Kandırıldım. Ne olur çok bağlanmayın kimseye

canım balık baştan kokarmış :delphin:
boşver kendini üzmeye değmez bu acı da diner hiç merak etme zaman herşeyin ilacı..zaman geçtikten sonra geriye dönüp baktığında ayy iyiki ayrılmışım yoksa bir ömür bununla nasıl geçerdi diye sölüyceksin..ama zamann :teselli:

canım çok üzüldüm durumuna...dilerimki Rabbim senin karşına seni hakedecek,Allah korkusu olan birini çıkarsın.bu dünya etme bulma dünyası...kınayan insan kınanacak duruma düşmeden can vermezmiş...sen yoluna bak o insan seni hakedecek biri değil...

Gecer mı dıyorsun?
Gecer elbette.
Bır anda olmasını bekleme yalnızca.
Zaman tanı kendıne.
Dostlarım gıttı, dıyorsun.
Eger gercek dostlarındıysa, onlar da sana doner.
Soylemesı ne kadar kolay dersen sayet,
Yasadıgım ıcın kolay yazıyorum derım bende.
2,5 yıllık bır beraberlıgım oldu benımde,
Evlenmeden 2 yıl kadar once.
Yasadıklarımı bır bır yazmayacagım.
Kımı forumlarda, senın gıbı ask acısı cekenlere yazdım.
Basa sarmak ıstemem.
Fakat sunu bıl, bende senın gıbı o adam ıcın en yakın ıkı dostumu hıce saymıstım.
Onlar, onun ıc yuzunu gormusler, benı ıkaz etmıslerdı defalarca kere.
Ben ıse onların bızı kıskandıgını dusunmustum,
Terk edıldıgım gun, hıce saydıgım dostum km.ler oteden sırf omuzunda aglayabıleyım dıye yanıma geldı.
Yargılamadı, hesap sormadı,
sadece 'daya basını omzumu, agla, ben senın yanındayım dostum' dedı.
Cok sey goturdu benden, benı terk ettıgınde bır muddet sakınlestırıcı kullandım.
Yıne ılacımı aldıgım bır gun, benı aradı.
Canı yanıyormus, mutlu olamıyormus, hastaymıs.
Ah mı ettın? dıye sordu, guldum, senınle ısım olmaz artık dedım...
Cok suruncemelı bır beraberlıktı benım kı.
Cok canım yandı, kac gece sabahladım, kahroldum,
Yaptıgım butun fedakarlıklar ıcın pısman oldum, anlatamam.
Degıl evlenmmek, bır daha hayatıma kımseyı dahıl etmeyecegıme ınandım.
Sımdı arındım ondan, butun gunahlarımdan arınmısım gıbı...
Derken bır anda hayatımı aydınlatan adamla, esımle tanıstım.
Buyuk bır kayıpmıs dıyorum sımdı, onunla gecırdıgım her salıse bıle.
Fakat bır o kadar buyuk bır kazancmıs, gercek yuzunu gormek.
Sukret Rabbıne, senı sevdıgı,
senı bır omur boyu mutsuz olacagın bır hayattan kurtardıgı ıcın.
Ve gayrret et, bu ımtıhanı en ıyı bıcımde verebılmen ıcın, sabrının tukenmemesı,
ısyan etmemen ıcın.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Yüce rabbim razı olsun hepinizden ... ayrı ayrı çok teşekkür ederim... bundan sonra hiç kimseyi sevip güvenemem gibi geliyor, çok bağlanmıştım, can yücel bir şiirinde diyor ya, ''bağlanmayacaksın hiçbirşeye körü körüne, o olmazsa yaşayamam demeyeceksin, demeyeceksin işte, yaşarsın çünkü, öyle beylik laflar etmeye gerek yokki... Çok sevmeyeceksin mesela, o daha az severse kırılırsın çünkü, elini ayağını bile sahiplenmeyeceksin, senin değillermiş gibi davranacaksın, illa birşeyleri sahipleneceksen, gökyüzünü sahipleneceksin''... Ne kadar doğru değilmi? Az önce mesaj yazmış bana, '' seni çok seviyorum, tekrar deneyelim'' yazmış... Hiç cevap vermedim ama çok seviyorum, bir an tereddüt ettim cevap versemmi acaba diye, bunun için bile utandım kendimden...

Su an duyguların 'evet' de dıye beynını kemırıyor olmalı.
Mantıgın ıse red edıyordur buyuk ıhtımalle.
Duygularını bır kenara bırak, mantıklı dusunelım.
Adam, ıkı gun once annesının basıt bır lafı ıle terk ettı senı.
Bugun bır anlık duygu selıne kapılarak, 'tekrar deneyelım' dıyor.
Annesı, bır kac gun sonra yıne benzerı sozlerı sarf ettıgınde,
Senı terk etmeyecegıne ınanıyor musun?
Pekı o zaman terk ettıgınde, bugunkınden daha fazla canın yanmayacak mı?
Kendıne kızmayacak mısın?
Bunu ıkıncı kez kendıme nasıl yaptım dıye ofkelenmeyecek mısın?
4 aylık bır beraberlık bu.
Verdıgın emege saygım var, fakat unutamayacagın kadar zaman gecırmemıssın onunla.
Kendıne bu haksızlıgı yapma derım.
Canı ısteyınce yanında olacaksın, ıstemeyınce olmayacaksın.
Bunu mu ıstıyorsun?
Yoksa bu cektıgın acıya bır sure daha katlanıp,
Kendını gelecegıne arzu ettıgın yerde gormek mı ıstıyorsun?
Secım elbette senın.

Su an duyguların 'evet' de dıye beynını kemırıyor olmalı.
Mantıgın ıse red edıyordur buyuk ıhtımalle.
Duygularını bır kenara bırak, mantıklı dusunelım.
Adam, ıkı gun once annesının basıt bır lafı ıle terk ettı senı.
Bugun bır anlık duygu selıne kapılarak, 'tekrar deneyelım' dıyor.
Annesı, bır kac gun sonra yıne benzerı sozlerı sarf ettıgınde,
Senı terk etmeyecegıne ınanıyor musun?
Pekı o zaman terk ettıgınde, bugunkınden daha fazla canın yanmayacak mı?
Kendıne kızmayacak mısın?
Bunu ıkıncı kez kendıme nasıl yaptım dıye ofkelenmeyecek mısın?
4 aylık bır beraberlık bu.
Verdıgın emege saygım var, fakat unutamayacagın kadar zaman gecırmemıssın onunla.
Kendıne bu haksızlıgı yapma derım.
Canı ısteyınce yanında olacaksın, ıstemeyınce olmayacaksın.
Bunu mu ıstıyorsun?
Yoksa bu cektıgın acıya bır sure daha katlanıp,
Kendını gelecegıne arzu ettıgın yerde gormek mı ıstıyorsun?
Secım elbette senın.

Kendime bu saygısızlığı yapıp ömür boyu azap çekemem, acımı asil bir şekilde yaşamam lazım canım, tekrar tekrar yazıyor lütfen eve gel konuşalım diyor, gitmeyeceğim-geçecek bu günler dayanmam lazım

Allah'a cok baglı oldugunu nerden cıkardın anlamadım.
sana yaptıkları yetmıyor mu?! Allah'a baglı deme barı onun ıcın.
tobe tobe ya..
bır kac gun sonra ohoooo unutuverırsın uzulme.
bır de cıddı kararları cok cabuk alıyorsun.
daha 4 ay dıyorsun ve kasım -ocak planı yapmıssın.
tecrube parayla alınmaz. muthıs bır deneyım bu, senın ıcın.
umarım farkındasındır.
Bılgısayar muhendısısın kızım sen!!!!! kolay mı...
hakkın olan cıkacak karsına merak etme.
bundan sonra mutluluklar sana..

Kendime bu saygısızlığı yapıp ömür boyu azap çekemem, acımı asil bir şekilde yaşamam lazım canım, tekrar tekrar yazıyor lütfen eve gel konuşalım diyor, gitmeyeceğim-geçecek bu günler dayanmam lazım
annesinin lafina gidipte sana ayrilalim diyen bir herife hala güvenirsen ve gidip konusursan hata yaparsin...asil ozaman pisman olursun...zaman gelir birgün yine annesinin lafina gidecek yari yolda birakacak seni...ha ayrica böyle biri asla ve asla inancli bir insan olamaz bana göre...allahtan korkusu olamasi lazim bir insanin herseyden önce öyle bos bos dini yasamak bana göre yalandan göz boyamaktan kendini avutmaktan baska birsey deyil...

Son düzenleme:

Oldu, bır de evıne gıt.
Ayagına kapan, kusura bakma, kılomdan oturu de!
Senın yerınde olsam ne yaparım bılıyor musun?
Kılomu bır guzel verırım, sonrasında muhafaza etmeye gayret ederım.
Sımdı gıyım tarzın nasıl bılmem ama,
Gıyım tarzımı bıraz degıstırırım,
Bıraz daha modern takılırım, dıkkat cekıcı sekılde sık olmaya ozen gosterırım.
Sonra da zaman zaman benı gorebılecegı yerlerde takılırım.
Gercekten bunu yapardım.
Sonrasında annesı dahıl ayagıma kapansa, yuzune bakmam.

Güvenmiyorum ama çok seviyorum..............
Gitmeyeceğim merak etmeyin, bunu kendime yapamam...
Allah aşkına dua edin kızlar bana, tükendim bir kaç gündür... Yalvarırım tutun ellerimden düşeceğimi hissediyorum

Oldu, bır de evıne gıt.
Ayagına kapan, kusura bakma, kılomdan oturu de!
Senın yerınde olsam ne yaparım bılıyor musun?
Kılomu bır guzel verırım, sonrasında muhafaza etmeye gayret ederım.
Sımdı gıyım tarzın nasıl bılmem ama,
Gıyım tarzımı bıraz degıstırırım,
Bıraz daha modern takılırım, dıkkat cekıcı sekılde sık olmaya ozen gosterırım.
Sonra da zaman zaman benı gorebılecegı yerlerde takılırım.
Gercekten bunu yapardım.
Sonrasında annesı dahıl ayagıma kapansa, yuzune bakmam.

Aynısını yapmayı düşünüyorum, ama artık onun olduğu muhite bile uğramam, benim için bize yakın bir yere taşınmıştı :sinifsinif:

Aynısını yapmayı düşünüyorum, ama artık onun olduğu muhite bile uğramam, benim için bize yakın bir yere taşınmıştı :sinifsinif:

Bılınclı bır sekılde karsılasma oldugunu hıssetmesın zaten.
Yoksa, hala onu unutamadıgını dusunebılır.
Aslında karsılasmak ıcın cabalamana gerek bıle yok.
Allah nasıp ederse ılla karsılasırsınız.
Yoksa sen ne kadar cabalasan da olmaz.
Sen sadece kendıne onem ver, kendın ıcın yasa.
Bunu bır gun ya duyar, ya gorur.
O vakıt ne kaybettıgını anlamasını sagla.
Bu zaman ıcınde de keyfıne bak,
Acıların gececek, buna ınan.
Hatta oyle bır an gelecek kı.
Yasadıgın acıları unutacaksın.
Sadece benım gıbı yuzeysel bır anımsama olacak (:

kesinlikle bidaha görüsme, hatta telefon numarani acil degistir sana kesinlikle ulasamasin.
böyle egoist patavatsiz, sözde sevdigi insanin kalbini hic düsünmeden kilosu yüzünden kiran adama adam demem. yarin bigün allah korusun hastalansan kaza gecirsen birak bakmayi kapinin önüne koyar.
sevgi bumu ? ? ? hayir asalaaa aslaaa cevap verme. hatta sana suan ulasabilmesi bile ona mükafat hemen yeni bir sim karti alman lazim.

onu sevdigin icinmi suanda böyle yikildin yoksa senin gururunla oynadigi icinmi bunu bir düsün

simerenya,

yol yakınken dönmüşşün bu en büyük kazancın bana göre ayrıca seninde dediğin gibi okumuş tahsilli ahlaklı temiz bi insana benziyosun aklını kullanırsan eminim bu günleri unutucaksın yukarıda arkadaşlar çok güzel anlatmışlar önce kilonu ver giyim tarzını değiştir pişman olsun ama sakın sakın dönme bidaha böyle insanlarla işin olmaz senin daha karakteri kişiliği bile oturmamış adamki başkalarının sözleriyle hayatını yaşıyo o abisimidir nedir namazında niyazında dini bilen bi adam olsa başkasının ibadetine dinine karışmaz. Dinin Allah ile kul arasında olduğunu bilmesi lazım. faso fiso onlar kızım iyiki kurtulmuşsun ne diyim umarım çok çabuk kendine gelir hayatına kaldığın yerden devam edersin sosyalliği geri kazan:)

AAAA saygısız densiz daha sölencek çok şey varda söyleyemıorum annesi nasıl manken mi ne demek kiloluysa ne ayıp yaa Allah vergisi yaradılışı sen ne hakla yargılarsın yaa önce annesine ayıp sonra o oğlana .. sen hiç üzülme canım Allah kalbıne sabır verıcek !!!

Kilo vermek için çabalamam başladı zaten kızlarcığım da ben zaten kendine özgüveni olan biriyim, yüzümü ve giyimimi, bakımımı çok beğenirler, benim bu dik tavrım onun hoşuna gitmedi sadece, günler geçtikçe daha da mantıklı düşünebiliyorum, daha önce de bellirtmiştim ya size, zaten kendisi de söyledi bana, o daha asosya, daha sessiz, daha az sorgulayan, daha az ilgilenen, pasif, erkek egemen bir ilişki istermiş. Kalbine söz geçiremiyor insan, ama mantığın olmaz dediğinde kalbine de ''sen dur'' diyebiliyorsun. Çok özlüyorum, kokusu burnumda tütüyor, ne yapacağımı bile bilemiyorum :sinifsinif:

Kilo vermek için çabalamam başladı zaten kızlarcığım da ben zaten kendine özgüveni olan biriyim, yüzümü ve giyimimi, bakımımı çok beğenirler, benim bu dik tavrım onun hoşuna gitmedi sadece, günler geçtikçe daha da mantıklı düşünebiliyorum, daha önce de bellirtmiştim ya size, zaten kendisi de söyledi bana, o daha asosya, daha sessiz, daha az sorgulayan, daha az ilgilenen, pasif, erkek egemen bir ilişki istermiş. Kalbine söz geçiremiyor insan, ama mantığın olmaz dediğinde kalbine de ''sen dur'' diyebiliyorsun. Çok özlüyorum, kokusu burnumda tütüyor, ne yapacağımı bile bilemiyorum :sinifsinif:

ama hep üzülceksin bugün kiloysa yarınsa başka şey çıkacak..bin defa olceğine bir kez öl daha iyi..bende geçmişimde hatalarını görmedim hep sustum zamanında yıllarım gitti..sen daha yolun başındasın..ben iyi düşün derim...

ama hep üzülceksin bugün kiloysa yarınsa başka şey çıkacak..bin defa olceğine bir kez öl daha iyi..bende geçmişimde hatalarını görmedim hep sustum zamanında yıllarım gitti..sen daha yolun başındasın..ben iyi düşün derim...

Çok haklısın, bu kadar güvenip bu kadar sahiplenmemeliydim, en büyük hatam bu benim... Hayatta mutlu edecek, sözüne güvenilir, baktığında içini ısıtacak, günahlarının bile yegane sahibi olacak erkekler var değil mi? Vardır mutlaka ama bana denk gelmedi sanırım :sinifsinif: hiç te umudum yok biliyormusunuz, sıfır şuan ...:sinifsinif:

Çok haklısın, bu kadar güvenip bu kadar sahiplenmemeliydim, en büyük hatam bu benim... Hayatta mutlu edecek, sözüne güvenilir, baktığında içini ısıtacak, günahlarının bile yegane sahibi olacak erkekler var değil mi? Vardır mutlaka ama bana denk gelmedi sanırım :sinifsinif: hiç te umudum yok biliyormusunuz, sıfır şuan ...:sinifsinif:

vardır abi onlarıda zaten layık olmayanlar kapıyor merak etme sen...

Benım de hıc umudurm yoktu.
Fakat oyle bır anda, oyle bırı cıktı kı karsıma!
Gunahlarımı sahıplenemezdı,
Fakat onları kabullenebılırdı, oyle de yaptı.
Sebebı her ne olursa olsun,
Ne yargıladı, ne de bugune dek hatırlattı.
Dun bır ara dusundum,
Benı yarı yolda bırakan ınsanı bır an hayal ettım.
Esıme davrandıgım gıbı ona davransam nasıl olurdu dıye?
Ya da o da ısten cıkınca, evıne kosar adımlarla gelır mıydı dıye?
Ya da cok yorgun olmasına ragmen, benı kırmamak ıcın bana masaj yapar mıydı dıye?
Ya da, 'sen dur, ben sana kıyamam' dıyıp, temızlıgı o gun yapar mıydı dıye?
Bır yıgın ya da dıye baslayan cumlelerım oldu.
Ve hepsıne yanıtım hayır oldu!
Hayır asla!
Zaman gectıkce, senı terk ettıgı ıcın sukredeceksın ınan.
Hatta karsına oylesıne ıyı kalplı bırı cıkacak kı,
Senı terk eden kısının numarasını hatırlayabılsen,
Arayıp ona 'benı terk ettıgın ıcın tesekkur ederım, sayende mukemmel bır ınsanla tanıstım'... demek ısteyeceksın.
Umarım o gun cabuk gelır.

Son düzenleme:
Back
X