Yaptımm yaptımmm ohh miss gibide olduBen olsam önce dünyayı burnundan getiririm.
Kızla konuştuğu için değil konuşmaları sakladığı için.
Zaten sonra güven kalmaz bende artık sallamam kaba tabirle.
Ve gud bay derim
Kıza beni anlatmış sözdee aklım karıştıMadem konuştuklarında bir şey yok, neden saklama ve erkek adı verme gereksinimi hissetti sevgiliniz? Ben bunda iyi niyet değil, kötü niyet görürüm. Kendini suçlu hissetmese zaten saklamazdı. İnsan yanlış bir şey yapmadığını biliyorsa, yaptığının arkasında durur.
TebriklerYaptımm yaptımmm ohh miss gibide oldu
Son bir şansı hak eder miOlayın kopma noktası kızla konuşması değil yalan söylemesi. Yalan ciddi bi sorundur. İyi düşün
Şimdi söyle düşün. Kızla konuşmuş seni anlatmış olabilir. Bunu gelip sana söyleyip artık kavga mavga herneyse hallederdiniz aranızda. Ama isim vererek yalan konuşması gerçekten sıkıntı. Evet bir şansı daha verebilirsin ama bidaha yalan söylemeyecek mi yoksa sen yalanı yakalayamadığın için mi söylemedi zannedeceksin bunun muamması hep olurSon bir şansı hak eder mi
Valla ben olsam bu adam demek ki birileriyle flörtleşmeye müsait. O yüzden bir şeyleri gizli kapaklı tutmak işine geliyor diye düşünür, yakardım çırasını. Konuşmaları gayet masum olmasına rağmen sizden gizliyorsa, belki de ileride gizleyeceği bir şeyler olma ihtimalini düşünmüştür. Saklamasa, aman ne var ki, insan arkadaşıyla sabah 4'e kadar da, bütün gün de konuşabilir derdim.Kıza beni anlatmış sözdee aklım karıştı
Şimdi söyle düşün. Kızla konuşmuş seni anlatmış olabilir. Bunu gelip sana söyleyip artık kavga mavga herneyse hallederdiniz aranızda. Ama isim vererek yalan konuşması gerçekten sıkıntı. Evet bir şansı daha verebilirsin ama bidaha yalan söylemeyecek mi yoksa sen yalanı yakalayamadığın için mi söylemedi zannedeceksin bunun muamması hep olur
Sen gece 4 lere kadar bi erkekle yazışKıza beni anlatmış sözdee aklım karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?