- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi darkbutterfly
-
Nasıl Korkut'unuz ? Valla meraktanKorkut ama sağlam Korkut .
Ben bi arkadaşımı korkutmustum biz lisedeyken.
Öyle vazgecmisti.
Ama çok sağlam korkuttum dediğim gibi .
İyi de kendi anlatmadı mı zaten anladığını hissettirmek ne demek ? Bence deki öğrendiğimden beri midem bulanıyor nasıl bu kadar ahlaksız adi bir olayı bu kadar normalize edebiliyorsun?İşte o kısımda çok arada kaldım.Tehdit mi etsem,bağırsam mı,anladığımı mı hissettirsem ne yapsam ki?
bencede para olayı bahaneÖğrenci iken aileden para almayip çocuk bakma kısmı bile palavra geldi bana..
Bu kadar aileyi düşünüyor ama yarın oburgun ailesini tüm siteye rezil edeceğini düşünemiyor!
Zaten o adamın çocuğuna bakması bilinçli bence.. gorusebilmek için.. sizi önce olcmus bakmış destek çıkmayacak geç anlatmış..
Hiç karismam ben olsam zaten yakında yakalanir bu zeka ile..
+1Allah bu kanı bozuklardan korusun bizi. Kadında salak olmasın,genç kızla kocasının evde kalmasına müsade etmesin. Eşim gelince sen gidebilirsin desin. Ben evde yokken eşim kesinlikle gitmez eve kadın rahatsız olur diye. İğrençler..
Bunun evli bi adamla ilişkisi vardı .Nasıl Korkut'unuz ? Valla meraktan
helal olsun. Söz konusu kankam bile olsa ben kimseye böyle müdahale edemem fıtratımda yok. Tebrik ettim seniBunun evli bi adamla ilişkisi vardı .
Lisedeydik biz bana güvenip anlattı .
Biz lisedeyken adam 35 yaşında filan işte .
Önce bi klasik yapma etme şeyleri söyledim ama dinlemedi .
İyice suyunu çıkardılar işin adam zaten zengin biri değildi 4 çocuğu vardı bi de buna kolyeler filan alırdı .
Vicdanim rahat etmedi .
Ailesini tanıyordum babanı arıyorum diye korkuttum .
İnanmadi babasının numarasini çevirdim ... amca seninle konuşabilir miyiz diyecektim işte engel oldu filan .
Gizli gizli görüştulerse bilmiyorum benim yanımda ayrılık konuşması yaptı . ama uzun süre rahatsız ettim kızı .
Benden nefret etmişti şimdi seviyor .
Kendisi evli şimdi 2 kizi var ve kocasını çok kıskaniyor ona da söylüyorum açık açık kıskan zaten çünkü başına gelecek senin basina gelmezse kizlarina gelecek diye .
Çünkü adamın karısının haberi vardı bunların iliskisinden çaresizlikten gidemiyordu kadın . Dedigim gibi fakir insanlardi zaten .
Ben böyle olaylarda kendimi direkt aldatilan kadın yerine koyuyorum cirkeflesmekte sakinca görmüyorum.
İşin kötü kısmı evliliklerinin formalite olarak bittiğini kadının bu konuda çok haksız olduğunu kafasında kurmuş.Yani aslında yaptığının kötü bir şey olmadığını sanıyorSu ast.lar da zaten aldatmayani gornedim
Boyle kadinlardan nefret ediyorum yazik ,acizler resmen adammi yok,sanane adam mutsuzsa evliligi iyi gitmiyorsa,kendinede kılıf aramis resmen
Uzak dur bence bu tarz insandan yarin birgun sanada zarar verir
İşin kötü kısmı evliliklerinin formalite olarak bittiğini kadının bu konuda çok haksız olduğunu kafasında kurmuş.Yani aslında yaptığının kötü bir şey olmadığını sanıyor
Çok iyi yapmışsın. Tabii ki böyle şeylerde çirkefleşmek gerek. +1Bunun evli bi adamla ilişkisi vardı .
Lisedeydik biz bana güvenip anlattı .
Biz lisedeyken adam 35 yaşında filan işte .
Önce bi klasik yapma etme şeyleri söyledim ama dinlemedi .
İyice suyunu çıkardılar işin adam zaten zengin biri değildi 4 çocuğu vardı bi de buna kolyeler filan alırdı .
Vicdanim rahat etmedi .
Ailesini tanıyordum babanı arıyorum diye korkuttum .
İnanmadi babasının numarasini çevirdim ... amca seninle konuşabilir miyiz diyecektim işte engel oldu filan .
Gizli gizli görüştulerse bilmiyorum benim yanımda ayrılık konuşması yaptı . ama uzun süre rahatsız ettim kızı .
Benden nefret etmişti şimdi seviyor .
Kendisi evli şimdi 2 kizi var ve kocasını çok kıskaniyor ona da söylüyorum açık açık kıskan zaten çünkü başına gelecek senin basina gelmezse kizlarina gelecek diye .
Çünkü adamın karısının haberi vardı bunların iliskisinden çaresizlikten gidemiyordu kadın . Dedigim gibi fakir insanlardi zaten .
Ben böyle olaylarda kendimi direkt aldatilan kadın yerine koyuyorum cirkeflesmekte sakinca görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?