Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

ben de bu kadar yüzsüzlüğe pes diyorum.

Büyük hata yaptigimi biliyorum zaten ama bu onun yaptigini dogrularmi. Beni kandirip bu sekilde davranmasini dogrumu kilar?
Ne bekliyordun ki? Adam karisini bosayip senle mi evlenecekti.? Muhtemelen boyle bir beklenti icindeymissin ki kandirdi diyorsun. E sen de karisini kandirmasina müsade ettin?? Eden bulur güzelim su hayatta

Ya bi de gunahtan kul hakkindan bahsediyorsun
Pess
Kul hakki bu kadar umrundu da o kadincagiza niye yaptin bunu

Xhjwjxjws siz hiç aşık rere ro ro.
He annem

Adam sütten çıkma ak kaşık değil, adam dahi değil. Bilakis b*kun ta kendisi. Ama size karşı değil, karısına karşı...

Size karşı gayet dürüst bence. Evli olduğunu saklamamış. Biraz önce de dediğim gibi, karımı bile aldatıyorum, seni mi aldatmayacağım demiş açık açık. Siz de kabul etmiş ve birlikte olmuşsunuz....

Kaybettiğiniz şey masumiyet değil, bekaret de değil, çok basit bir zar parçası...

Ama karısı ve çocukları çok daha fazla şey kaybetmiştir siz ve sizin gibiler yüzünden...

Valla kusura bakma boyle bir rezillik i herkes elestiriyor diye Allah buyuk felan diyorsunuz, siz nasil birisiniz.

Adam size aşk dizeleri sıralarken evli olduğunu hiç aklınıza getirmediniz mi ?
Köylü kurnazlığı yapıp sırf size mecbur kalsın diye adama “en büyük masumiyetinizi”(nasıl bir şey ise artık) sunarken evli olduğunu düşünemediniz mi ?
Ama çok aşık old....
Tamam tamam bir bardak soğuk su

Evli adamla siz birlikte olunca sıkıntı yok ama başkası girince hayatına eşi geldi aklınıza öyle mi????
Beni aldatti diye konu dgl, sadece beni o konuda kandirarak en degerli seyimi aldi diye. Yoksa evet herseyi hak ettim

Başlıkta bahsettiğiniz "kandırılmış" kişi adamın eşi ise evet hepinizden intikam alsa keşke...
Her şeyi geçtim diğer kadını ifşa etmek kul hakkına girer mi diye sorarken gerçekten samimi misiniz?Hayır evli ve çocuklu biriyle birlikte olmanızın yanında masum kalır bile.

Ben kimsenin yuvasini yikmak derdinde dgldim hanim efendi.. Benim kimsenin canini yakmadim! Ne yaptiysam kendime yaptim
Nasıl kimsenin canını yakmadın ya?! Karısının canı yanmadı mı sanıyorsun?! Hiçbir şey yazmayayım dedim ama tutamıyorum kendimi! Sen masumiyetimi(!)kaybettim, ilk ona verdim vs. diyorsun da onun karısı o adamla evlenip ona verdi o masumiyeti. Bir çekin şu iğrenç ellerinizi evli adamlardan!

Beni aldatti diye konu dgl, sadece beni o konuda kandirarak en degerli seyimi aldi diye. Yoksa evet herseyi hak ettim

Madem bunun farkindasiniz cekin gidin, o adamla iletisiminizi kesin, bekar biriyle bir iliskiye baslarsiniz bir gun, sifirdan baslarsiniz herseye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…