- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Siz hic hayatinizda gercekten asik oldunuzmu? Akil mantiginiz calismicak kadar. Kendinizi unutup onu hep düsünücek kadar. Ben gercekten cok asik oldum. Istediginiz kadar yadirgayin. Ben sizin söylediginiz gibi birisi dglm ve size sadece Allah büyük diyorum.
Ne bekliyordun ki? Adam karisini bosayip senle mi evlenecekti.? Muhtemelen boyle bir beklenti icindeymissin ki kandirdi diyorsun. E sen de karisini kandirmasina müsade ettin?? Eden bulur güzelim su hayattaBüyük hata yaptigimi biliyorum zaten ama bu onun yaptigini dogrularmi. Beni kandirip bu sekilde davranmasini dogrumu kilar?
Xhjwjxjws siz hiç aşık rere ro ro.Siz hic hayatinizda gercekten asik oldunuzmu? Akil mantiginiz calismicak kadar. Kendinizi unutup onu hep düsünücek kadar. Ben gercekten cok asik oldum. Istediginiz kadar yadirgayin. Ben sizin söylediginiz gibi birisi dglm ve size sadece Allah büyük diyorum.
Vay be adam sütten cikma ak kasik benim tüm kötülügü yapan. Ben gecmisle ilgili sizden yorum istemedim. Sadece bu durumla ilgili. Adam hic birsey olmamis gibi mutlu mesud hayatina dvmmi etsin? Inanin ben yeterince izdirabimi cekiyorum!
Siz hic hayatinizda gercekten asik oldunuzmu? Akil mantiginiz calismicak kadar. Kendinizi unutup onu hep düsünücek kadar. Ben gercekten cok asik oldum. Istediginiz kadar yadirgayin. Ben sizin söylediginiz gibi birisi dglm ve size sadece Allah büyük diyorum.
Beni aldatti diye konu dgl, sadece beni o konuda kandirarak en degerli seyimi aldi diye. Yoksa evet herseyi hak ettimEvli adamla siz birlikte olunca sıkıntı yok ama başkası girince hayatına eşi geldi aklınıza öyle mi????
Nasıl kimsenin canını yakmadın ya?! Karısının canı yanmadı mı sanıyorsun?! Hiçbir şey yazmayayım dedim ama tutamıyorum kendimi! Sen masumiyetimi(!)kaybettim, ilk ona verdim vs. diyorsun da onun karısı o adamla evlenip ona verdi o masumiyeti. Bir çekin şu iğrenç ellerinizi evli adamlardan!Ben kimsenin yuvasini yikmak derdinde dgldim hanim efendi.. Benim kimsenin canini yakmadim! Ne yaptiysam kendime yaptim
Beni aldatti diye konu dgl, sadece beni o konuda kandirarak en degerli seyimi aldi diye. Yoksa evet herseyi hak ettim
Shhdjwhdw onu bunu bilmem Selena adam seni de Rusu da çatır çatır yemiş bitirmiş.Beni aldatti diye konu dgl, sadece beni o konuda kandirarak en degerli seyimi aldi diye. Yoksa evet herseyi hak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?