Kanım dondu

Karısına yar olamayan başkasına yar hiç olmaz baştan hata keşke çocuğuna kendi bakıp büyütseymiş çalıştıda ne oldu ne kazandı ?

Benim burda zoruma giden o masum yavrunun boyle bi kadinin elinde olmasi. Ne kadar aralari kotu de olsa evliyken bi adamla boyle birşey yasamak yanlis. Ha adam karisinda mutlulugu bulamıyor ve o adam ev hanimi yani kendine vakit ayiracak birini arıyor belliki keşke kadin da boşansaymış arkasindan is cevrilecegini her kadn bilir bosanmak isteyen bi esi olursa. Cok igrenc bi durum arkadasinin mide baya iyiymis

Allah arkadasinizi da o adami da bildigi gibi yapsin arsiz insanlar...
Git arkadasinin ailesine anlat. Hic cekinme... sonucta onlar yaparken cekinmiyor.

Ya tmm bende bir kadının bu kadar midesiz olacaağına ihtimal vermiyorum ama bu adamın defalarca vukuatı olmuş yani evladım için bitermesem bile şahsen diken üstünde dururdum yine ihanet edecek diye bu kadının gözü neden bu kadar kapalı acaba? Kadın hisseder dediğimiz durum her kadın için geçerli değil demek ki diycem ee kaç kez acı tecrübesi de olmuş

Bazı kadınlarda oluyor ya, 'çirkinse kocam bakmaz' kafası. Mesela, iş yerinde güzel kızlar varsa tehlikeli, çirkin varsa haa tamam diyorlar. Belki de kızı güzel bulmuyordur kadın. O yüzden güveniyor olabilir. Ya da 'yok artık, çocuğun bakıcısıyla komşu kızıyla da aldatmaz o kadar şerefsiz değildir kocam' diyordur. Ay bilemedim.

Kadın şüpheleniyormuş zaten ama şimdiye kadar boşanmamış yine boşanmaz bence.

Şu kadını çok merak ettim doğrusu nasıl bir kafa yapısı var acep?

Allah ıslah etsin ne diyim
Hala evli adamları ayartıp Mutlu olabileceğini düşünen insanlar var , yada akılları eksik heralde.
Bu adam bunu yapmaya alışmış , karısı da karakter olarak zayıf bi insan ki boşanamıyor , bir iki kavga gürültü sonrası affediyor , sonra hayatlarına devam ediyorlar (annem babam dan çok gördüğüm bi durum) , olan da bu salak kıza olur , işini kaybeder rezil olduğuyla kalır
Ama hakediyor , insanda biraz Allah korkusu olur

y'nin karisi aldatilmaya alisik öyle yasamayi seviyor, y aldatmayi seviyor, x aptal. anladigim bu benim. yani bu problemde tek kaybi olacak x, digerlerinin yasam bicimi buymus saten.
Bence x in yaşam biçimi daha bozuk evli çocuklu adamla ne işi var. Bide kadın buna kardeşim diyomus utanmadan yok x te böyle kadınlardan uzak durmak lazım. Bugün o kadına yarın sana yanlış yapar. Bu arada 3 de o masum bebeğe kurban olsunlar

Yok ya başta bende şuphelendiğini düşünüyordum da o ..pu için kardeşim gibi görüyorum demiş bi keresinde konu sahibine
Şüphelendiğini düşünüyorlardı.İşin garip kısmı kadın hala benim hakkımda konuşuyormuş X'le ben bu kıza güvenmiyorum diye ya sabır

cok iğrenc ya.sen karısma sakın.kadın zaten farkediyordur kocasının capkın oldugunu da bu kızın midesi genısmıs oha ya ohaaa dedim.arkadan öpüçük atmalar ay allam basımıza tas yagacakk taşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…