• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandırılmak

Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Ben de istemiyorum böyle olmak. Bu adam benim 5 yıldır hayatımdaydı. Beni hep belirsizliklerle bıraktı beni sevdi mi sevmedi mi anlayamadım. Ayrıldım bir dönem aralıklı mesaj attı kendini unutturmadı, sonra tekrar barıştık bir süre sonra kendi olmuyor dedi başkasıyla ilişki yaşamaya başladı onunla da olmayınca tekrar birleştik sonra evlendik, sonra tekrar gitti. Benim çok hatalarım var çok en büyük hatam da hak etmeyen birini sevmek oldu. Bunca olaydan sonra toparlanamam normal değil mi? Kandırılmış hissetmem değersiz hissetmem normal değil mi
Zaten de sağlam pabuç değilmiş ya keşke evlenmeseydin
Normal değil adam zaten sinyalleri vermiş görmeyen sizsiniz ah vah etmeye hakkınız yok bence

Eski eşim iş yerinden açık giyimli kızlarla takipleşmeye başlamış. Beni ilgilendirmez artık bekar istediğini yapar evet takip etmemeliyim evet ama 1 yıl boyunca sevilmediğim ve kandırıldığım bir evde yaşamışım. Sevilmediğim bir insanla aynı yerde uyumuşum. İçim o kadar acıyor ki bana bunu neden yaptılar. Ben nasıl bir insanla evlenmişim. Gözü hep bu tarz kızlardaydı onlarla evlenseydi( bu tarz dediğim açık giyinmeyi tercih eden yanlış anlamayın) Bahanelerinden biri de benim namaz kılmamamdı. Sorsanız çok dindar. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Nefret ediyorum ondan, kendime de acıyorum. Bu kadar saf olmayı nasıl başardım. Belki de defalarca aldatıldım hiç farkında değildim. Bu nefret bitmiyor..
o kapıya ne kadar zaman daha bakacaksınız? hayatına devam ediyor .

siz de geçmişe sünger çekip önünüze bakmalısınız. acılarınız çoğalmayacak artık bitti ve geçmesine izin verin ki gitsin bu acı sizden. stalk yapmayı bırakın, unutmak için zararlı bu. siz kendi hayatınıza odaklanın lütfen.değmeyecek biri için daha fazla üzülmeyin. nefret de güçlü bir duygudur. kurtulmaya bakın. kendinize telkinlerle başlayabilirsiniz bence.

Yaramıyor tabiki ama işte elde değil buraya yazınca yorumlar gelince biraz rahatlıyorum buraya konu açmaktaki sebep bu aslında yorumlarınız iyi geliyor. Her şey bende bitiyor farkındayım. Umarım geçer bu günler..
Doktora git bacım. Bütün konularin eski eşle alakalı, yardım al bizi de kendini de sal artık

Öyle istediğini sanmıştır ama olmadığını anlamıştır evet ne kadar basit değil mi başkalarının sanmasının bedelini benim gibiler ödüyor. Ne kadar kolay söylüyorsunuz aynı şeyi ben sansaydım neler olurdu acaba. Yazdıklarınız için teşekkür ederim hepsi doğru ama karşı taraf için çok anlayışlı olmuş.
Sizin almanız gereken dersler vardı. Karşı taraf zaten yaptığının bedelini ödeyecek o ayrı bir konu. Biz bu dünyaya eğlenip üremeye gelmedik. Tekamül için geldik. Tekamül ederken şok tesirler de yaşarız, sürünürüz de ama olayın sonunda olgunlaşırız. Amacımız bu zaten. Siz olaya ruhsal açıdan ve bütün olarak bakın. Ayrıca rahat söylediğimi düşündüğünüz kısmı acaba nasıl söylemeliydim? Hani bazen bir şeyi çok istediğimizi sanırız ama yaşadığımız zaman öyle değilmiş deriz. Bu yanılgı tamamen. Beşer şaşar deriz ya? Ben onun yaptığını normalleştirmiyorum ki, adamın gözü açmış. Aşmış, olgun bir tip değilmiş. Ama konu şu an o değil ki, konu şu an bu olayı hazmedemeyen sizsiniz ve en kısa sürede bu ruh halinden çıkmalı ve onu takibi bırakmalısınız.

Tüm müdavim üyelerin yorumlarını okumadan yptum yapmayacaktım ama dayanamadım.

"Bağlanma" diye bir kitap var. Ya oku yada sesli kitap olarak uygulamada var onu dinle.

Orda da bahsettiği üzere. Detayların üstünde duranlar hayatları boyu mutlu olamaz.

Bunun gıbı kaç tane konu açtın kabullen artık bazı şeyleri senin eski kocanın profilinde işin ne ?
Çalışmıyormusun arkadaşların vs yok mu yanı şu kafadan çıkman için yardımcı olacak hiç bir Allahın kulu da mı yok etrafında yenı insanlar tanı sende ekle makyajını yap süslen püslen niye karalar bağlıyorsun o şunu yaptı bu bunu dıye yaptı bitti kendını suçlamaktan vazgeç artık günah yanı kendi hakkına gırıyorsun

Adam kötüydü boşandınız, hikaye bitti. Ne hikmetse sizinki bir türlü bitmiyor, adam hayatına girip çıktığınızı bile unuttu muhtemelen siz daha takip ettiklerine bakıyorsunuz, ürkütücü ve aşırı rahatsız edici durumunuz. Tedavi olursanız hayatınızın ilerleyen dönemlerinde bir şansınız olur bu kafayla gidersiniz takıntılı ve yalnız biri olarak yaşar gidersiniz böyle konular açarak. Yani TEDAVİYE İHTİYACINIZ VAR.

Adam kötüydü boşandınız, hikaye bitti. Ne hikmetse sizinki bir türlü bitmiyor, adam hayatına girip çıktığınızı bile unuttu muhtemelen siz daha takip ettiklerine bakıyorsunuz, ürkütücü ve aşırı rahatsız edici durumunuz. Tedavi olursanız hayatınızın ilerleyen dönemlerinde bir şansınız olur bu kafayla gidersiniz takıntılı ve yalnız biri olarak yaşar gidersiniz böyle konular açarak. Yani TEDAVİYE İHTİYACINIZ VAR.
Hak etmediğim şeyler yaşadım. Bunları yaşayıp onun normal hayatına dönmesini kabullenemiyorum ben. Beni salak yerine koymasını kabullenemiyorum. İlaç kullanıyorum zaten bu bende geçmez herkes hayatına devam eder ben böyle giderim.

Hak etmediğim şeyler yaşadım. Bunları yaşayıp onun normal hayatına dönmesini kabullenemiyorum ben. Beni salak yerine koymasını kabullenemiyorum. İlaç kullanıyorum zaten bu bende geçmez herkes hayatına devam eder ben böyle giderim.
O halde kolaylıklar dilerim.
Bizim yazacak başka bir şeyimiz yok.

Sizde gününüzü gün edin, sizi alıkoyan nedir? En büyük intikam mutlu ve başarılı olup hiç takmamaktir. Sizin konulariniza denk geldigim için az çok biliyorum. Adam cinselliğin c'sinden bir haber, aile bağımlısı dingilin teki. Bu çok beğendiği kadınlar ona sumugunu atmaz, atsa bile iki güne kadar giderler. Bu saatten sonra önünüze bakıp başka aşklara yelken açacaksınız, zamanla daha iyiye gideceksiniz ama böyle sürekli stalklayarak olmaz.

Sizde gününüzü gün edin, sizi alıkoyan nedir? En büyük intikam mutlu ve başarılı olup hiç takmamaktir. Sizin konulariniza denk geldigim için az çok biliyorum. Adam cinselliğin c'sinden bir haber, aile bağımlısı dingilin teki. Bu çok beğendiği kadınlar ona sumugunu atmaz, atsa bile iki güne kadar giderler. Bu saatten sonra önünüze bakıp başka aşklara yelken açacaksınız, zamanla daha iyiye gideceksiniz ama böyle sürekli stalklayarak olmaz.
Teşekkür ederim. Öyle evet ama her şeyi o kadar güzel benim üzerime yıktılarki ben kendimi sürekli sorgular hale geldim. Hep eksik hissettim.

Teşekkür ederim. Öyle evet ama her şeyi o kadar güzel benim üzerime yıktılarki ben kendimi sürekli sorgular hale geldim. Hep eksik hissettim.
Artık öyle hissetmeyin, yeni hislere yer açmak icin cabalamaniz gerekiyor. Az önce yazdığınız mesajda sevgililik doneminde ayrıldığınızı ve başka bir kızla iliski yasadigini, sonra size döndüğünü ve kabul ettiginizi yazmissiniz. Her şey açık ve netmis aslında, olaylar bir anda olmuş gibi düşünüyorsunuz ve öyle aktariyorsunuz. Bu anlamda evlilikte yine eşiniz suçlu, sizse sevginizin kurbanı olmuşsunuz. Bu saatten sonra oturup suçlu bulmaya çalışmayın. Boşanmak kolay bir şey değil, yaşadığınız şeyler çok normal ama kendinizi artık bu adam hiç hirpalamayin. Çok kısa bir evlilik yaptınız, çocuğunuz yok, işiniz var. Sizi tanımayan bu kadar kadın aynı şeyi söylüyor, sizse gereksiz bir adam ve ailesinin laflarını takılıp kendinizi uzuyorsunuz.

sizi tanımadan mı evlenmişte namaz kılmanıza takılmış
geçmişi bırakın , geleceğe bakın
ne yapıyorsa yapsın
daha takip etmeyin

sizi tanımadan mı evlenmişte namaz kılmanıza takılmış
geçmişi bırakın , geleceğe bakın
ne yapıyorsa yapsın
daha takip etmeyin
O zamanlar kılıyordum sonradan yoğun çalışma derken kılamamaya başladım o yüzden sen böyle değildin değiştin farklı biri oldun demeye başladı. Takip etmemeye çalışıyorum, bazen oluyor işte..

Arkadaşın çocuklu versiyonuyum çocuktan dolayı günü gün etmeyi bırakın normal insan kadar rahat ne uyuyorum ne oturabiliyorum ben nasıl kafayi yemeyecegim ? 🙂O kadinlara gününü gün ettirip çocuğuna bakmıyor bir yaşına girecek yarın bir kez aramadı çocuğunu biz hangi aşka bakacağız 🙂

O zamanlar kılıyordum sonradan yoğun çalışma derken kılamamaya başladım o yüzden sen böyle değildin değiştin farklı biri oldun demeye başladı. Takip etmemeye çalışıyorum, bazen oluyor işte..
gerekirse yardım alın geçmişten kurtulun iyi bir gelecek için

Back
X