Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Yorumun icin cok tsk ederim. Yadirgamadan cevapladigin icin

Tencere dibin kara , seninki benden kara durumu.Şu bekarete de masumiyet denmiyor mu ayar oluyorum evli kadınların hiç biri masum değil buna göre töbe töbe. Düpedüz saçmalık !!!

iyi guzel konunu israrla anladikta sana yapilirken kötü,intikam alayim mi diyorsunda; karisini senle aldatirken senden kim intikam alsin.Oyle ya esinin masumiyetini,güvenini de almis gitmis bir Adam.Kadinlar böyle olursa,erkeklerin bir cok seyi yapmasi cok normal.Prim vermeyin soyle adamlara.....sonra kendilerini bir sey zannediyorlar.

Şunu da ekliyim içimde kalmasın.

Bu işlere bulaşan erkeklerin evliliğimde çok mutsuzum,karım dırdırcı,beni hiç anlamıyor,boşanıcam ama bırakmıyor yalanıyla,bu işlere bulaşan kadınların ben aslında hiç istemedim, sevdiğim halde hep kaçtım,sürekli peşimden koştu,beni bırakmadı,sonra aşık olmuşum kopamadım yalanı birbiriyle yarışır.

Tren yapmışsınız tren.O onla,öbürü öbürüyle,beriki kimbilir kimle..

Iyi olmus size kendimi tutamadim k bakmayin evli ve cocuklari var hic utanmadan masumiyetim demissiniz.masumiyetiniz mi kalmis birlikte olmadan once gitmis zaten. hersey iki bacak arasinda degil.bu senaryodaki en masum kisiler karisi ve cocuklari.

Siz evli olduğunu bilmiyor muydunuz ? Eger zamanında bilerek birlikte olduysanız bir mağduriyetiniz yok bence.

Ha hayy
Evli biriyle oluyor diye deşifre mi etsem demissiniz pardon cicim sen önce kendini deşifre etmiş bulunuyorsun
Yazık bir de kul hakkı günah demeyin kirletmeyin bizim güzel duygularımızı

Allah ıslah etsin
Aşk masumiyet böyle şeyler değil
Inşallah gerçek aşkı yaşarsınız da bu yaşadıginızın ne denli kötü bir tecrübe olduğunu anlarsınız

Demek inkilisçe de biliyorsunuz küçük hanım , o halde "Karma is a bitch" diyip esenlikler diliyorum size.

Ya cok tsk ederim yorumunuz ve beni anliyabildiginiz icin. Inanin etrafimdakilerine icimdekini anlatamiyorum. Zaman gectikce unuturum diye diliyorum ama hic birsey gecmiyor. Kendimi kac defa öldürmeyi bile düsündüm okadar dayanilmazki okadar canimi yaktiki. Ben zaten eski ben dglm inanin icimdeki huzur, mutlulugum, gülüsüm hersey gitti. Basima geldi ne yapim cekmeyede raziyim ama bu caninin acimasi öyle böyle birsey dgl, gecmiyor

Rusyadaki adamdan hayır mi gelir
Onu geçtim eşine anlattın eşi dönüp demez mi sen kimsin necisin diye ? Adamdan intikam alacaksın diye eşinin ne suçu var olan sana olur bence ...

Adamin evli oldugunu bilmeyip birlikte oldugunu zannettim konundan "Ay masumiyetimi verdim ona" fln deyince.

Evliyim ama masumiyetimi kaybetmemisim demek hala saf saf evli oldugunu bilmiyodur canim boyle konusuyorsa diyorum :).

Evli adamla birlikte olup bi kizlik zarini korusan masumiyetin yerindeydi he mi?
Vay be ne zihniyetler var

ayrıca yalan yaa: tez yazan biri bu kadar yazım hatası yapamaz. ühüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…