Kanıt Kanal D

dizi süper ama çoook geç başlıyor izleyemiyorum...son bölümde kızın katili kim çıktı çook merak ettim bence o araba yarışı yaptığı yendiği çocuk olabilir....

Yok canım kızın katili sevglisi çıktı cinayetin altından uyuşturucu çetesi çıktı hemde,kızın sevgilisini vuracaklarken yanlışlıkla kızı vurmuşlar.

Yok canım kızın katili sevglisi çıktı cinayetin altından uyuşturucu çetesi çıktı hemde,kızın sevgilisini vuracaklarken yanlışlıkla kızı vurmuşlar.

vay anam o adamdan hiç şüphelenmemiştim....demek ki oymuş teşekkür ederimm cevabın için...

Ya şu kanıtın bu haftaki bölümü beni çok etkiledi. Her bölümde ayrı etkileniyom oda ayrı mesele gerçi Ama bu hafta bilgisayar oyunu falan vardı ya işin içinde. çok ürktüm. Oğlum bilgisayar hastası. çok seviyo. Kendinden geçiyo. Evde bilgisayar yok. Vardı bozuldu kaldırdık yaptırmıyoz. Iş yerinde girmek istiyo onada müsade etmiyoz . çocuk aş ermiş gibi bilgisayar arıyo. Uff ordaki çocukları görünce tırstım valla. :18:

Yeni sezonda Ezel ile birlikte izlediğim tek yapım.
Şans eseri aynı gece ikiside.
Her gün olsa izlerim. Eşimle Pazartesi günü en büyük zevkimiz.
Ara ara basit hatalar var senaryoda ama yine de çok başarılı.

Yazalı 8 ay olmuş bunu hala izliyorum.
iki bölüm falan kaçırdım o da iş için mülakatım mı ne vardı ona çalışıyordum.
bu arada güzel bir haber kanıt yazın da devam ediyor.
tatile girmiyor

süper bende çok seviyorum ama saatini biraz erkene alsalar iyi olacak yaaa izlerken uykuya dalıyorum aradaağız tadıyla izleyemiyorum

süper bende çok seviyorum ama saatini biraz erkene alsalar iyi olacak yaaa izlerken uykuya dalıyorum aradaağız tadıyla izleyemiyorum

Erkene alamazlar canım çünkü hani genelde kötü sahneler veya hikayeler oluyor.
Ondan mecbur geç saatte yayınlanıyor.
Ama biterken cidden 1 oluyor saat sıkıntı oluyor katılıyorum..

pazartesi günü baştan sona izledim. korktum doğrusu
oyun bağımlılığı bu kadar ciddi bir olay , şaka gibi geliyor .
yeğenimin okulunda da rehberlik kağıt dağıtmıştı. bu tür oyunları çocuklarınıza oynatmayın , smackdown adlı dövüş programını çocuklarınıza izletmeyin merhamet ve acıma duygularını kaybedip gerçeklikten uzaklaştırıyormuş.
hele ki çocuğu oyun başındayken ona hizmet eden anneleri anlamıyorum.illa oyun oynamakla olmuyor pc genel olarak bağımlılık yaratıyor.

yazın çok problem olmuyo. gece ileri saatlerede kadar oturulduğu için.

sorma canım. oğlum başına geçince büyülenmiş gibi ouyo. evde yok çok şükür

Erkene alamazlar canım çünkü hani genelde kötü sahneler veya hikayeler oluyor.
Ondan mecbur geç saatte yayınlanıyor.
Ama biterken cidden 1 oluyor saat sıkıntı oluyor katılıyorum..

yok erkene almamalarının nedeni ondan değildir bence haftasonu tekrarını gündüz koyuyorlar çünkü... ama ben hep unutuyorum tekrarı olduğunu pzt de sonuna kadar bakamıyorum.

çok severek izliyorum :) Bazı bölümleri gerçekten çok ürkütücü olabiliyor bu akşam sabırsızlıkla yeni bölümü bekleyenlerdenim :)

Her pazartesi izlemeye çalışıyorum.
Ne zaman izlesem o gece kabus görüyorum.
Selim'e ayrı bir sempatim var

Zeynebin yerine gelen kiz cok itici gicik bisi selimcimde hoslanmadi zaten

çok keyifli kanıt ya çok akıcı hele o gerçek hikayeleri anlatmaları falan çok ilginç olaylar var çok heycanlı

bayıla bayıla izlediğim teek dizi pazartesileri iple çekiyorum muhteşemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…