kandırılmış hissediyorum

bu nedir ya kazık yakından gelir diye bosuna dememişler cok üzüldüm
Evet yazik gunah. Dugun stresi ayri bu ailelerin sorunu ayri. Elinde olmayanlar bile verirken böyle bedavaya getirmis adam birde taki istiyo insan utanir onu soylerken. Damatda suc. Hayirdir baba derdim yani

benim ailem alcak bana takılanları canım nişanlıma takılanları da biz alırız madem e getirmişler olayı kısasa kısas yapıyolar ama benim ailem benim herşeyimi yaptı yani aldıkları takı parasıyla borcu kapatamazlar bile daha taksit ödicekler babam siz ugrasmayın ben öderim yavas yavas dedi
su an gözümde bildiğin aç gözlüler nerden ne koparırız derdindeler

bana kalsa evet konuyu kavgaya bile getirebilirim ama nişanlım durduruyo almaz o vs diyo ama bunun lafını eden adam o düğün günü gelir alır o takıları nasıl güvenicem ki ben

takılar yasal olarak gelinindir sen vermezsen alamaz eşin ne diyor bu duruma

bana kalsa evet konuyu kavgaya bile getirebilirim ama nişanlım durduruyo almaz o vs diyo ama bunun lafını eden adam o düğün günü gelir alır o takıları nasıl güvenicem ki ben
güvenmiyorsan yasal tedbir koydur kanun var hakkın senin o

bak başta farklı yazıyorsun şimdi farklı söylüyorsun. her şeyi biz yapıyoruz altınlarla borçlarımızı ödeyeceğiz dedin şimdi de ailem her şeyi yapıyor onlara vereceğim diyorsun. doğrusu nedir bu işin?

o zaman kusura bakmayın ama ne olurs aolsun şartlar eşit olur ya her ikitarafada verilmez yada ikisinede verilir. ama işin doğrusu size kalmasıdır.yasal hakkında sende kalmasını söyler. aileler yaptığını yapsın yapamadığı taktirde siz üstlenin borçları ama kimseye de altınları falan vremeyin. öyle ayrımcılık yapılmaz. herkesin ailesi kendinedir. evliliklerdeki en büyük sıkıntılarda böyle ayrımcılıkla başlar.

''ailem üstüne düşeni yapmak istedi bizde kabul ettik''
ve fazlasını yaptılar bütün beyaz esyalarımızı aldılar halısı perdesi çeyizi ve bizim cok cevremizde yok öyle düğüne gelcek cok insanımız yok yani

ama benim ailem gereğinde fazla yardımcı oldular bize ve ilkte hiç bişey söylenmedi babm bak dünür bizim adetimiz bu kız takılan kızda kalır dedi tm dendi o zamn söylenseydi madem bizde alırız diye bizde en azından ödemelerimizi ona göre ayarlardık

karşılık bekleyerek yapmadıklarına göre ailene de takıları vermen hiç mantıklı değil.

takıları neden kp alıyormuş bende anlayamadım sizin hakkınız değil mi?

Haksızlık yapıyorsunuz.
Madem sizin aileniz size takılanları alacak, o zaman Nişanlınızın ailesi de onlara geleni alacak.
Benim nişanımda, her 2 tarafta ki kurdele takılarını da ben aldım. Ve evimizin eşyalarını dizmiştik.

Benim ailem nişanım da destek olmuştu maddi anlamda, nişanlımın ailesinin tek kuruşu geçmemişti. Ama ben her 2 tarafa da vermedim.
Sende ya kendin al 2 tarafı da, ya da 2 tarafa da bırak altınları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…