Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Sağlam karakterliymis ya!Evli adam dan ne bekliyordun acaba...karısına yalan söyleyen sana söyleyemez mi sandın?

Kar kalıyor tabii. Kalsın, o senin acın olsun. Yuva yıkma niyetinde değildim demişsiniz önceki sayfalarda. Ne niyetindeydiniz peki? Bekaretimi verirsem beni alır diye mi düşündünüz? Kazdığınız kuyuya düşmüşsünüz. Oh olsun sizin gibi metreslere. Adam hakettiğiniz gibi aşağılamış sizi zaten. Olan zavallı karısına olmuş. Siz başka adam bulursunuz altına yatacak, adam da başka kadın bulur atar, o gariban kadın ve çocukları ne yapsın?

Bu genişlige bende hastayım. Evli adamların karısını dert etmeyip ay şu kızı öptü ay bana yalan söyledi ühü ühü diye dövünen çok neyin kafasıysa.

iste benim sorum sadece bu. Yaptiklari yanina kar mi kalsin. Mutlu mesut bir sekilde yasiyor. Ben hergün hatamin bedelini ödüyorum

Adam size tecavuz etmemiş.
Bile isteye evli adamla birlikte olup sonra çamura yatmayın lütfen.
Zaten adam sizinle değildi ki?
Karışı değil de başka kadın olunca mı yandı canınız?
O zaman mı kayboldu masumiyetiniz?
Bence hatanızın cezası diye düşünün,
(Ki bence alt tarafı birliktelik yaşamışsınız.
Dünyanın sonu degil. Hatanızın karşılığı keşke daha ağır olsa. )
Hayatınıza devam edin. Millete salça olmayın.
Karısı er ya da geç öğrenir zaten.
Öğrenirken umarım sizi de öğrenir. En azından yüzünüze tükürmek için fırsatı olur.

Bekaret masumiyet değildir.
Sen masumiyetini bekaretin gitti diye değil EVLİ ve çocuklu bir adamın yuvasına göz koyarken kaybetmişsin zaten.

Üzgünüm ama bu hikayedeki masumlar o adamın eşi ve çocukları. Eşi aldatılmış, sen değil. Sen zaten eşini seninle aldatan bi adamın başkalarıyla da ilişki yaşayabileceğini tahmin etmeliydin. O yüzden bu bir aldatma sayılmaz bebişkom

Siz şimdi bu konuda deseydiniz ki evli bir adamla birlikteliğim oldu, sonra vicdanım el vermedi ayrıldım. Çok pişmanım yaptıklarımdan vs. Sizi belki bir parça anlardım.
Ama üslubunuz, kendinizi masum görmeniz, çirkefliğiniz beni iğrendirdi.
Karısına söylesem evli adamla ilişkisi var diye rezil etsem demişsiniz ya, ne kadar rezil bir durum olduğunun farkında olduğunuz belli. Ama bu sizi rahatsız etmiyor, aksine masumu oynamaya çalışıyorsunuz.
Allah hidayet versin diyebiliyorum sadece. Bu dünyada böyle insanlar da var demekki ve bu korkunç bişey

Tüm yorumlari okusaydiniz zaten vicdanim el vermeyip ayrildigimi zaten yazmistim. Kendisi bi sene sonra tekrar arayip görüsmek istedi. Arkadasca görüstük ve malesef hislerime yenik düstüm durum bundan ibaret.. Okizida ifsah etmek istemem sadece ikisi birlik olup beni aptal yerine koymalari sebebten. Ayriyetten ben hic biryerde masumum oynamayi yapmadim. Inanin böyle seylere hic girmem. Benim pismanligimin büyüyünü siz burda iki satirdan anliyamassiniz.

evli adamla ilişki yaşıyorsun. Başkasıyla oldu diye intikam almaya kalacaksın.
sizin gibilerde yeni türedi. Allah sonumuzu hayr eylesin.

Yazıklar olsun senin gibilere...aynı cinsiyette olduğuma kahrediyorum. ..metreslik bile değil kullanildigin konum...bacak arasında bekaret arama sen zihinde. ..evli barkli adam neyin aldatması. ..ayrıca çok takıldım; sen nasıl tez hazırladın ya;Maf olmuş degil;Mahvolmuş denir ona!

Siz de adamla bir olup karısını ve çocuklarını kandırmış, aptal yerine koymuşsunuz. Ayrıca sizin için birini aldatan başkası için de sizi aldatır bunu bilip emin adımlarla ilerlemeliydiniz. Bence hata her ikinizde de var. Siz de yüzde yüz masum değilsiniz bu konuda. O nedenle kurtulduğunuza sevinin ve önünüzdeki yaşama odaklanın.

Sen evli bir erkekle birlikte olmayi ahlaksizlik olarak gorme, iliskin olsun
Sonra dön en degerli seyimi aldi de.
Dayi olsaydi
Herseyin bir bedeli var yegeeen ajahsgsbsjjs
Derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…