Yorumun icin cok tsk ederim. Yadirgamadan cevapladigin icinValla canım Allah’ından bulsun de yeter .he eğer kendini de işin içine karıştırmayı göze alıyorsan eşine söyle .hem benimle hem başkasıyla beraberdi diye . O değilde bu nasıl evli istediği gibi at koşturmuş
En değerli şeyimi verdim ki ben ama.Komiklik icin baska foruma ltf. Istedigin kadar alay et. Gülme komsuna gelir basina
siz de akil var mi
En değerli şeyimi verdim ki ben ama.
Karma is not here! Thats not karma thats my own fucking mistake!!!! Anlamiyorsunuz heralde konu beni aldattigi yada evlenicektik fln dgl istedigi pisligi yapsin beni ilgilendirmiyor sadece ve sadece bana yalanlari söyliyerek en degerli seyimi aldi!! Sadece bu!!
Ya cok tsk ederim yorumunuz ve beni anliyabildiginiz icin. Inanin etrafimdakilerine icimdekini anlatamiyorum. Zaman gectikce unuturum diye diliyorum ama hic birsey gecmiyor. Kendimi kac defa öldürmeyi bile düsündüm okadar dayanilmazki okadar canimi yaktiki. Ben zaten eski ben dglm inanin icimdeki huzur, mutlulugum, gülüsüm hersey gitti. Basima geldi ne yapim cekmeyede raziyim ama bu caninin acimasi öyle böyle birsey dgl, gecmiyorŞuan yaşadığınız acıları o kadar iyi anlıyorum ki çok çok zor... birine inanıp onunla birlikte olduktan sonra terk edilmek ölümden beter... o süreci atlatmak normalleşmek ise bir o kadar zor... benzer şeyleri yaşamış biri olarak size tavsiyem durumu kabullenin olan olmuş biten bitmiş çektiğiniz acılar zamanı geri getirmiyor... sadece sizin için her şeyi daha fazla zorlaştırıyor ...yolunuza onsuz devam edeceğinizi bilerek hayatınızı yoluna koymaya çalışın... başka şeylere adapte olmaya çalışın... zamanla bir şeyler unutuluyor ancak içinizde hep bir boşluk oluyor ... büyüdüğünüzü hissediyorsunuz siz artık eski siz olmayacaksınız... ne yaparsanız yapın karşısınızdakinin canı acımaz öyle olsa kimsenin Çan’ını acıtmazdı... Bırakın Allah’ın dan bulsun
AsdasssasssasdDemek inkilisçe de biliyorsunuz küçük hanım , o halde "Karma is a bitch" diyip esenlikler diliyorum size.
Okadar manasizki yazdigin inan bu durumdayken bile sana gülesim geldi.Demek inkilisçe de biliyorsunuz küçük hanım , o halde "Karma is a bitch" diyip esenlikler diliyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?