Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Adam ona evli , sana evli degil degil mi?

En degerli seyinse iyi korusaydin, nedense hep kaybedince en degerli sey olur.

Adamin sucu yok, suc adamin yalanlarina kanan sizde.

Senin o kızdan farkın ne ??Hatta sen daha kötüsün !!

Valla canım Allah’ından bulsun de yeter .he eğer kendini de işin içine karıştırmayı göze alıyorsan eşine söyle .hem benimle hem başkasıyla beraberdi diye . O değilde bu nasıl evli istediği gibi at koşturmuş

Evli adamla beraber olup 'masumiyet'inizi kaybettginizi söylüyorsunuz.
Hadi asik oldunuz, evli mevli gözünüz görmedi diyelim; o zaman 'kandirilmis' oldugunuzu nasil iddia edebiliyorsunuz? Adam daha bosanmamis bile ne evlenmesi, ne kandirmasi?
Hadi hem asik oldunuz hem kandirildiniz diyelim, adam da simdi baskasina aşık olmus? E madem ask boyle ulvi, her seyi silmeye sebebiyet veren bir sey; o zaman diyin ki o da aşık oldu gözü beni mi görecek.
Ha bir de evli bir adamla beraber olurken allah büyük degil de, burada sizi elestirenler olunca mi allah büyük?
Karma is here.

vah vah.

burda kimse büyük konuşmuyo. sana ‘zırlamaya hakkın yok’ diyo.

Evli adam size kimse yok hayatımda yiaa olanlar da tek gecelik diyo siz de en değerli seyinizi masumiyetinizi! veriyosunuz doğru mu anlamışım?

Valla sizin masumiyet coktaaaan bizlere ömür iki damla kandan gitmedi yani korkmayın.Daha bi de intikam diyosunuz ay neyin intikamı pardon da?Başınıza gelenlerden fazlasını hak ediyosunuz oh olsun beter olun siz de aşık olduğunuz o adam da

Beni aldatti diye konu dgl, sadece beni o konuda kandirarak en degerli seyimi aldi diye. Yoksa evet herseyi hak ettim
Sen bilerek ve isteyerek birlikte olmuşsun yani karşı tarafı bu konuda suçlayamazsın. Aldatmaya gelince de karısını aldatan seni mi aldatmayacak?

Karma is not here! Thats not karma thats my own fucking mistake!!!! Anlamiyorsunuz heralde konu beni aldattigi yada evlenicektik fln dgl istedigi pisligi yapsin beni ilgilendirmiyor sadece ve sadece bana yalanlari söyliyerek en degerli seyimi aldi!! Sadece bu!!

Ben anlamadım konuyu adamın evli olması veya günü birlik ilişkiler yaşaması sıkıntı değil 'evleneceğiniz adama sakladığınız en değerli şeyi' feda etmek için. Ama belirli bir kızla birlikte olması sıkıntı? Sebep?

Tüm bu tutarsızlıklara rağmen konudaki en saçma şey sizinle ilgili en değerli şeyin bir et parçası olduğunu düşünmeniz bu arada.

Birisi sunun üzerine zar atsin da en değerli şeyini alıp gitsin.

Anlamayan sizsiniz. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama tez mez dediğinize göre 25ten fazlasiniz. Evli bir adamla beraber olmayi hadi burda tartismiyorum. Ama beraber oluyorsanız o adamin er ya da gec sizi ortada birakacagini biliyor olmalisiniz. 15 yasinda misiniz da kandirildiniz? Karisini aldatan adam, sizi niye aldatmasın? Aşiksa karısını bosar oyle gelir. Bunlarin hepsini siz de cok iyi biliyorsunuz. O yuzden ben ortada kandirilma gibi bir durum göremiyorum. Kendi isteğinizle bu pislige dahil olmussunuz. Simdi yarali kus misali konusmak sizi aklamaz. Cok istiyorsaniz gidin soyleyin karisina. Esinin bunca kadini bilmedigini sanmiyorum zaten. Elinize bir sey geçmez.

Bırak Allah aşkına ya...

Şuan yaşadığınız acıları o kadar iyi anlıyorum ki çok çok zor... birine inanıp onunla birlikte olduktan sonra terk edilmek ölümden beter... o süreci atlatmak normalleşmek ise bir o kadar zor... benzer şeyleri yaşamış biri olarak size tavsiyem durumu kabullenin olan olmuş biten bitmiş çektiğiniz acılar zamanı geri getirmiyor... sadece sizin için her şeyi daha fazla zorlaştırıyor ...yolunuza onsuz devam edeceğinizi bilerek hayatınızı yoluna koymaya çalışın... başka şeylere adapte olmaya çalışın... zamanla bir şeyler unutuluyor ancak içinizde hep bir boşluk oluyor ... büyüdüğünüzü hissediyorsunuz siz artık eski siz olmayacaksınız... ne yaparsanız yapın karşısınızdakinin canı acımaz öyle olsa kimsenin Çan’ını acıtmazdı... Bırakın Allah’ın dan bulsun

Insani dumur eden bir hikaye daha

Adam zaten evliymis baskalariyla fingirdesiyor musun sorusu ne alaka zaten karisi var
Adamin "Senden oncekiler tek gecelik iliskilerdi." cevabi daha saçma.
Tez sunumu hikayesi daha daha sacma
olay anlatimi ve imla kurallarinin yerle bir olmasindan

Bak kardaş bişeyin alınması için verilmesi gerekiyor
Mesela ben senin önüne bi dondurma verdim sende çok seviyosun alırsın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…