Kandırmak

yaniii cocuk sevgilisi varken kandırıldıgını bılmeden suan senınle mı cıkıyor...yaslar kac pardon
ayrıca kız arkadasının sevgilisine karsı boyle seylerı aklından gecırmen bile cok yanlış... lütfen yaaa butun bayanlar bunu yapsa nerde güven??

konuyu nasil okudun acaba

bu ne yahu brezilya dizisi mi

arkadaşlar ne güzel yorumlar yapıyorsunuz. özellikle "tweety" ve "korkmakalbim" iyi güldürdünüz beni gece gece

konu sahibi arkadaşım şu an belki bu yorumlara kızıyorsun ya da gülüyorsundur ne bileyim. ama biraz büyüyünce bu yaptıklarınızın ne kadar saçma olduğunu çok iyi anlayacaksın (inşallah tabi)

konu sahibi simdi ruyalar alemindedir

Laluga dalavere hebelübe lübünüz
Dara dori darttak darlanma dallama
Hebe lübü hübülübü dürülülü hebelüp
Tıramola kapa kola koka kola hebelüp

Konuşuyoruz ama nece konuşuyoruz
Konuşuyoruz ama anlamıyoruz
Konuşuyoruz ama nece konuşuyoruz
Konuşuyoruz bom bom

Neyse..Yazışmalardan anladığım kadarı ile yorum yapacağım..
Arkadaşınız sizi kullanıyor, siz buna izin veriyorsunuz ve bu zamanla hoşunuza gitmiş..
Burada asıl kandırılan sizsiniz!

Son düzenleme:

hhahahahaahahaahaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar benim anlamadığım bir nokta var,
Konu sahibi gamzeyi çok güzel diyor ama çocuğu bana baktı diyor ya?
Bu çocuk bu kızla nasıl sevgili olmuş, o mu teklif ediyor gel çıkalım diye?
Vay arkadaş bizim bile aklımız ermiyor, bunlar senarist falan olmasın ülkeye dağılmadık ağız burun bırakmazlar

bu gamze güzel fiziğide güzel zayıf hatta ama bense kiloluyum x ondan değilde benden hoşlanması garip
kiz kendiside bu duruma sasmis ya

Bu yorum gece gece kopardı beni

Yeni nesil gözümü korkutuyor..Oğlum 16-17 yıl sonra karşıma çıkıp ta, 'Anne, var işte öyle bir kız çirkin biraz güzel,Berkecan'la ilişki durumunu karışık yapmış, önce bizim Emre ile birlikteydi o eski boyfriendi , Emre'nin şimdiki kız arkadaşı benim şimdiki takıldığım manita uzun ama böyle kısa gösteriyo..hopdürü hittiri zup e ne diyon? demez inşaallah Ya Rabbi!..
Allah'ım bana şu anki ergenlerin hem yazı stilini hem de düşüncelerini anlama gücü ver.

Son düzenleme:

Bknz: ava giderken avlanmak.
Bana öyle geliyor ki meydan dayağını mert değil bu kızcağız yiyecek..
Allah yardımcısı olsun tez zamanda akıllansınlar ( İnş)

dedim ya ona kabak senin basina patliyacak diye INSALLAH dedigimi dinler,
mert dayagi yerse sonrada gelir puccayi dövdürür :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…