Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Anlamadim ki sen nasil madur olan tarafsin? Evlenecegim erkege sakliyordum kendimi demissin ama evlenmeden birlikte olmussun. E simdi sen nefsine hakim olamadin diye kimi suclayalim? Adam sana ne nisan takmis ne su tarihte evlenicez demis. Ustelik evliymis. Hele bu detayi bile bile birlikte olduysaniz, kendinizden baska suclayacak kimseniz yok demektir. Adamin ne mal oldugu daha evliyken sizinle birlikte oldugunda belliymis.

İfşa etmekle, intikamla uğraşmayın. Konuyu kendi içinizde kapatıp yola devam etmeye çalışın. Olan olmuş. Bir daha evli bir erkekle ilişki yaşamak gibi bir hataya düşmeyin bu size ders olsun. Yaptığınız çok yanlış. Adamı da, sevgilisini de, eşini de, artık varsa diğer sevgililerini de stalklamayın. Hayatınızdan çıkarın tamamen. Bu noktadan sonra yapabileceğiniz en doğru şey bu olur. Ayrıca adam eşini aldatıyor tabii ki sizi de aldatacak. Kendisine güvenip evlenen, bir ömür birlikte olma hayalleri kuran kadını aldatan adam size neler yapmaz.

Bence kaybettiğiniz bir şey yok ortada, kendinizi toparlayın ve hayata devam edin.

Tekrarliyorum baskasiyla oldu diye intikam alma derdinde degilim. Cehenneme kadar yolu var. Beni yalanlariyla kandirip bu hale düsürdü, bakiretimi aldi. Yoksa aldatmis baskasina gitmis bunlar konu dgl.
Bakiret ne önce onu açıklaması daha neyi verdiğini bilmiyorsun sen. Evli adam seninle karısını aldatmış burada üzülmemiş gereken tek kişi karisi. Kirli tencere kirli kapağını bulmuş sizin ilişkinizin özeti bu.

gercekten komiksiniz. Madem yorum yapicaksiniz tüm yorumlarimi okuyup öyle yazin bence.
Okudum merak etme hayretler içinde hemde niyeyse Şen'de aldatılınca aklın basına gelmiş ağladım üzüldüm yalvardım tezime 2gün vardı yazmıssın yani karısını bosasa seni alsa mutlusun ya sen psikoloğa git bence neyine pişmansın hiçdeğilsin adamın mutlu olmasın hazmedemiyorsun karısına söyleyeyim kadını ifşa edeyim çart curt yap da sen ifşa olursan ne olcak be gülüm pişman değilsin ne kadarda pişmanım desen sonradan buradakiler saldırdı diye değilsin iste boşansa sana gelse hem tek geceler kahramanı hem evli adam sen mutlu olacaktın sonra buraya eşim beni aldattı yazacaktın bence sen komiksin hemde çok

Günahimi aliyorsunuz dvm edin böylece benden daha iyi bir insan olursunuz.

Başlıktan kendimi alıp bir türlü yazdığınızı okuyamadım. Şunu deyip hemencecik gidiyorum.

'Kandırılmış ve hayatı mahvolmuş birisi intikamını alsın mı ? '

Kendi kendinize bir filim kurgusu yapmissiniz. Kendinizi bu sekilde tatmin ediyorsaniz dvm edin.

Günahimi aliyorsunuz dvm edin böylece benden daha iyi bir insan olursunuz.
Sizin gunahinizi tüm kk toplansa alamaz çok büyük ... Onun için iyilik olcutum olamazsınız... Evli bir adamla olup bı de buraya yazarsanız yorumlara katlanacaksiniz... O zaman yazmayaydiniz...

İçim temiz benim kötü düşünemem ki Karısına zaten çok üzüldüm.inşalla öğrenir boşar o erkek misvettesini . Konu sahibini haklı bulmuyorum ama zaten ilerde daha çok pişman olucak şimdiden moralini bozmayayım .
Hadi diğer konulara bakalım gıybet yapalım azıcık

Bana dilediginiz tüm kötülükleri bende size dilerim. Dikkat edin basiniza gelmesin!
Aaaaaaa bu kötülük doğru! Yani sizin o kadına yaptığınız şey, sizin de söylediğiniz gibi, kötülük. Bakın daha başınıza bile gelmeden anladınız. Niye kızdınız belki masum bir hanım kızımız ileride kocanıza çok aşık olur

Sizin gunahinizi tüm kk toplansa alamaz çok büyük ... Onun için iyilik olcutum olamazsınız... Evli bir adamla olup bı de buraya yazarsanız yorumlara katlanacaksiniz... O zaman yazmayaydiniz...
Insanlari yargilamak sadece ALLAHA mahsustur. Madem benim günahimla ilgili tespitler yapiyorsunuz bu sözüde biliyorsunuzdur heralde. Ayriyetten olmiyan uydurdugunuz seylerle beni sucliyamassiniz

S Selenax1 Size sadece şunu söylemek istiyorum:
Bu adamı hayatınızdan tamamen çıkarın. Burda intikam alması gereken biri varsa o da karısıdır.Çünkü sizde böyle bir hak göremiyorum.Size düşense bu acı tecrübeden ders almanız ve usulca uzaklaşmanızdır.

evli adamla görüşüyor diye ifşa edeceksin ama sen ne yaptın pardon adam bekar mıydı senden masumiyetini alırken sen evli olduğunu bile bile bunu yaptın gelecek hayali kurdun eşini bırakıp seninle olmasını istedin o kızdan farkın yok maalesef kul hakkını bu kadar düşünüyorsun bunları yaparken o adamın eşinin hakkını kimse düşünmedi anca kendi canınız yanınca bilirsiniz böyle tipler

Bunun tersini söyliyenmi var? Siz kendinizi böylemi tatmin ediyorsunuz?

Benim merak ettiğim bir konu var. Aldatmanin (zinanin) zaman aşımı 5 yıl. Kadın kocasına aldattığı için dava açsa aldatan 3. Kişiye Tanzimat davası açmak istese (bu arkadaşlar birbirini ifsa etseler kadın bunları ogrense) hangisine dava açar. Ayrıldığı metrese mi yoksa yeni metrese.

Adam evli ve bilerek baslamis simdide adam karisini ve bu sevgilisini baskasiyla aldatmis. Olan karisina olmus. Evli bir adamla ne isi varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…