Kandırılıyorum...

Şimdi sen bi erkekle konuşsam ve aynı şekilde yalan söyleyip yakalansan. Sence onun tepkisi ne olur

İşte buuu
Ayrılıyorum ya ben
Hayat senin hayatın burda ki kimseye göre yaşama elbette ama bak benim 5 yıllık bi sevgilim vardı aynen böyle alakasız bi sebepten yalan konuşmuştu. Beni konudan çok yalan söylemesi ve bunu çok rahat yapmış olması korkutmuştu. Kimbilir önceden de yalan söyledi mi bundan sonra söylet mi derken derken ayrıldım. Ölmedim acıdan başkasını sevdim evlendim 3 yaşında kızım bar

Allah bağışlasın :)
Son bir şans vereyi istiyorum :)

Canım madem arkadasi da neden gece 4 e kadar konusmus o zaman? Hadi onu gectim oylesine bir arkadasiysa neden bunu sana soylemek yerine yalan soylemeyi tercih etmis acaba? Neden gizleme ihtiyaci duymus? Konusmayi hic uzatmadan kesebilirdi bilemiyorum ama guven gercekten cok onemli ve bir kere kirildi mi insan daha sonra hep bir supheyle yaklasiyor yine de onu en iyi sen taniyorsun ve en saglikli karari sen verebilirsin....

İyice süründür...

İyi de, sizin olduğunuzu söylemiş (ki bence en önemli nokta bu) yüz de vermemiş. Sohbet etmiş. Ne deseydi size? Tabi ki erkek arkadaş diyecekti. Bence zararlı bişey yok ortada. Tabi o korksun, çekinsin bu konuyla ilgili o ayrı. Büyütmeyin içinizde bence

bazı kızlar erkeğin sevgilisi olmasına bile takılmıorlar.önemli olan onlarla da görüşmeleri oluyor.öyle kız çok gördüm maalesef.bizzat yaşadım yani..kız hala konuşuyo yazışıo.

Konuşmasına nasıl izin veriyonki kıyameti kopartcaktın seni kaybedeceğini göster baktın hala aynı yol ver

gece 4 e kadar ne konuşur bir insan? benim o saate kadar uykumu feda etmem için o kişiye çok deger veriyor olmam lazım. demek ki konuşma tatlı gelmiş erkek arkadaşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…