ah canım benim bence senin duygularını çok incitmiş bu adam sen birazda buna çok takmışsın, burdaki yorumların hepsini okuyamadım çok uzunduda

acaba en son kilolusun dedikten sonra hiç konuştunuz mu? geri dönmeyi istedi mi? bencede çok büyük bi beladan kıl payı kurtulmuşsun, allahın sevdiği kuluymuşsunki erken göstermiş sana bak ne kadar şanslısın :)
Ama benim fikrim biraz kötülükten yana, ama gözün kara olmalı bunu yapmak için, eğer olurda sana geri dönerse konuşmak isterse, onun birşeyine kulp bul, onu küçümse ve kabul etme. onun sana yaptığını sende ona yap. Ne bilim işte senin boyun çok kısa, omzun dar, çok bağnazsın ya da geri kafalısın, tipim değildin falan gibi bişey uydurki onunda canı yansın, Nasıl bir kibirdir bu beyfendideki ya, öbür dünyayı beklemene ne gerek var, şimdiden intikamını al bence, düşün taşın bir yolunu bul. Eğer sana dönmediyse geri seni hiç sevmemiş demektir. Ama istersen onu tekrar arayıpta kandırabilirsin, sonuçta kadınız biz isteyipte yapamıyacağımız hiçbirşey yok. yapamıyorum sensiz deyip barışıp sonra bir güzel ortada bırakabilirsin. ama bence eğer sana dönmüyosa hiç uğraşma çünkü o senin zayıf noktan, senin gene bir şekilde kanına girer kandırabilir.
Ama bence olurda sana geri dönerse onu alt etmelisin. İntikamını al canım benim. bu onun yanına kalmasın.
düşünsene arıyomuş seni, sende ay şekerim seninde boyun kısaydı zaten diyosun falan hiç üzülmemiş hiç dert edinmemiş gibi ohh

nasıl içine oturur.
dönemzsede salla gitsin, nasılsa unutursun, hayat mecbur devam ediyo :) zaman geçtikçe acın diner nasılsa :):):)