Kandırmak

Yaşlarınız küçük oldugundan böyle entrikalar çok normal.
Bende sohbet ettikçe gençlerle kendime şaşıyorum çağın çokmu gerisinde kalmışım diye..
Sen Mert'e söyle bence Gamze çok kaşınmış Mert Gamze'yi dövsün olay kapansın..
Başka çıkarı yok..
Gamze'de böylelikle zorla güzellik olmayacağını anlar..
Birde sen kimsenin maşası olma canım kendi derslerine bak..
Kimseye kullandırtma kendini ne Mert'e nede Gamze'ye..

Son düzenleme:
Hadi konuyu açan 14 yaşında bir kız çocuğu, ya size ne demeli hanımlar, bu bölümde açılan her konuyu geyiğe çevirmek zorunda mısınız?

Canım o kadar sıkkın ki, uyuyamadım topikleri geziyorum... Konuyu açandan da, yorum yapandan da Allah razı olsun.. gece gece sesli güldürdünüz beni :)))

daha gectigimiz haftalarda liseli gencler birbirini bicakladi ve birisi oldu...
siz bu tur olaylardan hic ders almiyor musunuz Allah askina?
annenizi babanizi tanisam direk gider size ceki duzen vermeleri icin uyarirdim
derslerinizle ilgilenin biraz...
bu yasta birini kandiracak dovdurecek hale geldiyseniz sizin gibi genclerin gelecegini dusunemiyorum...
yazik...

Bu durum eskiden bilinçsiz gençler arasında çok nadir yaşanırdı..
Ama bugunlerimizde bununla karşılaşmak artık komik.
Şimdi giderek aydınlaşan toplumumuz var; gençler buluşlar, büyük hedefler peşinde..

Siz kendinizi kandırıyorsunuz,
arkadaşınız sizi kullanıyor,
o gençte keyif çatıyor..

16 yasinda gercekten cok safmisim simdi anladim.
Isiniz gücünüz yok mu? Cok mu caniniz sIkIliyor. Oturun dersinizi calisin yahu bu ne? Böyle islerle ugrasacagina ac bir kitap oku da dogru düzgün cümle kurmayi ögren. Kitap okumak, ders calismak ilerde cok isine yarar ama Mertler, Gamzeler ve böyle oyunlar hic isine yaramaz aksine zarari olur.
Cocugu nasil döveceksiniz merak ettim? Siz dövdükten/dövdürdükten sonra bu cocuk basiniza bela olmayacak mi? Ailesi sormayacak mi ne yaptiniz ogluma diye?
16 yas cok kücük bir yas degil biraz mantikli ol lütfen. Ama sanirim akil yasin mantikli düsünmene engel oluyor. Daha mavi göz-sari sacli olmanin güzel/yakisikli olmaya yettigini düsünecek yastasin.
Ulen biz böyle oyunlar entrikalar bilmezdik. Saf saf asik olurduk, askimizi itiraf etmek bile cok büyük bir olaydi bizim icin. Simdiki gencligin yaninda baya saf kaldik. Ama iyiki safmisiz. Aptal aptal oyunlarla basimizi belaya sokup kendimize zarar vermedik.

oha hiç birinize cevap veremiyorum çünkü okuyamıyorum onca sayfayı gelişmeleri anlatıyım bugün gamzeye ısrarla ayrılmak istediğimi söyledim o mavişten of keşke ayrılmasaydım yaaa faceden engelledi beni telefonlarımada cevap vermiyor en azından başı dertten kurtuldu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…