Kandırıldım. Ne olur çok bağlanmayın kimseye

simerenya yazını okuyunca ben kendimi hatırladım. başıma gelen olayın aynısı anlatayım istersen.
sevgilimle 2 yıllık birlikteliğim vardı ünv bitti söz yapmaya karar verdik. ikimizde farklı şehirlerdeydik 8 saat mesafe sevgilim annesini babasını ve bir dostunu alıp beni istemeye geldi ben iki yılın son bir senesinde ailesiyle telefonda görüşüyordum herşey güzeldi. ama annesi öyle bir geldiki suratı asık babası beni istedi önce hayırlı olsun falan dedik ertesi günde akrabalar arasında yüzük takacktık neyse sabah kaltık kahvaltı çok güzel hazırladık annesinin kahvaltıda öle suratı asıktıki anladm kötü birşeylerin olacağını kahvaltı falan yapamadık zaten şuan 23 yaşındayım o tarihte 19 yaşndaydım neyse annesi oğlunu çağırıp bu işin olmayacağını eğer ısrar edersen hakkını helal etmeyeceğini söyleyerek tehditti etti. sevgilim okadar zor durumda kaldıki ne yapcağını şaşırdı o zamanlar ikimizinde iş güç yoktu karşıda gelemedik neyse sevgilim babamla konuştu herzaman benim yanmda olduğunu sööyledi zaman istedi herşeyi halledeceğini daha güzel olacak diye söz verdi ve sevgilim elimi tutarak ağladı söz verdi bana bende yeterki sağlıklı olalım güç olmasın geç olsun dedim ve yolcu ettim sevdiğimi babamsa hala misafire saygısından ve yola çıkacakları için yemekten sonra gitmelerini istedi okadar iyi insandırki ama onlar utançlarından kalmadı kalsalarda ben kovacaktm.
tabi yolda memlekete gidene kadar annesi ile kavga etti günlerce konuşmadı. beni beğenmemesinin sebebi ise boyumun kısa ve zayıf olmammış sanki kurbanlık alıyor.tabi bizi çekemeyende çok insan vardı kızlarını sevgilime vermek isteyen önceden beni gören kıskadığı için annesine beni kötülemiş oda o ön yargıyla geldi
tabi aylar geçti 1 yıl geçti kadın pişman oldu torunu namazda dua ederken duymuş pişmanlığını dile getiriyormuş bu sefer benimle konuşmaya çalıştı aradan 3 yıl geçti konuştum şimdi ise arıyor konuşmak için özür de diledi ama benim ailemin korkusu var ...
sevgilim beni hiç yanlız bırakmadı sahip çıktı karşı geldi. ve o olaydan sonra 3 yıl geçti birkaçay sonra nişanlanacağız seneyede Allah nasip kısmet ederse evleneceğiz ve herkes farkında sevgilimin sayesinde herşey yoluna girdi çok şükür o mantıklı davrandı ben duygusal iyiki onu dinlemişim sözünde durdu
ve şimdi ailesi bana soruyor ne zaman gelelim diye ... :)
burada ailenin tabiki çok büyük önemi var ama karşınızdaki kişini sizi nekadar sevip koruduğu sonsuza kadar sahip çıktığı önemli ve benim sevgilim bunu başardı
simerenya sen bence sevinmelisin seni gerçekten seven kişi önemli senin için hayırlı olsan aynı şeyi sevdiğim yapsaydı bende ayrılırdım
ama şuna çok inanırım mazlumun ahı çok fena çıkar çıksında
bu arada boyu 155 kilom 48 :) güzel olduğuma inanıyorum çirkinde olsaydm SONUÇTA beni ALLAH yarattı herkesi yaratan gibi
herkes için herşeyin hayırlısını diliyorum

Okuyan ilgilenen acımı yüreğinde hisseden iyi dileklerini söyleyen üzülen üzülmeyen kısacası ortak olan herkese yürekten teşekkür ederim, bir haftadır pek fazla gelemiyordum nete, 3 gündürde hastahanelerdeyim sürekli kusuyorum yemek yiyemiyorum devamlı ağlıyorum, bütün tahlillerim yapıldı, doktorum gayet sağlam olduğumu ama kalbimi tamir etmem gerektiğini söyledi... Bodruma gidiyorum yarın, biraz düzelmeye çalışacağım. Hazmedemiyorum kızlar, işin en iğrenç yanı da hala sevdiğimi farkediyorum , ciğerim yanıyor tabirini bilirmisiniz, içimde bir yerler kesiliyor sanki... Buram buram özlemini duyuyorum , kokusu sürekli burnumda...Sabah namazlarından sonra saatlerce dualar ediyorum, rabbim yardım edecek bana biliyorum, başka sığınacak kimsemde yok zaten, hiçbirşey almıyor içimdeki acıyı... Ben ne yapabileceğimi bilemiyorum :sinifsinif:

Hani canım hayırlısını istiyoruz Allahtan o bize hayırlısını weriyor. Her hayırlı iyi olacak diye bişeyde yok ya bak sen onun hayırlı kuluymuşsunki seni ondan uzak götürmüş. Aile lafı dinleyen yarın öbürgün evlendigindede evin içine sokar aileyi gene sorun olurdu.. Sen hiiiç güzel canını sıkma Allah büyük arkadasım.. daha iyi kısmetin olur..

Oooofffff burayı okuyuncaa içim acıdıı maziyee döndüm birdennnmafoldumben Bu hayattaa seni seviyorum diyen hele hele aşkından ağlayan erkeğe hiç güvenmiycenn :1no2: İnş kısa bi sürede toparlarsın kendini hakkında hayırlısı olsuna.s.

sizi gerçkten sevio olsa annesinn biraz kilolysa kalsın demesini düşüneceğini mi sanıosunz..seven adam tutar kızı getirir kimse de bişi diyemez yha çok pısırk cesareti yok yha sizi gerçktn sevmemş yha da annenz gibi düşünüo.bence bu kadar artılara sahpsenz o sizi kaybettiği için üzülsn sizi seven isteyen de böle kabl etsin

Böyle insanların olduğuna inanamıyorum. Oğlum mutlu olsun diyeceği yerde , sanki kendi evlenecekmiş gibi yok bu olmasın şu olsun diyor.. Bunlar hiç mutlu olamazlar hayatları boyu. Allah ıslah etsin

Böyle anneler - yada kaynanalar cooook var etrafda..
kimseyi begenmezler kolay kolay..
yada ogluna köle hizmetci ararlar..
kendileride önce bi kendi tiplerine baksinlar, sonrada ogullarinin tipine..
acaba biz neyiz ?
ondan sonra baskasina laf atin akilsizlar..
sinir oldum.. kusura bakmayin..

boylesi senin için daha iyi olmus ya evlendikten sonra olsaydı onu cabuk tanımıssın bu sayede . zaten aile dostu abisinden akıl alması bile bunu kanıtlıyo ama sizin o anki ruh haliniz bunu engellemiş galiba . çok ağlarsınız ama bi zaman sonra alışıyo insan o yüzden boşver demicem birden ama Allah'ın sevdiği kuluymussun bence Allah sabır versin

hakkımda hayırlısı buymuş de arkadaşım.hiç olacak şeymi kiloda neymiş yaaaa verilemiyecek bişeymi nedir bu dış görüntüye verilen bu kadar önem neden kimse iç güzelliğine ruha bakmıyo.şurda yazını okuduğumda ona karşı ne kadar sevgi dolu olduğunu anladımki bunu gerçek yşamda kimbilir nasıl yansıtmışsındır.daha ortada yokken bi annenin lafına bakıp bunu yapıyosa evlensen ne olucaktı.bunlarıda düşünsene annesi bi şey dese gene senden soğuyup bu seferde boşıyacakmıydı.kişiliği oturmamış karakter sıfır.ALLAHINDAN bulsun pislikler böyle insanın canını yakıp defolup giderler.geride kalanı düşünmeden .ahını aldı ya bi daha çoooook zor onun hayatta yüzü gülmez.ve emin ol evlensede kilolu birine düşer nedenmi ALLAH yedirecek ya bu lafları onlara gözlerini kör eder bi anda sıkma canını sen.

Geçmiyor kızlar acısı, böyle içimde yara sürekli... günler tekdüze heyecansız hevessiz geçiyor, ne kimseye güvenebileceğim, ne seveceğim aklıma geliyor... öyle sıkıntılı öyle daralmış vaziyetteyimki allah sonumu hayır etsin, benim gibi inançlı biri bile isyan eder oldu, alemden aleme gezen, içkisiz günü geçmeyen, yalan söyleyen, alnı seccadeyle buluşmamış insanlar bile çok mutlu, yanlarında nasıl temiz güzel onları seven insanlar var, öyle üzülüyorumki, sanırım üzüntüden kanser falan olacağım :gitme:

sen edeceğin bedduayı öyle güzel etmişsin ki..
merak etme öyle birisi çıkacak ki onun karşısına,utançtan insan içine çıkamayacak...
hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah...
demek ki Allahın sevilen kuluymuşsun ki,bir an önce defetti başından...
şükret bence...

bu kandırılmak değil ki :olmaz: siz kandırılmak görmemişsiniz, ayakta uyutulmak, enayi yerine konmak görmemişsiniz, senelerce bir yalanla yaşatılmak görmemişsiniz :olmaz: kandırılmış falan değilsiniz siz .. siz sevilmemişsiniz , sayılmamışsınız.. szi göklerde uçtuğunuzu çok iyi bir ilişkiniz olduğunu sanmışsınız. adam sizi yürekten sevmemiş ki sevseydi eğer ne kilo ne aile dostu ne bilmem ne böyle ufak şeylerin dolduruşuna gelir de terkederdi sizi .. :1closedeyes:
acınızı çekin , üzülün,kahrolun yapıcak başka hiçbişeyiniz yok.. kim ne derse desin hiçbir söz zaten avutmaz ki sizi şimdi :1closedeyes: bir zaman sonra ucuz kurtulduğunuz için şükür dualarına başlayacaksınız.. en önemli şey bunu kabullenebilmek :teselli: şimdi acınızı yaşamaya bakın, ve kurtulmanın yollarını aramayın bulamayacaksınız.. sadece zaman !!

bu kandırılmak değil ki :olmaz: siz kandırılmak görmemişsiniz, ayakta uyutulmak, enayi yerine konmak görmemişsiniz, senelerce bir yalanla yaşatılmak görmemişsiniz :olmaz: kandırılmış falan değilsiniz siz .. siz sevilmemişsiniz , sayılmamışsınız.. szi göklerde uçtuğunuzu çok iyi bir ilişkiniz olduğunu sanmışsınız. adam sizi yürekten sevmemiş ki sevseydi eğer ne kilo ne aile dostu ne bilmem ne böyle ufak şeylerin dolduruşuna gelir de terkederdi sizi .. :1closedeyes:
acınızı çekin , üzülün,kahrolun yapıcak başka hiçbişeyiniz yok.. kim ne derse desin hiçbir söz zaten avutmaz ki sizi şimdi :1closedeyes: bir zaman sonra ucuz kurtulduğunuz için şükür dualarına başlayacaksınız.. en önemli şey bunu kabullenebilmek :teselli: şimdi acınızı yaşamaya bakın, ve kurtulmanın yollarını aramayın bulamayacaksınız.. sadece zaman !!

Ömürlük gelmeyebilir çoğu kimse hayatlarımıza, bunu kabullendimde, nasıl sevgisine inanabildim, oysaki insanları tanıdığımı düşünürdüm, hayat tecrübem sıfırmış demekki, yada çok iyi bir oyuncu ile karşı karşıya kaldım, geçecek değilmi? Buna inanmam lazım :1no2:

Ömürlük gelmeyebilir çoğu kimse hayatlarımıza, bunu kabullendimde, nasıl sevgisine inanabildim, oysaki insanları tanıdığımı düşünürdüm, hayat tecrübem sıfırmış demekki, yada çok iyi bir oyuncu ile karşı karşıya kaldım, geçecek değilmi? Buna inanmam lazım :1no2:

tabiki geçecek canım karşına seni gerçekten sevecek olan insanı bekle Allah büyüktür buda bir imtihandır belki senin için sabretmelisin..

geçecek emin olun. hiç bir acı sonsuza dek sürmez. insan oğlunun doğası böyle.
siz daha iyilerine layıksınız ki Allah size böyle bir şey yaşattı.

sen edeceğin bedduayı öyle güzel etmişsin ki..
merak etme öyle birisi çıkacak ki onun karşısına,utançtan insan içine çıkamayacak...
hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah...
demek ki Allahın sevilen kuluymuşsun ki,bir an önce defetti başından...
şükret bence...

Ben bunu ne görebilirim ne duyabilirim sanırım, çokta mutlu olur niltt , böyleleri böyle oluyor çünkü, ama bu dünyada sürsünler saltanatlarını bakalım, hesapların hepsi mahşere artık...iyiki varsınız iyiki Şeniz

bir insanı tanımak için bazen bir ömür yetmezken 4 ay da onu tanıyamamış olman, hiçte abes bir durum değil canım :umursamaz: sorun senle ilgili değil, neden sorunu kendine çekmeye çalışıyorsun kiii :umursamaz: sorun "o"
sen insansın, sevdin, sevildiğini sandın, güldün , ağladın, bağlandın sen kötü ya da cahilce birşey yapmadın kendine hayıflanma boşuna :umursamaz:

Back
X