merhabalar,
uzun zamandır bilgilendirme yapamadım çünkü bu olayın üzerine o kadar çok şey yaşandı ki sizin de başınızı şişirmeyim dedim
Rusya'dan geldiğinde oturduk konuştuk içimde ne varsa yüzüne söyledim bağırdım çağırdım kızdım
açıklama olarak hiçbiriyle görüşmedim istediğin yemini ederim bunu yapmamın sebebi sadece "ego" dedi
haliyle de ayrıldık, aynı işyerinde olduğumuz için mecburen görüşüyoruz bunun kavgası çok büyüdü hemen hemen her gün ısrarla aynı şeyleri tartışıp durduk
en sonunda telefonunu karıştırdım, Rusya'dayken yakın bir arkadaşıyla yazışmış çocuk bununla dalga geçmiş afedersinz hani hiçbişey yapamıyor musun değiştin sen nasıl rusya'yı boş geçeceksin fln diye konuşmalardan özet şu evet bişey yaşamamış sadece içmeye gittiği gece bir kızla tanışmışlar müşteri ve bu, kız sonra bunu eve davet etmiş gitmemiş. arkadaşına da istesem yapardım bak götürürdüm kızı kendim gitmedm fln demiş...
yani sonuç olarak çok fazla abartılcak bişey yok kimseyle birşey yaşamadığına eminim ama o kızla tanışıp bira içmesi bile yeterli senin ne işin var barda dimi..
şimdi kendini bana affettircekmiş öyle takılıyor.. bende iş arıyorum iş yerinden ayrılıcam çok bunaldım onunla aynı yerde çalışmaktan