• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Insanlari yargilamak sadece ALLAHA mahsustur. Madem benim günahimla ilgili tespitler yapiyorsunuz bu sözüde biliyorsunuzdur heralde. Ayriyetten olmiyan uydurdugunuz seylerle beni sucliyamassiniz
Yahu adamın karısına karşı en ufak bi vicdan azabınız yok, hala bekaretimde bekaretim diyorsunuz. Neyini yargılamayacaklar?
O çocuklara karşı bi vicdan azabı duyun en azından.
Sizinle evlenemeyeceğine göre, evlense bir yuvayı yıkacağınızı bile bile ( iki ucu b.klu değnek) hala kendinizin rahatını düşünüyorsunuz.

Ben kınamıyorum, çünkü sizin düştüğünüz durumdan çok, sizin kalbinize sahip olmayı gerçekten istemem.

Kıyamam sana ya bir metresin metresi kıskanma vakası daha :) ya benim kocam da beni aldattigi evli kadin beni kıskanmıyor du kocam başka kızı beğenip onunla görüşecem deyince onu kıskanıyordu walla başımıza ne zaman taş yağacak merakla bekliyorum. .sana geçmiş olsun güzelim bekaretini evli adamla niye bozarsiniz ki akıl var mantık var biz şimdi sana ne diyim nasıl bir cevap istiyorsun ki anlamadım

Kıyamam sana ya bir metresin metresi kıskanma vakası daha :) ya benim kocam da beni aldattigi evli kadin beni kıskanmıyor du kocam başka kızı beğenip onunla görüşecem deyince onu kıskanıyordu walla başımıza ne zaman taş yağacak merakla bekliyorum. .sana geçmiş olsun güzelim bekaretini evli adamla niye bozarsiniz ki akıl var mantık var biz şimdi sana ne diyim nasıl bir cevap istiyorsun ki anlamadım

Hanimlar konu sahibi yuhlanmak icin konu acmamis..yaptigi cok yanlis evet...ego tatmini yapipta herseyi dahada kötü yapmayalim..olmasaydi iyiydi ama olan olmuş artik...neler duydum yasadim su hayatta...kim ne yaparsa kendine yapar bu kizda aslinda kendisine kötülük yapmiş...insallah toparlanirda birdaha bu hatayi yapmaz..ileriki zamanlardada kendi cocuklari olunca daha akilli ve Hak yolunda olarak yetiştirir..onlarda yanliş yapmaz

Ha ayrıca konu duyulursa adamın karısının da sizden intikam alma ihtimalini de unutma o da insan ve kanuni hak onun elinde ayrıca ortada çocuklar varmış bilemiyorum yani artikk

Seninki kuyruk acısı sadece evet kullanıldın kenara atıldın bal gibi biliyorsun. Önce bunu yedir kendine bi.

İntikam alması gereken sen misin yoksa "adam"ın eşi mi sence?

Söyle söyle kadına. İnşallah sanada tazminat açar. Evli barklı adamla yatıp masumiyetimi kaybettim diye ne kendını kaybedıyorsun? Masumiyet değil o elin adamının 2 dakkalık zevkiydi sadece!!! Üstelik çocukları varmış adamın pesss dıyorum asıl masum olan onlar!! Ayy sinir katsayım tavan yaptı resmen, pişkinlik başka hiç birşey değil. :duduk:

Hanimlar konu sahibi yuhlanmak icin konu acmamis..yaptigi cok yanlis evet...ego tatmini yapipta herseyi dahada kötü yapmayalim..olmasaydi iyiydi ama olan olmuş artik...neler duydum yasadim su hayatta...kim ne yaparsa kendine yapar bu kizda aslinda kendisine kötülük yapmiş...insallah toparlanirda birdaha bu hatayi yapmaz..ileriki zamanlardada kendi cocuklari olunca daha akilli ve Hak yolunda olarak yetiştirir..onlarda yanliş yapmaz
Hâlâ intikam demesi yok mu
Kime gore intikam neye gore?
Yiyeceğin kazığı yemişsin zaten
Perde kapanmış oyun bitmiş.
Sonu başından belli olan birşey bu
Ne bekliyodu ki yani ne?

Hayır bide kandırılmış diye başlık atmış sanırsınız adam bekarım demiş gayet sadık davranmış herşey olması gerektiği gibi yaşanmış da son dk herşey ortaya dökülmüş bu masum hanım kızımızın da hayalleri suya düşmüş kötü kalpli bi insansınız yaptığınız şeyin vicdan azabını çekmiyor, başkalarını rezil etmeye kalkıyorsunuz olay duyulunca eşi Rus tan önce sizi bulur hesap sorar aman eşim seni kandırmış demez onu da bilin de Bide eski sevgilimin karısı hesap sordu ne yapmalıyım diye konu açmayın

Bunun tersini söyliyenmi var? Siz kendinizi böylemi tatmin ediyorsunuz?
Evet tüm kk sözleştik, haydi hanımlar kendimizi tatmin edelim dedik ediyoruz :) yahu şu yorumlara bir bak. Cahilliğin ve bencilliğin yüzünden geldiğin noktaya bir bak. Adam çorunu çocuğunu karısını terk edip sana gelse bir gram vicdan azabı çeker miydin? Hem kim bilir belki de karaktersiz karısının elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyordur. Şarkısı bile var, evliye meyil verme eve gider unutur

Tencere dibin kara seninki benden kara. Eşini sizinle aldatan,sizi de başkasıyla aldatır. Kullanılmak nerde burda ? İsteyip,rızanızla birlikte olmuşsunuz.

Şimdi siz burada rus kadınını
Türk kadınlarına şikayet ederek
Size destek olmalarınımı bekliyorsunuz :KK45:

İlk paragrafı okurken sizin için üzüldüm , masumiyetin falan cinsellikle alakası olmadığını söyleyecektim ki ikinci paragrafı okudum ay ben şok

Insanlari yargilamak sadece ALLAHA mahsustur. Madem benim günahimla ilgili tespitler yapiyorsunuz bu sözüde biliyorsunuzdur heralde. Ayriyetten olmiyan uydurdugunuz seylerle beni sucliyamassiniz
Beni ve buradaki herkesi sustursaniz ne olacak ki... Birazcık vicdanının varsa o susucak mi... Gerçi var olduğunu sanmıyorum,zira olsaydı hala sütten çıkmış ak kasik misali intikam planları yapmazdiniz ...

Adam evli ve bilerek baslamis simdide adam karisini ve bu sevgilisini baskasiyla aldatmis. Olan karisina olmus. Evli bir adamla ne isi varmis
Evli bir adamla beraber olmayı mazur görecek bir cümle mi kurdum hanımefendi? Ben içinde bulunduğu ruh haline üzüldüğüm için öneride bulundum.. Hem Evli olduğunu bildiğini nereden biliyorsunuz? Belki kandırıldı? Yaşanmıyor mu böyle şeyler ?

Back
X