sevdiğimi babamsa hala misafire saygısından ve yola çıkacakları için yemekten sonra gitmelerini istedi okadar iyi insandırki ama onlar utançlarından kalmadı kalsalarda ben kovacaktm.
tabi yolda memlekete gidene kadar annesi ile kavga etti günlerce konuşmadı. beni beğenmemesinin sebebi ise boyumun kısa ve zayıf olmammış sanki kurbanlık alıyor.tabi bizi çekemeyende çok insan vardı kızlarını sevgilime vermek isteyen önceden beni gören kıskadığı için annesine beni kötülemiş oda o ön yargıyla geldi
tabi aylar geçti 1 yıl geçti kadın pişman oldu torunu namazda dua ederken duymuş pişmanlığını dile getiriyormuş bu sefer benimle konuşmaya çalıştı aradan 3 yıl geçti konuştum şimdi ise arıyor konuşmak için özür de diledi ama benim ailemin korkusu var ...
sevgilim beni hiç yanlız bırakmadı sahip çıktı karşı geldi. ve o olaydan sonra 3 yıl geçti birkaçay sonra nişanlanacağız seneyede Allah nasip kısmet ederse evleneceğiz ve herkes farkında sevgilimin sayesinde herşey yoluna girdi çok şükür o mantıklı davrandı ben duygusal iyiki onu dinlemişim sözünde durdu
ve şimdi ailesi bana soruyor ne zaman gelelim diye ... :)
burada ailenin tabiki çok büyük önemi var ama karşınızdaki kişini sizi nekadar sevip koruduğu sonsuza kadar sahip çıktığı önemli ve benim sevgilim bunu başardı
simerenya sen bence sevinmelisin seni gerçekten seven kişi önemli senin için hayırlı olsan aynı şeyi sevdiğim yapsaydı bende ayrılırdım
ama şuna çok inanırım mazlumun ahı çok fena çıkar çıksında
bu arada boyu 155 kilom 48 :) güzel olduğuma inanıyorum çirkinde olsaydm SONUÇTA beni ALLAH yarattı herkesi yaratan gibi
herkes için herşeyin hayırlısını diliyorum

İnsanlar ne kadar önem verir olmuş ya bu boy kilo meselesine.Ne olmuş yani kiloluysa veya zayıfsa anlamıyorum.önemli olan insanın içinin güzel olması.İleride zayıflayabilirde kiloda alabilir bu kadar sorun edilmemeli.Bi insanın içi güzelse zaten dış güzeliik o kadar önemli olmamalı. güzelliğe 1 gün bakarsın 2 gün bakarsın 3.gün huyuna suyuna bakarsın.bu böyledir yani.Bende çok zayıfım 40 kiloyum bnmde annem sorun ediyor bunukaydirigubbakcemile3 sevgilimin annesinin şimdiye kadar böyle bir şeyi dile getirdiğini duymadım.beni çok sever ve çok beğenir.çünkü kendide evlendiğinde çok zayıfmış. her şeyin hayırlısı olsun bir şeyi takmamak gerekiyor kafaya...

Yanlız değildir kimse, herkesin bir kimsesi vardır. Elle tutulabilir , gözle görülebilir kimsemiz olmasa bile-kimsesizler kimsesi-rabbimiz var... Ellerimi olanca dostluğumla uzattım arkadaşım sana Şeniz

Şunu düşünüyorum ben bilmiyorum diğer arkadaşlarda bana katılır mı?aslında onun annesinde ve eski sevgilinde olmayan o yürek,o güzellik sende var buna inaniyorum ben.Seni kaybettiklerine yansınlar. Sen aslında kendini şanslı olarak gör ucuz atlatmışsın.Eminim yüreğinin bu güzelliğiyle karşına öyle biri çıkacak ki o zmn çok mutlu olacaksın.Bu hep böyledir.:kedi:

Back
X