• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanepe döşeme

ddenizkizi55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
106
95
38
Ankara
kızlar 1 yıllık kanepelerimin bazı lekeleri çıkmıyo bende evde döşeme yapmayı düşünüyorum becerebilirmiyim acaba internette biraz araştırdım ama tam olarak kanepe yapımını çözemedim kanepenin sadece pembe kısmını değiştirmek istiyorum(fotoğraf alıntı ama benimkine benziyo) birde kanepenin orta çizgi hizasını döşemede nasıl zımbalayabilirim yardımınıza ihtiyacım var $örnek.webp

ama bu iş için koltukçuların kullandığı zımbalara ihtiyaç olacaktır canım. bir de biçimine göre kesip biçmek zor olmaz mı ki? aslında kanepeyi kasasından ayırabilirsen, dikdörtgen kısım o zımba yardımıyla kaplanabilir sanki. Çaktırmadan bir koltuk kaplamacıya sorsana. ya benim koltuğa bi koltuk kaplamacı böle böle yapıyor, ne dersiniz, size getirmeyi düşünüyorum diye?

üst kısma lastikli kılıf gibi dikebilirsiniz.tam oturma ve sırt kısmı çizgisinede lastiği gerdirerek dikerseniz orası tam oyurur

altttaki kısma gelince oraya tam uyan bi dikdörtgen parça yapılabilir bi yerde görmüştüm ama bulamadım.cırt banlarla yapışıyordu o parça yani koltuk ve kumaşa karşılıklı dikilmişti.
yada kabara çivisi denen çivilerle sabitlenebilir.

tekrar aradım buldum özelden sana linki gönderiyorum bi incele derim.biraz becerin varsa yapılamayacak şey değil.

Son düzenleme:
Back
X