Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Sen evli bir adamla neden cinsel birliktelik yaşadığını sor önce kendine bence yuva yıkanın yuvası olur mu sanıyorsun yaşın kaç bilmiyorum ama gercekten yazık

Bana diledigin dilekleri bende sana diliyorum ve daha ileri gidip bu konuma düsersen eger beni hatirla derim..
Bebeğim ben ucuzluk yapanlar için dileklerimi diledim ayrıca bu konuma da düşmem beynim var Allahima bin şükür

İfsa edeceginiz kız da sizden farksızmış ben fark göremedim tek fark bakireymisiniz.
Ne bekliyordunuz evliyken karısını boşayıp sizinle mi olsaydı.
Bile bile ladese girmişssiniz.
Ava giderken avlanmıssınız denir buna.

Yuva yikanin yuvasi olmaz. Siz de bile bile evli bir adamla birlikte olmussunuz. Kimse kafaniza silah dayamadigina gore, bu birliktelik isteyerek olmus. Adamin da evli oldugunu biliyorsunuz ve sizinle bir gelecegi olmayacagi belliymis. Karisini sizin icin bosamasini beklediniz herhalde? Bosasa da mutlu olabilecek miydiniz?
Simdi, adamin karisina yaptigini baska bir kadin da size yapmis. Ilahi adalet... Ancak bu ucgende en masum gunahsiz kisi adamin esi. Siz, adam ve adamin su anki sevgilisi, hepiniz de ayni derece de suclusunuz, ahlak vicdan denilen degerlerinizi yitirmissiniz. Oyle olmasaydi adamin cocugu oldugu ayni sey basiniza gelince akliniza gelmezdi.
Kul hakki demissiniz de, siz kimin hakkina girdiniz once onun bir vicdan muhasebesini yapin.
Masumiyeti kaybetmek demissiniz de evli bir adamla gorusmeye devam ettiginiz gun masumiyetinizi kaybetmissiniz zaten. Adam evli oldugunu saklamamis ki. Ogrendikten sonra bile bile devam etmissiniz.
Insanlar neden sadece kendi baslarina gelince adalet, hak, hukuktan bahseder ki; oysa ayni seyi siz de karisina yapiyordunuz. Adam sizi aldatmasaydi siz aynen devam edecektiniz bu carpik iliskiye. Hic de yuzunuz kizarmadan ustelik. Karisini aldatinca problem yok da, siz aldatilinca mi problem oldu?
Oturup intikam mi alayim diye dusuneceginize, yaptiginiz hatalari dusunun. Adamin karisina ve cocuguna uzuldum.

İlahi adalet diyorum.. Sen karısının canıni yaktın başka bir kadın da senin canını yaktı...
Alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste...

Valla arkadasim ben olsam ; benim dalimi kurutanin agacini yerinden sokerdim ! Sen anla yani ..

Ya birde hep tek gecelik ilişkiler yaşadıklarım demiş
Adam karısınıda mi tek gecelik ilişki sayiyor orayi anlayamadım bir türlü
yoksa açık açık evliyim ve asla bosanmam diger kızlar tek gecelik mi dedi

Sok sok oldum tez dediğine göre yuksek lisans yapıyorsun ben tam sok size bişey diyeceğim hani siz seviyorsunuz ya evli adam birlikte olabilirsiniz belki Rus da seviyordur oda masumiyetini kaybetmiştir niye o acıdan bakmıyorsun ikinizde masumsunuz o zaman belki o kadın evli oldugunu bile bilmiyordur ikinizde masumsunuz hikayenin suçlusu karısı ve cocukları intikamıda ayırarark yapın mumkunse kendiniz gibi birini bulun ilerde masum oglanalrın basını yakmayın o adamda insallah Allah ımdan bulur

Bu konu misafir misafiri sevmezmis gibi olmuş eee evli adamla birlikte ol benle evlenir diye( adına masumiyet bozmak koy, her tarafiniz şeytan olmuş) sonra da beni başkasıyla aldattı ,kullandı attı de ... Garip çok garip... Rabbim akıl fikir versin... Çocuklarının üstüne yemin etmiş bı de ilişki için...

Allah yardımcın olsun diyerek söze başlamak istedim . Senin hatan,senin yanlışın,senin günahın biz seni bu konuda yargılayamayız. Üzüldüm keşke dönüşü olmayan bir yola girmeseydiniz. Şuan yaşınız kaç bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda buna çok takılacagınızı düşünüyorum. Her neyse intikam almayı bir kenara bırakın .kimsenin evliligine zarar vermeyin . Biten bitmiş olan olmuş . Bi söz vardır olanada ölenede çagre yoktur diye. Hayatına yeniden baslaman dilegiyle. Herşey gönlünce olsun..

Amannn gercekten artik su akil verenleri yada yorum da bulunanlari gorunce sinir oluyorum yaaa..tmm yanlis yapmis hemde cokkk yasi zannedrsem kucuk akil vereceginiz yere oyice dibe nasil vursak onun derdindesnz..yasanmisliklarinzn intikamini bpyle cikiyorsnz bence sanki hic sahit olmadiniz boyle seylere oluyorrr bu kucucuk kizlar kaniyor kandiriliyor baxilari para karsiligin dada yapiyor lar.iste...uzuluyorum nen o gencecik cocuklara..

Yorumun icin cok tsk ederim. Yadirgamadan cevapladigin icin
Biz insanların en iyi yaptığı şeydir yargılamak .
Senin tercihin senin hayatın senin özelin .. ki zaten pişman olmuşsun. Hiç birşey tek taraflı değildir aşık olmuşsan kendi kendine olmadın ya . Ben her zaman hatayı önce erkekte bulurum . .yihuuu

Bence yemini yerine getir ara karisini anlat herseyi belki dünyası başına yıkılacak ama hepinizden tek celsede kurtulacak hiç olmazssa!
Ara ve deki kocanın koynuna girdim sonrada Allah belami verdi bende boynuz yedim!

Ya cok tsk ederim. Keske geri dönüsü olsa. Bunlari yasamaktansa inanin ölmeyi tercih ederdim.. Sizinde hersey gönlünüzce olsun

Siz yanlis anlamak istediniz heralde. Konu evlenicektik ortada kaldim konusu dgl.
Doğal olarak evli adamla zaten evlenemezsin .

Karısının ve çocuklarının hakkına girmişsin en başta bunu bi düşün

Masumiyet de masumiyet, altı üstü sevişmişsin, bunca derde düşüp kendini deşmeye kalkacaktın tutsaydın şeyini. Kanmasaydın. Seks bu derece önemli değil, psikolojik destek al ve bu durumu aş. Adam yakalanmaktan tırsıyor olsa senin erişebildiğin mecralara herkesin erişebileceğini bilerek öpüşmeli elleşmeli videolar resimler atmaz. Tuzu kuru demek ki. Ayrıyetten Çok mu zengindi de kandın? Alen delon muydu da masumiyetini verdin? Git düzgünce birileriyle Seviş ve kendine gel, hormonların sana oyun oynuyor bence. Bu defa bekar ve etrafından bi tip seç. Masumiyet öyle verilir şey olsa erkeklerin melaikeye Evrilmesi lazım.
Kendine başka uğraş bul kısacası ve dosdoğru bi terapiste git. Cinsellik iğrenç, ayıp, pislik bir şey değil. Karpuz gibi tek sefer düşünce patlamaz. Senelerle olgunlaşır. Düzgün adamlarla birlikte hoşlaşır.
Evli adamla seviş, sana ilgi duymuyor diye git karısına “seninki Rus düdüklüyü” diye şikayet etmeye kalk. Aklın tutulmuş

Olan olmuş artik..Allaha havale edin...sizde kendinizi toparlamaya calisin ..buda size hayat dersi olsun ...üzüldüm durumunuza...öyle bir zamanda yaşiyoruzki artik herseyi kötü düsünür olduk...sizde öyle yapin daha kazancli cikarsiniz...bu dünyada aşk meşk yok..yalan dünyadan ne beklenirki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…