Kanıt Kanal D

kanıt peşindenin konsepti aynen alınmış ama ben beğendim gene de çakma makma izliyooom.

bugünkü bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum.biraz geç olacak ama,değer......

hiç bir bölümünü kaçırmıyorum. geç saatte oynuyor ama yinede merakla izliyoruz eşimle birlikte..

bende izliyom geç saatte olması iyi bir durum çocuklar malesef neye yasak koyarsak onu izlemek istiyorlar ....çok başarılı bence ...keşke gerçek hayattada bu kadar başarılı olunsa yada daha çabuk işlese...

bende severek izliyorum.tabii eşim sinir oluyor bu duruma.eşime diyorum ayağını denk al seni bi gün öldürsem arkamda iz bırakmam gerektiğinii bu diziden öğreniyorum diyorum.adam iyice tırsıyor:))

bende severek izliyorum.tabii eşim sinir oluyor bu duruma.eşime diyorum ayağını denk al seni bi gün öldürsem arkamda iz bırakmam gerektiğinii bu diziden öğreniyorum diyorum.adam iyice tırsıyor:))

benim kocamda öyle dedi bugün inanirmisin
kaniti izliyorum diyince, ordan taktik alip alip beni öldürme sakin dedi :) haha

bu program bizleri kötümü etkiledi bu kadar yaa
iki bölüm önce fotoğraf çekmek için arkadaşını öldüren kız vardı hatırlarsanız
o günden beri karı-koca dilimizden düşmüyo
"sadece küçük ve zararsız kesikler yapıcam , acımıcak ,korkma"..........kötükedihüso

ben yine sonunu izleyemedim yaa((

:) teyze cocugu vardi ya ilker,o öldürmüs ablayida medyumuda
aysenin evlenmek istedigi cocuk ilkermis
kizi tenha bi yere götürüp tecavüz etmis, sonra kiz herkese söylicem diye tehdit edince
kizi denize ittirmis
aysenin hafizasini kaybettigini bilmiyormus, ortaya cikarsa beni sikayet eder diye
ona ulasabilcek kisileri öldürmüs...

çok tşk ederim canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…