- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.184
- 1.123
Canımız öyle istedi ajdbbabxba
Birisi sunun üzerine zar atsin da en değerli şeyini alıp gitsin.
Konu sahibine o kadar sinir olmustum ki koptum yorumlariniza unuttum gittiEn değerli şeyimi verdim ki ben ama.
hahaha türkler sadece türkiyede yasiyor dime hahahaha!!!
Yaaa ama dizi gibiydiiii
Bazi insanlarla belirli bi seviyede konusabilir ve dertlesebilirsiniz bazi insanlardada akillari matrakliktan ileri gitmedigini anlarsiniz. Inan senden adam akilli bir cvp beklemiyorum, matrakligina dvmŞimdi masumiyetim banlanacak la havle :)
KıyamamBazi insanlarla belirli bi seviyede konusabilir ve dertlesebilirsiniz bazi insanlardada akillari matrakliktan ileri gitmedigini anlarsiniz. Inan senden adam akilli bir cvp beklemiyorum, matrakligina dvm
Sen seviyeden bahsetme istersenBazi insanlarla belirli bi seviyede konusabilir ve dertlesebilirsiniz bazi insanlardada akillari matrakliktan ileri gitmedigini anlarsiniz. Inan senden adam akilli bir cvp beklemiyorum, matrakligina dvm
iste benim sorum sadece bu. Yaptiklari yanina kar mi kalsin. Mutlu mesut bir sekilde yasiyor. Ben hergün hatamin bedelini ödüyorumYanına kâr mi kalacak
Konu çok absürd olunca masumiyet kokan cevaplarıma prezervatif takıyorum, yoksa mazallah kuracağım cumlelere gebe kalanlardan doğacak küçük daktirlara karşı ertesi gün hapı almak zorunda kalırım ve kürtaja da karşıyım.Bazi insanlarla belirli bi seviyede konusabilir ve dertlesebilirsiniz bazi insanlardada akillari matrakliktan ileri gitmedigini anlarsiniz. Inan senden adam akilli bir cvp beklemiyorum, matrakligina dvm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?