Kandırıldım. Ne olur çok bağlanmayın kimseye

Dayanılıyo ..
Aralık gibi yaşadıklarını yaşadım, nefes alamam dedim ..
Hayat bir daha normale dönmez ama dönüyor ..
Zaman lazım ..
Herşey zamanla köreliyor ..
Sonra bir bakıyorsun geçmiş ..
Kendine zaman ver ..
Acını yaşa..
Gün gelecek acı çekmekten sıkılacaksın..

unutabildinmi peki ?

gerçek arkadaşlar , dostlar affetmeyi bilendir ..
sen kabahatini biliyorsun ..
bir özürle çıkarsan karşılarına seni sarıp sarmalarlar..

unutabildinmi peki ?

hayır :)
ama artık canımı acıtmıyor ..
sıradan birisi benim için ..
hayatımın bir bölümünü paylaştığım ve beni hak etmeyen biri gözümde ..
şimdi durup geriye baktığımda kendimi o kadar üzdüğüm için kızıyorum ..
ama buda alınan bir ders ..
emin ol geçiyor ..
zaman,zaman ..

dini hususlarda bu kadar hassas biri kilo gibi bir meseleden nasıl sizi bbu kadar kırabilir? kul hakkının ne olduğunu çok iyi bilmesi,bilmeleri lazım!
ah etmeyin yinede..hayırlısı değilmiş demek ki.çok anlamsız o kadar bağlı olması abisine ve annesine.inş kısa zamanda atlatırsınız canım..

İnsanogluna bir rahatlık, bir de çok sevilmek batar... Bundandir ki en büyük kazığı hep sevdiklerimiz atar....
Az önce bu mesajı yazdı en yakın arkadaşım, ne kadar doğru değilmi kızlar, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, allahım gönlünüzden geçen herşeyi versin inşallah, insanları diğer canlılardan ayıran en büyük özellik bu işte, merhamet ve paylaşmak... Sağolun allah razı olsun hepinizden, yüzme havuzuna yazıldım haftanın 5 günü yüzeceğim hem zayıflayacağım hemde boş vakit bulmamaya çalışıyorum kendime, arkadaşlarınla gez demişsiniz ama bu beni tüm arkadaşlarımdan soyutladı, haftalarca aradılar, onun yüzünden açamadım bile, şimdide en yakın arkadaşımdan başka kimse kalmadı etrafımda, O da antalya da zaten senağlama

E canım tamam iştee zararın neresinden dönersen kardır. ara şimdi yavaş yavaş birilerini.. ne zamandır görüşemedik aklıma geldin az önce arayayım dedim filan gibi gir muhabbete ne olcak gerisi gelir..
ohhh yüzmede var zemuszemus

kısss yakın olsaydık görüşelim derdim valla :sm_cool:

E canım tamam iştee zararın neresinden dönersen kardır. ara şimdi yavaş yavaş birilerini.. ne zamandır görüşemedik aklıma geldin az önce arayayım dedim filan gibi gir muhabbete ne olcak gerisi gelir..
ohhh yüzmede var zemuszemus

kısss yakın olsaydık görüşelim derdim valla :sm_cool:

iyi olurduuuu Şeniz havuzda, tuzla da kafkale spor kompleksi, bileniniz vardır belki

gelmiş,gecmis olsun canım..
herseyin hayırlısı olsun iste..
zaten 4ay ciddi kararlar vermek için çok kısa ve bu yüzdende riskli..
neyse ki kısa zamanda olmuş ne olduysa kurtulmussun(ben bu sekilde bakıyorum)
ya 4ay değilde 4yilin sonunda bu olaylar yaşansaydı..
basımıza gelen kötü olayları,tecrübe olarak görmemiz lazım,senin de bu konuyla kazandığın en büyük tecrübende;kendini çok çabuk kaptirmamak olmalı..göklerde gezdim demissin,demek ki yere sağlam basman gerekiyor hayatım..insanlara,hele ki erkeklere bu kadar kısa sürede güvenme,göklerde gezdirmesine izin verme..zaten hayatının aşkıyla karşılaştığında ister istemez göklerde gezeceksin:) hemde Ömür boyu..

Bence erkenden bittiği ve kurtulduğun için şanslısın bu hayattan...
Anlattıkların çok üzücü, gururun kırılmış, yerden göğe haklısın zaten ama
Hakkında hayırlısı olmuş, emin olabilirsin cnm...

gelmiş,gecmis olsun canım..
herseyin hayırlısı olsun iste..
zaten 4ay ciddi kararlar vermek için çok kısa ve bu yüzdende riskli..
neyse ki kısa zamanda olmuş ne olduysa kurtulmussun(ben bu sekilde bakıyorum)
ya 4ay değilde 4yilin sonunda bu olaylar yaşansaydı..
basımıza gelen kötü olayları,tecrübe olarak görmemiz lazım,senin de bu konuyla kazandığın en büyük tecrübende;kendini çok çabuk kaptirmamak olmalı..göklerde gezdim demissin,demek ki yere sağlam basman gerekiyor hayatım..insanlara,hele ki erkeklere bu kadar kısa sürede güvenme,göklerde gezdirmesine izin verme..zaten hayatının aşkıyla karşılaştığında ister istemez göklerde gezeceksin:) hemde Ömür boyu..

ne kadar doğru söylemişsin canım a.s.opuyorumnanaktan

Birde o abisi dediğim aile dostu bana '' ben sana çok sevme, allah alır demiştim sana'' dedi msn'den...Yani benim tek suçum çok sevmekmiş kızlar

Ben herşeyden fazla sevmişim onu güya, bu da rabbimin gücüne gidermiş, tövbe estafurullah ya, Rabbimin sevgisinin yanında onun esamesi okunurmu ki acaba? Allahım yarabbim deneniyormuyum ben acaba ? Bir hadis okumuştum, ''içinizden mücahidlerle sabredenleri çıkarana kadar elbette sizi deneyeceğiz'' diye...Rabbim'in denemesiyse eğer bu inşallah iyi bir kul olarak veririm bu sınavı...Allahım yardım etsin bana, ne olur kızlar dualarınızda bana da yer ayırın lütfen :Saruboceq:

ya simdi asker esi,abisi,babasi olanlar belki kizicaklar ama... askeriyenin mantigi bu degil midir? amiriniz ne derse sorgulamadan kabul ediceksin. e sizin iliskinizde de kim as kim ust belli yani. bu felsefeyle yetismis birinden boyle davranis gormek bence cok normal.

ne alaka babam subay benim. öyle değildir asla. evdede annemin sözü geçerdi. ataerkil değil anaerkil aileydik biz. böyle genellemeler yapmayalım lütfen. arkadaşım size gelince,kişilksiz her denene doğru yön değiştiren etki altında kalan bu adamdan kurtulduğunuza sevinin.
haa bu arada kendisi nasıl acaba. kıvanç tatlıtuğ sanki. adam:)

bence zaten bu ilişkiden hayır yokmuş.

sizi seven adam sizi böyle kabul eder,hayatınızı değiştirmekle uğraşmaz.

en nefret ettiğim şeydir erkeklerin kızları oyun hamuru gibi şekillendirmesi..

bence ucuz yurttınız bundan sonra gezin eğlenin gençliğinizin tadını çıkarın..

sizin erkek arkadaşlarınızla arkadaş olacak kadar medeniyetli,sizi olduğunu gibi sevecek olgun bir erkek mutlaka bulursunuz..

güzelin şükretki böyle basit insanlardan evlenmeden kurtulmussun allah yüzüne bakmıs üzülme hiçç:teselli:

abLaaammm benimmmmmm canımmmmmm nolur üzülmeee kıyamaaaamm :gitme:

baksaana baştan çıkmış suyu ilşkinizinn.. ya evlendikten sonra bu sorunlar olsaydı..
iş işten geçmiş olurdu ve daha da çok üzülürdünnn..

4 ay bi ilişki için ne kısa ne de uzun bir süre..
baksana planlamışsınız herşeyinizi.. ama annesinin düşünce yapısını bilen bi insan olsaydı seninle baştan bu konuları konuşmazdı bilee..seninle evlilik üzerinde konuşmazdı..

anLadığım kadarıyla kendi düşünceleriyle hareket edebilen bi insan değil ablacımm
başkalarının fikirlerine bu kadar açık olması ileride evlilik hayatınızda da büyük sorunlara yol açabilrdi..

Daha başındayken yoLun sonu gözüküyormuşta .. erteLiyormuş baksanaa..
Senin ailen hayatın sosyal yaşantın bu kadar anlamlıyken,kendini bilmez bi insan için üzülme ablacımm

Kendini yıpratmaya değmezz..Çok daha iyileri çıkacaktır karşınaa..
Okumuşsunn,inancın da tamm.. Rabb görüyor herşeyii..(elbet onun yanına bırakmazz)

ÜzüLmeeeee sakın ,,

Hayattaki en büyük çıkmazım çabuk sevmek, çabuk güvenmek... Yaklaşık 4 ay önce başlayan ilişkimde bu 4 ay boyunca göklerde gezdim, tüm taşların yerine oturduğu, onunla anlam kazandığımı düşündüğüm, kafamda hiç soru işareti kalmayan bir ilişkiydi. Ekim gibi nişanlanıp, ocakta evlenmeyi düşünüyorduk, gözlerinde yüreğinde o kadar hissediyordumki sevgisini, sözleriyle de bunu kanıtlıyordu sanki... Askerdi, aileme delice bağlı olmama rağmen sevgisi yüzünden memleket memleket dolaşmaya razıydım, sürekli akıl aldığı resmen ona bağımlı yaşadığı bir abisi(aile dostu) vardı, onun ültimatomlarını kabullenmiş, hayatımızın tam merkezinde olmasına ses çıkarmıyor olmuştum.Eskiden burnundan kıl aldırmayan, burnu yere düşse kaldırıp almaya tenezzül etmeyen, güçlü, iradesi kemik gibi sağlam ben resmen öl dese ölecek konumdaydım. Çok fazla dini yönü kuvvetli biriydi, bende 5 vakit namazımı kıldığım halde, yinede beni dini yönden zayıflıkla suçluyordu, ki rabbime inancım herzaman su götürmez bir şekilde tamdır. Gecelerce ağlayıp yalvarıyordum allahıma şu aile dostu abisi bu kadar müdahale etmesin bize diye. En sonunda 4 gün önce annesi telefonda doldurmuş bunu, kiloluyum ben ve bu ara vermeye başladım, haftanın 5 günü havuza gidip yüzüyorum, neyse oooo oğlum çok kiloluysa kalsın demiş benim için. Düşünebiliyormusunuz pazardan elma armut alır gibi, yaa kiloluysa kalsın ozaman... Ya benim yüz güzelliğim, ruhumun temizliği, allah inancım, dürüstlüğüm, ailem, tahsilim hiçmi önemli değildi yaaa. Ben bilgisayar mühendisiyim, pırlanta gibi bir ailem, sevdiğim bir işim ve bir dünya arkadaşım var. Tüm arkadaşlarımdan soyutlamıştım kendimi, 8 yıldır kardeşim dediğim çocukla görüştürmüyordu beni, inanılmaz dışa dönük sosyal biriyken, bu 4 aydır asosyal biri oldum...Şimdi de annesi bu lafları ettikten sonra soğumuş benden, beni rahat bırak diye mesaj attı az önce... Dilerim yüce rabbimden öyle birini çıkarsınki rabbim karşısına utançtan yüzünü yerden kaldıramasın. Ellerimden tutun kızlar , yardımınıza ihtiyacım var...Yoksa düşeceğim, ölürcesine ağlıyorum 2 gündür, tükendim...

Bu anlattıklarına göre bence o seni zaten sevmemiş,dini bütün bir insan oduğun halde o seni dini açıdan yine zayıf bulmuş..belkide sevgisizliğinin göstergesi idi bu ama sen okadar bağlanmışsınki bunu görememişsin,annesini ve kilonuda bahane etmiş işte..
çok üzüldüm durumuna..Daha önce senin kilonu bilerek seninle bu ilişkiyi yürütmedimi o..annesimi evlenecekmiş seninlede bu kadar saçma bir konudan annesine kanarak soğuyor senden,ama üzülme canım,işin başından bitmesi bence hayırlı olmuş..ya resmi işlemler başlayıp sonradan bu saçmalığı yapsaydı?
daha yıkıcı olurdu senin için..
Güzel bir mesleğin var,anladığım kadarıylada sosyal bir insansın..şimdi önüne bak,kendi yolunda ilerle,kimbilir ne mutluluklar seni bekliyor :)

ya simdi asker esi,abisi,babasi olanlar belki kizicaklar ama... askeriyenin mantigi bu degil midir? amiriniz ne derse sorgulamadan kabul ediceksin. e sizin iliskinizde de kim as kim ust belli yani. bu felsefeyle yetismis birinden boyle davranis gormek bence cok normal.

evet kızıcam tabiiki de. eşim asker, babam emekli asker, amca vs vs herkes asker ailedenim.hiç bir şekilde askeriye de körükörüne bir mantık yok.neye dayanarak bunu söylüyorsunuz şaştım. tabii beli bir düzen ,otorite olmalı, yoksa kolay olurdu asker olmak , herkesi asker yaparlardı.bu fikirden uzaklaşın bence tamamen . bu kişisel bir olaydır . kişi de biter.
konu sahibi arkadaşım emin ol unutacaksın ve tüm hayatının o olmadığını anlayacaksın biraz zaman alacak evet ama geçicek. ya sonradan öğrenseydin.

Back
X