KANDIRILIYOR MUYUM

Cekirge bir sicramis, iki sicramis yetmemis uc sicramis oda yetmemis dort sicramis oda yetmemis bes, alti, yedi.... Sabret ve yalvarmaya devam et bi on yila evlenirsiniz bence. Yani bu konuya ciddiyetle bakamiyorum, cunku siz iyice lackalasmissiniz. Bence resti cekme vaktin gelmis geciyor ama sanmiyorum yapabilecegini o yuzden takil kafana gore.

Ev babası, aile adamı olamayacak biri gibime geldi. O ne onla küs bunla küs. Salla erkekler peşinden koşsun, çok tanışmak isteyen tatlısını pastasını alsın gelsin.

Tek yazabileceğim ailene üzüldüm .Bu gidişle hem gelin hem damat evi olacak gibiler . Ayrıca görüyorsun bir evine bile getiremiyorsun .Ben senin yerinde olsam her yerden engeller iletişimi keserim . Gelseler bile bir çay veririm o kadar söz verip vazgeçtiklerine saysınlar . Eskiden kız evi naz evi derlerdi . Devir gerçekten baya bir değişmiş . Bence sen sevgiline söyle bir daha senin için nişanlı falan yazmasın . Ailesini bile getiremeyen erkek arkadaşın .

Son düzenleme:
Katılıyorum

yani ben tanışma vs. işlerine sicak bakmıyorum.
evlenmek ise niyet, istemeye gelmeden ne bu böyle ailene rezil etmiş seni. seven insan kendisi zorlar, taniscam gelcem gitcem vs. diye.

sil engelle heryerden. arama sorma. böyle bi adamla birde ciddi düşünüp, kefil oluyosun bu adama bir de ailene karşı.. avutmaa kendini aşığım diye. oyl olunca mutlu olunsaydi olurdun.

önce kendini sev, mutlu etmeyen adamla ne işin var ki.

bir ertelenir 2 ertelenir... Bu ne böyle sürekli bahaneler falan. Bildiğiniz oyalıyor bu adam sizi. Taviz vermeyin ve yolu gösterin. Aramayın sormayın. O arasa da iletişime geçmeyin sakın. Kimse kimsenin oyuncağı değil. Hele ki işin içinde aileler varsa...

Bu nasıl laubali bir ilişki.İki insan birbirini sever,ciddiyete taşıdıkları zaman aile tanışması olur,haber gönderilir biz şu gün size geliyoruz diye.Hazırlık yapılır.Yok ablamla gelcem,yok şu saatte gelcem,yk hafta içi.Sen de sürekli gelcek misiniz gelxek misiniz....biraz sen dayatmışsın.Bir de köpek gibi yalvarmak nedir.Gerçekten nedir.Sen kendine kıymet vermezsen değersiz bir pul olursun başkasının gözünde.Pazartesi yine barışacak diyorsun.Yani o isterse küsewr,isterse barışır sen hazır kıta bekliyorsun.Güzelim yaşın kaç bilmiyorum ama evlenmen için erken.Ve yol ver gitsin.

Her ay ağrılı gelen adet gibi,sinir bozucu,yorucu,tahammülü zor !

Niye zorluyorsun guzel kardesim. Hani bir iş hayırsız olacaksa bir engel cıkar karsima deriz ya, hah bunlarin hepsi sana bir isaret iste. Zorlama. Bu isten bir hayır gelmez size. Siz evlenseniz de kedi-kopek gibi yersiniz birbirinizi. Bir hayatin daha yok. Gerilimi degil huzuru sec derim...

malesef seni oyalıyor
hiç muhatap olmadan sen yol ver gtsin

Tesekkür ederim. WhatsApp i tamamen kaldırdım. ...Çünkü kendimi biliyorum ne zaman girmiş diye bakarım ben o yüzden kaldırdım....kendi hobime verdim kendimi tamamen...doğru söylüyorsunuz bir insana değerinden fazla kıymet verince böyle oluyo demekki.....bir yeri kalkti demek cok dogru.....seviyorsa dediginiz gibi yapardı.....

derdi ki hep saygı saygı saygı. .peki ya bana gösterdiği saygı Nerede?

''Bir gün benden şikayet etiğin ne varsa özleyeceksin'' nedir yav.kim şikayet ediyor ne oluyor . Ayrıca kaç yaşında çok merak ettim ergenler bile bu şekild iletiler yazmıyor artık. Gerçekten resti çeker misin artık bence farkında olmadan çok yıpranıyorsun. Hadi seni gezçtim ailene yazık her defasında hazırlanma etme kendine acımıyorsun onların bu hevesine acı barı.

Annemle konuştuk demin dedi ki bir kaç gün daha ararsa arama mesaj yazarsa yazma bekle ararsa bana ver ben ona yol vermeyi bilirim dedi. ..Bu ne ya dedi...kararlıysa gelir...yoksa gider...kimse kimsenin oyuncağı değil dedi....hepiniz haklisiniz

anneniz çok haklı..
tanışmaya gelmeyi bile olay haline getirmiş .. niyeti olan adam çıkar gelir ille hafta sonu takıntısını hiç anlamadım.. çıkar gelirsin bir akşam çayını kahveni içer tanışır gidersin atla deve değil ya..
yok ablam yok anam yok yüzüm şişti..
sen de deki benim de içim şişti senden artık..

Bence anneni dinle . Artık ipleri eline al. Çok sürünürse belki kabul edersin. Ama bir arama ile olacak iş değil seninki çünkü yine aynı şeyleri yapması çok yüksek bir ihtimal. Herşey gönlünce olsun.

Resmen dalga geçiyor seninle ne atlatmasi boşuna kendini yıpratma yol ver gitsin erkekmi bitti biyer lerini kaldiriyorsun bahane üstüne bahane bulmuş ve cok sacma bahaneler arkadasimada sevgilisi aynı yaptı annemle geliyoruz yok yüzük aldım evdemisin iz kiz tamam diyor arkası gelmiyor guvenmem lazım birlikte olalım ailemi gonderim diyordu engelledi sildi bidaha konusmadi sende biran once hayatindan çıkar zaman kaybı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…