dedim ya ona kabak senin basina patliyacak diye INSALLAH dedigimi dinler,
mert dayagi yerse sonrada gelir puccayi dövdürür :26:
canım okudugum kadarıyla anlamaya calıstım yorumları okumadım gamze kım yası kac felan anlamadım ama
işin içine kiloyuda karıstrmıs ordakı baglantıyı bende cozemedım yalnız
canim gamze mertten hoslanmis gitmis demiski mert seni seviyorum mertte demiski olmaz benim sevdigim var ama sevdigim olmasada senle cikmam demis buda gamzenin gururuna cok dokunmus puccaya demiski sen merti kendine ayarla bakalim cikacakmi senle demis mertte simdi puccayla cikmaya baslamis puccada gamze zayif ben kiloluyum niye benle cikti acaba diye dusunurken cocuugun sapik oldugunu anlamis cocuk opusmeninde otesini istiyormus neyse iste pucca cocugu kandirmak icin cocukla cikmaya baslamis ama simdide cocuktan hoslaniyormus mertte mavi gozlu sarisinmisiste simdi merti bulusmaya cagirip dovdureceklermis,
bizde dedikki mertten ayril gamzenin oyunlarina alet olma yoksa kabak senin basina patliyacak iste gitti bakalim ne olacak sonuc merakla bekliyoruz...
yaslarida 16 bu arada
Neyse çok yorumlayıp banlanmayalım, etme bulma dünyası diye boşuna demiyoruz.
Bugün bu konuyu açtı, yarın gamze merti pataklattırdı şimdi benide dövecekler tırsıyorum :18: demez inş.
Ne diyelim bunalrı yaşayabilen bir bireyin karar alma, verme yaşı gelmiş demekki...
canim gamze mertten hoslanmis gitmis demiski mert seni seviyorum mertte demiski olmaz benim sevdigim var ama sevdigim olmasada senle cikmam demis buda gamzenin gururuna cok dokunmus puccaya demiski sen merti kendine ayarla bakalim cikacakmi senle demis mertte simdi puccayla cikmaya baslamis puccada gamze zayif ben kiloluyum niye benle cikti acaba diye dusunurken cocuugun sapik oldugunu anlamis cocuk opusmeninde otesini istiyormus neyse iste pucca cocugu kandirmak icin cocukla cikmaya baslamis ama simdide cocuktan hoslaniyormus mertte mavi gozlu sarisinmisiste simdi merti bulusmaya cagirip dovdureceklermis,
bizde dedikki mertten ayril gamzenin oyunlarina alet olma yoksa kabak senin basina patliyacak iste gitti bakalim ne olacak sonuc merakla bekliyoruz...
yaslarida 16 bu arada
yaslarida 16 bu arada
yaslarida 16 bu arada
mert suan dövülecek kisminda
aynenoy oy oyyyy bak seennn entrika üstüne entrika desene
tweety masallahin var her topigin muhtari gibisin
mert suan dövülecek kisminda
Tamam onu anladım da, Mert'i kim dövecek? Eğer dövülecekse, bu işi kim üstlenecek yani? Eski sevgililer mi?
arkadaslar benim jeton yenimi düstü acaba??? bu mert ve gamze "Umutsuz Ev Kadinlari" dizisindeki Yaseminin kizi Gamze vede Cemil beyin oglu Mert olmasin ??? yani o Mert´de biraz sarisin ve mavi gözlü... iyide bu pucco kim???
arkadaslar benim jeton yenimi düstü acaba??? bu mert ve gamze "Umutsuz Ev Kadinlari" dizisindeki Yaseminin kizi Gamze vede Cemil beyin oglu Mert olmasin ??? yani o Mert´de biraz sarisin ve mavi gözlü... iyide bu pucco kim???
aynen
aa üstüme iyilik saglik benzetmissindir
hangi topikte gordunde muhtar ilan ettin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?