• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandırılmak

Peki ne yapabilirsiniz? Bu işinize yarıyormu dövünmek?
Yaramıyor tabiki ama işte elde değil buraya yazınca yorumlar gelince biraz rahatlıyorum buraya konu açmaktaki sebep bu aslında yorumlarınız iyi geliyor. Her şey bende bitiyor farkındayım. Umarım geçer bu günler..

Yaramıyor tabiki ama işte elde değil buraya yazınca yorumlar gelince biraz rahatlıyorum buraya konu açmaktaki sebep bu aslında yorumlarınız iyi geliyor. Her şey bende bitiyor farkındayım. Umarım geçer bu günler..
Geçer geçer merak etmeyin ben de hastalıkta böyleydiö geçti ama destek alın mutlaka

Ne yaparsa yapsın ben de ailem de böyle bir insanı haketmedik. Benden ne istedi hayatımı alt üst etti. Onun yüzünden 2 şehir değiştirdim o olduğu yerde devam ediyor. Hazmedemiyorum.
Hazmedemiyorum diye bir şey yok.Evlilik hayatınızı mahveden birini daha sonraki hayatınızın merkezine oturtmak normal mi? Tedavi olun hemde iyi ve uzun bir tedavi Bu adamı siz seçtiniz işaretleri göz ardı ederek,şimdi hayattan dersinizi alın kendiniz için yaşayın ...

10 ayda kurtuldum şükür diye düşünmelisiniz, farkında değilsiniz ama aslında çok ucuz kurtulmuşsunuz. Kendinizi topladıktan sonra çok güzel bir ömür inşa edebilirsiniz.
Öyle olmuyor işte dul sıfatı yükleniyor acik kapı kolay lokma değeri azalmış layık olmayan ,çocuk olunca çocuğuna baktirmaya adam arıyor laflari

Öyle olmuyor işte dul sıfatı yükleniyor acik kapı kolay lokma değeri azalmış layık olmayan ,çocuk olunca çocuğuna baktirmaya adam arıyor laflari
Siz bunu kabullenmişsiniz zaten bu tarz düşünenlere ağzının payınu verin bir zahmet hangi devirdeyiz

6 ay uzun bir sure degil herkesin yas sureci farkli. Kendine yaptigin en buyuk kotuluk onu stalklamak. Bu yuzden daha cok kafana takiyorsun biraz zorla kendini stalklamamak konusunda gerisi zamanla olur. Bir ise gir ya da zaten isteysen bir hobi edin boyle Boyle umursamicaksin. Zaten serefsiz biriymis yat kalk sukret cocuk yapmadan bosadin

Ben ufacık çocuğum ile bu duruma düştüm. İnanın kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Sizin gibi bırakıldım maalesef. Allah'ıma her gün soruyorum bunu. Cevabını bulamayınca inancım bile sorgulanıyor. O derece yandım, yanıyorum. Hele çocukla öyle zor .. öyle zor ki... Anne olarak tek başına mücadele vermeyen hiç kimsenin anlamayacağı kadar zor.
Cok şanslısın ki çocuğun yok. Senin bir gün söner ama benim ömür boyu sürer.

Ben ufacık çocuğum ile bu duruma düştüm. İnanın kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Sizin gibi bırakıldım maalesef. Allah'ıma her gün soruyorum bunu. Cevabını bulamayınca inancım bile sorgulanıyor. O derece yandım, yanıyorum. Hele çocukla öyle zor .. öyle zor ki... Anne olarak tek başına mücadele vermeyen hiç kimsenin anlamayacağı kadar zor.
Cok şanslısın ki çocuğun yok. Senin bir gün söner ama benim ömür boyu sürer.
Neden ayrıldınız

Hiç öyle düşünmüyorum. Önce biz kendimizi bu şekilde düşünmezsek karşı tarafa da o enerjiyi vermeyiz. Ben ne "dul" lar tanıyorum kapısında nikah için yalvaranlar olan. Bu insanların evlenme tekliflerine cevap olarak emin değilim, enerjimi kendime ayırmak istiyorum dediklerini de duydum. Neden kolay lokma olalım? Bu saçmalıkları reddediyorum.

Yukarıda yazdıklarımı tekrar değerlendirince yanlış ifade etmek istemiyorum, bir kadının değerini kapısında evlenmek için bekleyenler belirler gibi bir anlam çıksın istemem.
Sadece şunu demek istiyorum kendimize verdiğimiz değer başkalarının bize bakış açısını etkiler. Kendimizi her koşulda toparlayabiliriz, tekrar ayağa kalkabiliriz. Evlilik tecrübesi geçirmiş olmak kadına değer kaybettirmez aksine tecrübeler insana değer katar. Daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edebiliriz.

Son düzenleme:
Takıntı sizi yok eder neden niye niçin değil artık ben benim ben demeye geçin birakıldığınız yerde birakıldığınız halde durmak bir seçim .Kendinizi seçin artık yoksa izler silinmeyecek kadar derine işler ve sonraki tüm hayatınızı tüm ilişkilerinizi ve özgüveninizi yerle bir eder .Eski eş eskicide......

Takıntı sizi yok eder neden niye niçin değil artık ben benim ben demeye geçin birakıldığınız yerde birakıldığınız halde durmak bir seçim .Kendinizi seçin artık yoksa izler silinmeyecek kadar derine işler ve sonraki tüm hayatınızı tüm ilişkilerinizi ve özgüveninizi yerle bir eder .Eski eş eskicide......
Bayadır yoktunuz buralarda hoşgeldiniz:)

Bende 1 sene olcak neredeyse dava acilali.daha ön inceleme olmadı adam haftada iki kere dilekce verip bana saldiriyor.inan umursamiyorum hatta ne kadar dogru bir yolda oldugumu düşunup yoluma bakiyorum.Sagolsun😁hic acaba mi dedirtmedi keşke dedirtmedi yazdiklariyla.hatta o dilekceleri okudukca gülüyorum kendini rezil edisini sacma sapan yazdiklarini okuyunca hay ben sizin vereceginiz dilekceye diyorum.🤣🤣
Yasayan bilir kim nedese boş .herkesin acısini yasama sekli farkli.cocugun yok kisa surmus is guc sahibisin vs ama iste ne yasadigini hissettigini sen biliyosun.

Benim cocugum da var.Ustelik hem onun saldiri ve baskisiyla birde ailemin gereksiz konusmalariyla mucadele ediyorum.
Ben kotu olmam insanlarin bana moral vermesi gerekirken ben herkesi idare etmek zorunda birakildim birde.ama kim olursa olsun artik direk iletisimi kesiyorum.
Sen istiyosun ki oda üzulsun aci ceksin vicdan yapsin ama adam belliki bitirmis.
Sende hayirlisi boyleymis deyip yoluna bakcan.belkide daha kotusunden korundun.

Neden böyle düşündünüz peki farkında olmadığım şey ne
Sanki evliliğinizde en başından beri mutlu olmadığınız izlenimini aldım, gözü hep bu tarz kadınlardaydı yazmışsınız. Muhtemelen evliyken de yeterince mutlu değildiniz. Hamilelik gibi, doğum, lohusalık vb. zorlayıcı süreçlere girmeden batan gemiyi terk etmişsiniz. Şuan kıyıya ilerleyip hayatınızı yeniden inşa etmeniz lazım.

Konuştukça düşündükçe kafa yordukça hala onu tepede tutuyorsunuz oysa yeri orası degilki Kendinizden alıyor hala ona veriyorsunuz mutsuz olsa nolur mutlu olsa nolur size artısı ne eksisi ne .Siz hala atan bir kalbe hala aldığınız nefese baksanıza hak ediyormu tek bir saniye akılda kalmayı .Hala hüküm sürüyor ömrünüzde son verin buna.Hayat geçiyor onu güzelleştirin ama zor ama kolay neyse ne bu sizin hayatınız onu soldurmayin kimseye aslolan bu.Tek kelimeye yazık onun için

Back
X