- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Yahu adamın karısına karşı en ufak bi vicdan azabınız yok, hala bekaretimde bekaretim diyorsunuz. Neyini yargılamayacaklar?Insanlari yargilamak sadece ALLAHA mahsustur. Madem benim günahimla ilgili tespitler yapiyorsunuz bu sözüde biliyorsunuzdur heralde. Ayriyetten olmiyan uydurdugunuz seylerle beni sucliyamassiniz
Hâlâ intikam demesi yok muHanimlar konu sahibi yuhlanmak icin konu acmamis..yaptigi cok yanlis evet...ego tatmini yapipta herseyi dahada kötü yapmayalim..olmasaydi iyiydi ama olan olmuş artik...neler duydum yasadim su hayatta...kim ne yaparsa kendine yapar bu kizda aslinda kendisine kötülük yapmiş...insallah toparlanirda birdaha bu hatayi yapmaz..ileriki zamanlardada kendi cocuklari olunca daha akilli ve Hak yolunda olarak yetiştirir..onlarda yanliş yapmaz
O pislikle evli olan kadın Allah ona yardm etsinüçünüzden de ayrı ayrı tiksindim, diyeceklerim bu kadar.
Evet tüm kk sözleştik, haydi hanımlar kendimizi tatmin edelim dedik ediyoruz :) yahu şu yorumlara bir bak. Cahilliğin ve bencilliğin yüzünden geldiğin noktaya bir bak. Adam çorunu çocuğunu karısını terk edip sana gelse bir gram vicdan azabı çeker miydin? Hem kim bilir belki de karaktersiz karısının elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyordur. Şarkısı bile var, evliye meyil verme eve gider unuturBunun tersini söyliyenmi var? Siz kendinizi böylemi tatmin ediyorsunuz?
+108532674299312Sen git evli adamla sevgili ol, adamın şimdiki sevgilisini de "evli adamla sevgili" diye ifşa etme planları yap.
Yüzsüzlükte kaçıncı seviye?
Beni ve buradaki herkesi sustursaniz ne olacak ki... Birazcık vicdanının varsa o susucak mi... Gerçi var olduğunu sanmıyorum,zira olsaydı hala sütten çıkmış ak kasik misali intikam planları yapmazdiniz ...Insanlari yargilamak sadece ALLAHA mahsustur. Madem benim günahimla ilgili tespitler yapiyorsunuz bu sözüde biliyorsunuzdur heralde. Ayriyetten olmiyan uydurdugunuz seylerle beni sucliyamassiniz
Evli bir adamla beraber olmayı mazur görecek bir cümle mi kurdum hanımefendi? Ben içinde bulunduğu ruh haline üzüldüğüm için öneride bulundum.. Hem Evli olduğunu bildiğini nereden biliyorsunuz? Belki kandırıldı? Yaşanmıyor mu böyle şeyler ?Adam evli ve bilerek baslamis simdide adam karisini ve bu sevgilisini baskasiyla aldatmis. Olan karisina olmus. Evli bir adamla ne isi varmis
Sana ne? Sanamı sorucamBakın ben de desteklemedim fakat bunu söylemenin dili bu değil... Ne gerek var küfüre?.. Bu forum bu şekilde kullanılmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?