Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

"Masumiyetiniz?" sizin için bu kadar önemli olmasaydı yine de pişman olacakmıydınız peki ????

Seni yargılamak kimsenin haddi diil , tercih meselesi...Ama zaten evli bir erkekle beraber olduğun an '' o kişiye gönderdiğin mesaj çok açık , ben değersizim , bana istediğin gibi davran, ben 2. kadın olmayı hak ediyorum'' demiş bulunmaktasın / bulundun. Şuan sadece ego yapıyorsun tercih edilmemek , aynı duyarlı davranışı bu adam sana ilk yaklaştığında veya daha sonra evli olduğunu öğrendiğinde hop birader diyip kapıyı gösterecektin burada verdiğin mesaj ise '' ben değerliyim'' ama sen napıyorsun ''ben değersizim''.

İnan bana hayat sadece tercihlerimizden ibaret ( ırk , din, anne-bana aile seçimlerimiz dışında fakat diğer her şey seçimlerimiz dahilinde yaşıyoruz).

Kaldık ki ilk zamanlar aşık diildin...Yine diyorum amacım seni incitmek diil, sadece''kabullen bu adam seni sevmemiş'' daha doğrusu kimseyi sevemez çünkü bu adamın kendine saygısı yok ! saygısı olsa hem pastam dursun hem karnım doysun şeklinde hayatına devam etmez.

Sana tavsiyem radikal kararlar alıp ; sana ulaşağı tüm iletişi araçlarını yok edip yoluna bakman...3 damla kanın peşinden gitme , masumiyet 3 damla kanda diil , düşüncelerin temiz olmasından ibarettir... Umarım hayat sana güzellikler sunar iyi geceler dilerim.

Yuh ya. Hem evli adamla birlikte oldun hem de masumiyetimi onda kaybettim diye dert mi yaniyorsun? Kendi isteginle sevişmişsin herifle. Ayrica ona masumiyetimi kaybettim degil bekaretimi kaybettim denir. Sen zaten evli ve cocuklu biriyle sevgili olarak masumiyetini coktan kaybetmissin. Taaa sevismeden once kaybetmissin yani. Boyle adamlar var ya senin gibi kadinlari ortada birakmakla cok da iyi yapiyorlar. Evli adamlardan uzak durmayi oyle ya da boyle ogreneceksiniz. Adam kandirdi, haberim yoktu, asik oldum, bosanacak sandim ayaklari yapmayin. Burda intikam almasi gereken bir kisi varsa o da adamin her seyden habersiz karisi ve cocuklaridir. Sana ne oluyor? Adam seni dış kapinin mandali yapmis hey gidi...

Ah be guzel kizim hemen nasil inanipta kendini teslim ettin. Ortalik kotu artik. Bu devirde akrabana bile guvenmeyeceksin. Esine soylesen ne degisir ki. Eside biliyordur adamin capkin oldugunu.

Konu sadece trajikomik .
Hiç üzülmedim sizin adınıza ve siz yatın kalkın " nasıl bir ah aldım ben " diye dua edin .
Kusura bakmayın fakat şu evli insanlarla ilişki yaşayanları hazmedemiyorum ben .
İnsanı aldatmak ve hakkına girmek bu kadar basit mi ya .
İlişkiyi yaşayan evli olacak karaktersiz başka
O ilişkiye bile bile lades yapıp dahil olan başka karaktersiz .
Birde şimdi bu ikililerinin savunucuları var .
Bahaneler mavi boncuk gibi ard arda diziliyor bu forumda .
Yok efendim kadın cinsel açlık yaşatırsa aldatılır
Yaşarsa aldatır
Yazık başka hiçbirşey değil
Koca bir yazık
Hrm gençliğinize hem girdiğiniz haklara çok yazık

Bir de kul hakkindan gunahtan bahsetmis. Yasadigi pismanligi anlatmak yerine kinini kusmus, intikam derdine düşmüş. Aksam aksam o kadar sinirlendim ki!

Kız yuksek lisans yapıyor tez diyor saçmalamayın ne küçüğü hepinizi cebinden çıkarır valla ben o yasta cocuk dogurdum ini 4 yıl yuksek lisans 2 yıl en az 24 yasında herşeyin farkında kız resmen garip başta öle bi anlatmış ki artık onu seviyo biliyorum beni sevmiyor Rus kadın için 40yıl düşünsem evli oldugunu tahmin etmezdim karısını sevmiyor eminsin yani ya evli hem tek gecelik iliskileri olmuş karışı tekgecelikse artık sen yardım al psikolojik yuva yıkanın yuvası olmaz zaten Yok anlamadan bilemezmisim kızım biz neler gördük evli oldugunu bilmeyip kandırılıp evli oldugunu öğrenince kendini affetmeyip neler yapanları sen evli adamla birlikte olmuşsun aşk sevgi bu degil bu bencillik adamda serefsiz zaten ama kesin psikolojik yardım almalısın yazdıkların mantıklıdeğil bence karısıda seni ifsa edip ailene yada millete söyleşin ay yazmıcam artık bide savunan Yok mu arkadaş kadın pişman degil ki hala bana bunu nasıl yapar diyo

Yaa niye yargilamiyormusum?bal gibi de yargiliyorum,o piti piti de oyun dışı kaldı diye diğer metres tu kaka!asıl Masumiyeti ayaklar altına alınmış bi haber karisi piyon!
Ooohhh ne güzel memleket karisini boşar metresini terk ederse belki sana kalır dimi?
Sen ne kadar masumsun öyle yaaa!arada o metres olmasa sen zaten ayrilacaktin dimi?

Ben kimsenin yuvasini yikmak derdinde dgldim hanim efendi.. Benim kimsenin canini yakmadim! Ne yaptiysam kendime yaptim
Karısı sizi öğrenseydi yuvası yıkılmayacak mıydı? Ayrıca Rus kızı ifşa edecem demişsiniz o da sizi ifşa etsin o zaman. Çünkü siz de evli adamla birlikte olmuşsunuz. Hiç kendinize bakmıyorsunuz. Belki o Rus’un da hisleri saftır(!)

Evli adamla birlikte olmasına pişman değil bidaha okuyun başka kadını seviyor fln fln yazmış beni bıraktı demis onlara pişman yani kadını bırakmasa pişman değil
gercekten komiksiniz. Madem yorum yapicaksiniz tüm yorumlarimi okuyup öyle yazin bence.

Ah be guzel kizim hemen nasil inanipta kendini teslim ettin. Ortalik kotu artik. Bu devirde akrabana bile guvenmeyeceksin. Esine soylesen ne degisir ki. Eside biliyordur adamin capkin oldugunu.
Herkezin beyni kalbi bahti baskalari gibi sansli olmuyor. Ogretmeni ne asik olan bir cocuk vardi gunlerce onun olumune uzulduk..pismanligi evet masumiyetinin gitmesiydi..kandirilmasiydi..o bpyle bir yol izledi bu cocuk da boyle bir yol izliyor..ben fark goremiyorum ikisi de caresiz..cunku..icim kan agliyor vallahii..

Bunca evli kadının arasında, ben evli adamla birlikte oldum, demen de ayrıca komik. İleride bir yuva kur, çocuk doğur ve biri "masumiyetini" bir tepside sunar gibi sunsun kocana... senin intikamın değil ama o kadıncağızın intikamı dilerim alınır

Hem bekaretinizi evliliğe saklıyorsunuz hem de evlenmeden üstelik evli adamla birlikte oluyorsunuz.
Artık olan olmuş hatalarınızı kabul edip önünüze bakın.
İntikam alırsanız ne elde edeceksiniz? Boşuna zaman kaybından başka bir şey değil.
Hiçbiri ile ilgilenmeyin yolunuza devam edin artık yapacak bir şey yok.

Hata yaptığını, keşke yapmasaydım dediği mesajları bar dikkat ederseniz .
Komilim senin bazı paylasimlarin gerçekten hoşuma gidiyor arkadaşım ve inan bende dünyaya at gozlukleriyle bakan biri diilim ama hatun hiçte masum diil bence
İstersen karısıyla bi empati yap ve haberin varmış gibi sana hiç masum geliyor mu?
Haberi olmasa evliliginden ok de...

Bana dilediginiz tüm kötülükleri bende size dilerim. Dikkat edin basiniza gelmesin!

Masumiyet derken. Evli adamla yatıyorsun bir de beni aldattı diye ağlıyor musun? Benim masumiyet anlayışımla seninki pek uymuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…