Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Oh olsun sana az bile yapmis. Utanmadan evli adamla birlikte olursan olacağı bu. Sen masumiyetini bacakaranda değil, kafanda kaybetmişsin bu adamla birlikte olarak

Kızı evli adamla birlikte diye rezil edecekmiş.
Siz de ne rezil bir durumdasınız kendiniz kabul ediyorsunuz yani bunu söyleyerek.
Pardon ama siz aşık olmuştunuz degil mi?
Belki o kız da aşık olmuştur.
Buna "kendine müslüman" denir.

Samimi soruyorum;

Sen bu hikayeyle buradaki kadınlardan gercekten destek bulacağını mi sandın ???
Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya?!

İlk sayfalarda bı arkadaş demiş ya "Sen de aynı ...un laciverdisin." diye, ağır ama doğru yani. Gece gece, tobe Allah'ım.. :/

Bazi insanlarla belirli bi seviyede konusabilir ve dertlesebilirsiniz bazi insanlardada akillari matrakliktan ileri gitmedigini anlarsiniz. Inan senden adam akilli bir cvp beklemiyorum, matrakligina dvm
Konu çok absürd olunca masumiyet kokan cevaplarıma prezervatif takıyorum, yoksa mazallah kuracağım cumlelere gebe kalanlardan doğacak küçük daktirlara karşı ertesi gün hapı almak zorunda kalırım ve kürtaja da karşıyım.
O sebeble mazur gör hacım masumiyetimi herkese karşı kullanmiyorum

Buldum !!
Eşini ara ve ona de ki
Senin koja seni aldatiyor biz evlanıcez lutfen sen cık aradan de ama rus aksanıyla de bunların hepsini sonra kadın kocişini boşasın adam bunu yapan kişiyi Rus hatun sansın ve bu hayattaki en masum sevgiliye dönsün siz erin muradınıza biz çıkalım kerevetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…