- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
- 23
- Konu Sahibi RACHEL GREEN
-
Ne vardi icerikte merak ettim etkilenecegim bir seyse bakmak istemiyorum da
Twitter'da pizzagate hashtagine denk gelip içeriğine gözatınca resmen kanım dondu...
Zaten bu tarz haberlerden inanılmaz etkileniyordum ama bebeğim olunca daha da kafaya takar oldum...
Bu tarz şeyler okudukça yaşamdan soğuyorum resmen... Evladımı çok seviyorum ama böyle bir dünyaya onu getirdiğim için pişmanlık duyuyorum...
Hiç kimselere güvenemez oldum... Daha bir kez olsun bebeğimi alıp dışarı çıkamadım... Çıkabileceğimi de düşünemiyorum...
Benim gibi hisseden anneler var mıdır?
Anne değilim ama bu haberlerde tüylerim diken diken oluyor çok kötü oluyorum.
Olayı açıklayayım pizzagate pedofililer için gizli kelime gibi. Görünürde pizzacı. abd deki devlet adamlarından tutun çok da ünlülerin(bkz;obama bağışta bulunmuş.)
Çocuklara taciz tecavüz işkence den bahsediliyor. almanyada 9bin mülteci çocuk kayıpmış ayrıca
Evet 9 bin mülteci çocuk kayıpmış ve pizzagate ile alakalı olabileceğini düşünenler hayli fazlaOha! 9 bin mi ? Bunu okumamıştım !
Bu tip komplo teorileri her zaman üretildi, üretilmeye de devam edecek. Ama elbette gerçek olma potansiyeli yüksek bir konu ve beni korkuttu şahsen. Gücü ellerinde tutan ülkelerin hele de Amerika gibi bir ülkenin yapabileceklerini düşünmek çok korkutucu.
Ayrıca o kıtaya gitmeye gerek yok, Ensar vakfı der ve banlanmadan susarım.
Evet 9 bin mülteci çocuk kayıpmış ve pizzagate ile alakalı olabileceğini düşünenler hayli fazla
Bakmaya korkuyorum yüzeysel anlatsaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?