Kandırıldım. Ne olur çok bağlanmayın kimseye

Şunu düşünüyorum ben bilmiyorum diğer arkadaşlarda bana katılır mı?aslında onun annesinde ve eski sevgilinde olmayan o yürek,o güzellik sende var buna inaniyorum ben.Seni kaybettiklerine yansınlar. Sen aslında kendini şanslı olarak gör ucuz atlatmışsın.Eminim yüreğinin bu güzelliğiyle karşına öyle biri çıkacak ki o zmn çok mutlu olacaksın.Bu hep böyledir.:kedi:

Evet ben katılıyorum. Çoğu zaman bazı cümleler teselli gibi geliyor insan için ama Allah herzaman dualarımıza karşılık veriyor sadeze zamanını bekle. Öyle bir durum oluyor ki gözünle görüyorsun seni üzeni mutlaka bir üzen çıkıyor ve o kişi daha çok kötüsü yaşıyor.

Bir örnek en basitinden ben bir iş görüşmesine gittim adam resmen benimle dalga geçti sen bu işi yapamazsın diye. Bende öyle bir dua ettim ki sen ilerde mutlaka bana muhtaç olacaksın işde o zaman ben sana yapacığımı bilirim dedim. Evet öyle bir gün geldi ben o adamın beni aradı. Daha doğrusu ben zaten o iş yerinin müşterisiydim iş görüşmede de belirtmiştim. Yapılan bir hata oldu diye bizi ikna için aradı. Hatadan çok tuzaktı yaptığı bende farkındayım acayip kızgınım yapılana!!! Ama onnlar bilmeden yapmışlar yani tecrüben olduğunu bilseler yapamazlar!!!
ben eski iş tecrübelerime güveniyordum ama o kişi beni tel. telefonda kandırmaya çalıştı affedermiyim hayır!!!

İstanbul bölge müdürlüğü iş takibi yapar ve beni aradılar bende bana yapılanı aktardım bende aynı görevde çalıştım sizin bu bölgede çalışan arkadşlarınız bu şekilde benim isteğim dahilinde bana sormadan işlem yaptılar dedim :)))Buda affedilir gibi birşey değil tabiki bölge bu tarz işleri affetmez soruşturma alır :))))

En son ne mi oldu? ben şubeyi aradığımda o müdür orada çalışmıyordu :))))

Yani tamamen yaptığı oyun ayağına dolandı o kaybetti ben değil!

Bende minyon tipli bir bayanım. Bana gelen taliplerden bir tanesi boyumu kilomu sorun eetmedi oğlunu istediği sadece bu şehre gelmekmiş annesinde tembih etmiş ama anne sigortalı bir işte çalışan bayan bulda bende bu köyden bu şehre geleyim. Düşünsene oğlu zahmet edipte tanışmayı bile gelmedi. ben bir oğluma söyleyim kabul ederse diye :@ Bu annenin 2 kez gelişi ilk gördüğünde saçlarım uzundu. 2 kez geldiğinde sçlrım kısaydı bu sefer kadın beni beğenmedi ne komik değil mi?
pabucum öğretmeni olsan ne olmasan ne ben zaten iş sıkıntısı çekiyorum kadın gelmiş yüzüme sigortalı çalışsaydın keşke demez mi? onu geçtim 2 kz gelip neden işsizliğimi yüzüme vurusun.. : Ha şimdi sigortalı çalışıyorum valla gelsen direk yerin dibine sokarım hem anasını hem oğlunu hiç acımam :)))

Bende minyon tipli bir bayanım. Bana gelen taliplerden bir tanesi boyumu kilomu sorun eetmedi oğlunu istediği sadece bu şehre gelmekmiş annesinde tembih etmiş ama anne sigortalı bir işte çalışan bayan bulda bende bu köyden bu şehre geleyim. Düşünsene oğlu zahmet edipte tanışmayı bile gelmedi. ben bir oğluma söyleyim kabul ederse diye :@ Bu annenin 2 kez gelişi ilk gördüğünde saçlarım uzundu. 2 kez geldiğinde sçlrım kısaydı bu sefer kadın beni beğenmedi ne komik değil mi?
pabucum öğretmeni olsan ne olmasan ne ben zaten iş sıkıntısı çekiyorum kadın gelmiş yüzüme sigortalı çalışsaydın keşke demez mi? onu geçtim 2 kz gelip neden işsizliğimi yüzüme vurusun.. : Ha şimdi sigortalı çalışıyorum valla gelsen direk yerin dibine sokarım hem anasını hem oğlunu hiç acımam :)))

2 gelişinde aradan 1 sene geçmişti ....

sen hiç canını sıkma inan şuan sana değil ona üzülüyorum çünkü bu yaptığı yerde kalmaz senin çekeceğin acının fazlasını çeker.çok var çevremde böyle olaylardan ayrılan ve sonrasında erkeğin nasıl pişmanlıklar yaşaması.içini rahat tut mesleğinde çok iyi daha ne karakterli insanlar çıkar karşına.ana kuzusuymuş bence sevin bile kurtulduğuna had 4 yıl sora bu sebeple gelseydi:(

böyle bi insandan kurtuldugun icin sükretmelisin bence
snei o kadar iyi anliyorum, benzer seyleri bende yasadim

deli gibi sevdim, güvendim. adam el üstünde tutuyordu beni,bir dedigimi iki etmiyor, gözümünn icine bakiyodu. askimiz hic bitmicek, dünya karsimizda dursa o benden vazgecmicek gibi gelirdi
söz yapmaya karar verdik, aileler tanisti etti.
ayni bi arkadasin anlattigi gibi isteme merasiminde suratlar bi karis, sabah kahvalti suratlar bi karis... isteme günü benim ailem degil onun ailesi oturdu agladi.
zaten beni sevemediklerini anlamistim, sebebini anlamiyodum sadece
cocugu doldular doldular üstüme saldilar, ve ne oldu sözden 2 hafta sonra terk etti beni
sonra annesini aradim biliyodum onlar sebeb olmustu bana
bana kadin demez mi galiba senden sogudu, arkadaslarina resimleri gösterince sen yaninda kardesi gibi kaliyosun yakismiyosunuz demisler
büyükleride karsi cikmis o kiz senin yaninda ablan gibi duruyor diye.
sebeb ne? kiLo... ben tombisim, cocukta siska gibi cok zayifti...
kilom yüzünden hayatimi kararttilar benim o zamanlar...

benimde kendime olan güvenim sarsilmisti, ayni senin gibi düsünceler icindeydim
ama simdi cok mutluyum sükürler olsun, benim her zerreme a$ik olan bi insanla evlendim...
ALLAH sanada nasip etsin böylesine güzel duygulari...

hayret birşey ya gerçekten hayret bir şey.seni olduğun gibi seven birini bul bacım dünya hali bu kim taş gibi kalıyorki yerinde
hastalık var şu var bu var aynısı senin eşin içinde geçerli olmayacakmı kendileri başlarına bir kaza gelse yada bir hastalıktan dolayı kilo alsalar falan terkedilseler ne düşünürlerdi acaba
boşver bacım sen evlilikte uzun bir yola çıkacaksın onunla o yolda elele yürüyeceksin tökezlediğinde onun hemen arkasına bakıp elini tutacağını bilmelisin öne geçtiğindede sırtına hançerle vurmayacağınıda bilmelisin allah inşallah böyle bir eş nasip etsin sana..

Şunu düşünüyorum ben bilmiyorum diğer arkadaşlarda bana katılır mı?aslında onun annesinde ve eski sevgilinde olmayan o yürek,o güzellik sende var buna inaniyorum ben.Seni kaybettiklerine yansınlar. Sen aslında kendini şanslı olarak gör ucuz atlatmışsın.Eminim yüreğinin bu güzelliğiyle karşına öyle biri çıkacak ki o zmn çok mutlu olacaksın.Bu hep böyledir.:kedi:

Allah razı olsun canım, gözyaşlarımın akmasına sebep oldun, allah hepinizden razı olsun, gönlüne göre versin rabbim herkesin :Saruboceq:

kendi kıymetini bil. aşağılık komplekli şu adam seni arasa bile geri dönme bence. şimdi annesinin sözüyle bunları yapan adam yarın öbür gün neler yapar. bu adam senin gibisinide hayattada bir daha bulamaz bence.

böyle biri için üzülmene değmez canım şuan çok yeni ama ilerde iyiki böyle olmuş bitmiş diyeceksin...şimdiden böyle olanı ilerde düşünemiyorum....hayırlısı bu bence ..

hatanın neresinden dönersen kardır canım..
sen büyük bi hatadan kıl payı kurtarmışsın kendini.
böyle insan yüzündende canını sıkma...
azim et zayıfla.
seni bir gün karşısında gördüğünde o seni kaybettiğine üzülsün sen değil..
o insan senin ahını almış...
ya bu dünyada ya diğer dünyada cezasını kat kat çekecek emin ol.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...

Geçmiyor kızlar acısı, böyle içimde yara sürekli... günler tekdüze heyecansız hevessiz geçiyor, ne kimseye güvenebileceğim, ne seveceğim aklıma geliyor... öyle sıkıntılı öyle daralmış vaziyetteyimki allah sonumu hayır etsin, benim gibi inançlı biri bile isyan eder oldu, alemden aleme gezen, içkisiz günü geçmeyen, yalan söyleyen, alnı seccadeyle buluşmamış insanlar bile çok mutlu, yanlarında nasıl temiz güzel onları seven insanlar var, öyle üzülüyorumki, sanırım üzüntüden kanser falan olacağım :gitme:

durumuna üzüldüm ama bu mesajı sevmedim ben...alemden aleme gezen içkisiz günü geçmeyen yalan söyleyen alnı seccadeyle buluşmamış insanlar bile mutlu gibi bi açıklama pek hoş değil... kimin inançlı olup olmadığına ancak Allah karar verir...eğer gerçekten temiz kalpliyim diyebileceksen insanları olduğu gibi kabul et...kimi mutlu edip etmeyeceğine karar vermek de Allah'ın işi biz kullara kusura bakma ama halt yemek düşer..Mülkün sahibi O,sonuçta...iki ay geçmiş umarım sende düzelmişsindir üzüntün hafiflemiştir...hatta umarım o sana yalvar yakar geri dönmüştür barışmamışsındır...
İnşallah Allah çok iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi...

yuh diyorum ancak... ama sizin adiniza sevindim acikcasi. boylesi karakteri oturmamis, kolay manipule edilir bir insana omrunuzu adayacaktiniz. simdi asil yuzunu gostermesi iyi olmus. lutfen bundan onceki sevgisine fln da aldanmayin. bu adamin ozgun kararlari olmadigina inaniyorum. buyuk ihtimal sizin sevginize karsilik seviyordu yani sizi yansitiyordu size. sonra annesi pat diye birsey soyleyince onun fikirlerini benimsedi. yani gordugunuz gibi ortada ona ait birsey yok. ayna gibi karsidaki ne verirse onu yansitiyor. yazik...ama size degil. sizin icin sevindim sonuc olarak. bu acilar uzun surmeyecek. bir gun uyandiginizda iyi ki bitmis diyeceksiniz. iyi tarafindan bakin. boyle biriyle evlenmis olsaniz daha mi iyi olcakti..kim ne dese arkasindan giden bir adam... bu yasananlari bir deneyim olarak gorun.. Allah iyilerle karsilastirsin bundan sonra...

mantıklı....:umursamaz:

hakkında hayırlısı olan buymuş ki bunları yaşamışsın..bence erken olmuş ve çok iyi olmuş.ayrıca o abi dediği kişiyle olan ilşkisi bana biraz garip ve açıkçası anormal geldi..annesinin söylediklerini harfiyen sana yetiştirmesi zaten karakterini belli etmiş.böyle bir erkekten nasıl koca olurdu ki? ucuz kurtulmuşsun,buna şükret.kilo sıkıntına gelince,eğer yapıyorsan önce kendin için yap bişeyler.yüzüyormuşsun ne kadar güzel bir spor.sakın bırakma,rejimini diyetini uygula.kilolar gittikçe bak ne kadar farklı bi havan olacak.kendin için,sağlığın için yap.aynı şeyleri ben de yaşadım da ordan biliyorum olumunekankayizsmile

Allah sevdiği kullarına öteki dünyaya günahlarından arınıp gitsin(cennete kolay girebilmek için) diye bu dünyada diğeriyle kıyaslanmıycak şeyler veriyo üzüntü vs.
Bunu biz hiç bir şekilde anlayamayız
İsyan ne büyük günah.
Oyüzden şükredin bunları bu dünyada yaşadığınız için.

Back
X