KANDIRILIYOR MUYUM

sal ipini gitsin bende de vardı aynısından. yok abim yok anam yokk danam. ne oldu geldi ailemle tanıştı sonra saçma sapan sebepten terketti. zaten hayırlı iş bir anda olur böyle programlı olmaz.

Ee bu kadar totoyu kaldırırsan olcağı bu. Neyse pazartesiye az kaldı yani barışma gününüze. Sabırrr..

Yalnız adam persembeden kavga edip kusuyor hafta sonunu atlaticam barisiyor.
kızın ailesiyle tanışmaya gidilecek bir eve ablam bu kadar saate kadar beklemis bu saatte gelemez muhabbeti ile zaten yalan kulliyen yalan. Ablasının haberi bile yok. Annesinin haberi bile yok. İstemiyor seni, seninle evlenmeyecek seni nasıl oyaliyor anlatamam. Kızın ailesine annesine geliyorum diyip gelmemek mümkün değil. 1 sefer yapılmamış bu sana 5 sefer yapılmış. Ve sende bu %100 çalisiyor. Olmayacak olmayacak maalesef.

O facebookta hemen listeden çıkar, tüm iletişim kanallarından engelle. Ben senin yerinde olsam ortak arkadaş varsa onlar ile bile iletişimimi keserdim.

Sakın sakin bu adam ile 1 saniye vakit kaybetme. Bu adama harcanan tüm enerji emek hersey çöp. O sebeple 1 saniye dahi harcama. 1 saniye bile düşünme.

Bu kişiyle hala bi geleceğiniz olacağını düşünüyor musunuz. ? Çıkart bu insanı hayatından seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. En başka gelicez diyip gelmediği zaman muhabbeti kesecektin 10 defa gelecez deyip gelmeyen insana hala nasıl güvenirsin.

Tamam anladım. Madem öyle diyorsunuz.sizden bir yardım daha istiyorum. Nasıl bir veda yazayım. WhatsApp vardı sadece. Bana söyle bir şey dedi bir de iş yeri telefonuna WhatsApp kurdum kullanmadigim telefon numarasini yazdım WhatsApp demisti eeee bu durum da ..benim Resmimi kimse görmüyor mu. Ben is yeri telefonunu kullaniyorum diyo..kendi telefonu kapaliymis öyle dedi. ..neyse bunların peşinde değilim artık. ...3 kagitci belki de....Belkisi fazla ...nasıl bir veda yazayım. ...annem diyo ki madem bu hafta sonu dedi bekle pazartesi tam o barisacak ken hatta bir kaç gün sonra perşembe veda et ...diyo ne dersiniz...bir gelisme olursa mutlaka yazacağım. ...beni kandirmasina izin vermek istemiyorum

annesıyle kardesıyle hıc konuştun mu bana yalan gıbı geldı evlılık nıetı cokda yok gıbı boşa zaman kaybı bu cocuk..annen haklı sen ayrıl da bi şok olsun....eger olurda gonlunu alırsa bıda gelme lafını hıc etme...o ettıgındede lafı deiştır umursamakı anlasın hatasını....

Bu nası iş arkadaş ben anlamadım ortada söz nişan gibi ciddi durumlar var adam sana esnaf ağzı gibi pazartesi halletcem cuma halletcem diye diye atlatıyo...
Bi de madem iş ciddiye bindi aileler görüşür sözleşir gidilir bu nedir böyle yani siz kendi kendinize takılıyosunuz adamın sizle belli ki ciddi bi niyeti yok daha anlamadınız mı...Ben ailesine anlattığından bile şüpheliyim.

Bişeyi beklemene gerek yok veda bile etme git numaranı değiştir karşına çıkarsa da muhattap olma daha ne vedası edeceksin bugüne kadar yaptıkları yeter bile daha bekleyecek bişey yok bence

Gerek var mı ki vedaya falan engelle gitsin . O bence ona en güzel veda olur .

salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlık,cuma mübarek gün, Cumartesi pazar haftasonu, Pazartesi olur bu iş kesin bekle ..

Dalga geçiliyor resmen bu ne ya .

Lütfen bu adamı arama sorma , annene ayıp diil mi ? Çocuk oyuncağımı bugün yarın demek ! Ya adam gibi arkanda dursun ya da zamanını boşyere harcamasın lütfen kendini ciddiye al. Bu adamın keyfine göre sana davranmasına izin verme. Dik kafalı ne demekse artık napıcan kölesi falan olmanı mı bekliyor okuyunca sinir oldum.

bu adam seninle düpedüz oynuyo ama en büyük hata sende ona bu kadar pirim vermemeliydin

hiçbişi anlamadım :s

Benim onu terk edeceğimi aklının ucuna bile getirmiyor ...pazartesi gününden beri yazmamış olmam bile onu yeterince meraklandirdi ama ne yaparsam yapayım nasıl olsa döner diyo herhalde ama bu sefer olmaz be kardeşlerim...ben yolumu degistiriyorum yavaş yavaş

Ben gönlümü alsana kolay kolay dönmem gibi geliyo artık çok hevesim kacti

Bu ne ya bugun gel sunla kavga ettim, yarin gel bilmem ne oldu. Ay icim sisti. Tum aile mi manyak bunlarda ? Annesi demiyor mu oglum soz verdik insanlara senle aramizda olan mevzu ayri, bu is ayri diye..

Yol ver gitsin daha gelirlersede kov onlari kapidan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…