Kanım dondu

Görüşme bu kızla. Net.
Insanı her kötülüge arkadası sürükler. Kendine iyi arkadaşlar seç.
Sana böyle seylerle gelmesinler mesela.
6yaş büyük biriyle arkadaş olacaksan eger nedeni sadece sana örnek olması iyi anlamda karakterine kişiligine katkıda bulunması olsun.
Sana faydası olmayan insanlarla arkadas olamayı bırak selam bile verme.

kadın biliyodur bence bu kadar patavatsızlığı fark etmemesi mümkün değil
Kadının yanında tabii ki resmiyet var.Y abi falan diyormuş.Geçen gün mesaj atmış bizimki evde misin diye,telefon da kadındaymış hemen aramış.Ablacığım kusura bakma telefonum bozuk demiş.

Kısa ve net UZAK DUR

Kadının yanında tabii ki resmiyet var.Y abi falan diyormuş.Geçen gün mesaj atmış bizimki evde misin diye,telefon da kadındaymış hemen aramış.Ablacığım kusura bakma telefonum bozuk demiş.
Oy oy şimdiden pot kırmaya başlamış elinde patlaması yakındır kadın adamın telini takip etse ( ki kadın hisseder dediğimiz bir durum varken ) o arkad

Oy oy şimdiden pot kırmaya başlamış elinde patlaması yakındır kadın adamın telini takip etse ( ki kadın hisseder dediğimiz bir durum varken ) o arkad
Yazın X'in işten çıkmasını bekliyordum neyse bu kadın görmüş aşağıda beklediğimi arattı X'e korkmasın yemeyiz onu çıksın yukarıda beklesin giyinmeni diye.Tatsızlık zaten var bir de üstüne bir şeyler eklenmesin diye 5 dakikalığına evlerinde oturmuşluğum var.Çocuk X'e çok düşkün ben de X'ciğim çocuk çok şanslı, benim annem çalıştığı için küçükken gelen bakıcı ablalar bana karşı soğuk davranmıştı hiç sevmezdim onları dedim.Kadın da hemen ben X'i bakıcı olarak değil kız kardeşimi olarak görüyorum benim için çok değerli dedi.Ayy aklıma bu geldikçe tüylerim diken diken oluyor

Oooo kadın ağır biçim de ayakta uyuyor ya kadın bunları derken o arkadaşın hiç mi utanmadi ya ? Ben olsam dilerdim gözlerimi ona tabi anlarsa ne ala

Senin o gerizekalı arkadaşın belasını bulmuş zaten.ama yinede onun beyninin çalışması için ona şu soruyu sor;bu adam on kişi ile eşini aldatmış ve hiçbirisi için yinede evliliğini bitirmemis,senin gibi çulsuz bir çocuk bakıcısı için mi bitirecek?

arkadaşın b*k çukuruna düşmüş... bunun tatlı dili yok net ve acı şekilde konuşacaksın anlamazsa da muhabbeti keseceksin doğrusu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…